Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Telewizory
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siedzę sobie w piątek u kolegi i pijemy młode wiśniowe wytrawne i baaardzo ekstraktywne.

I taka myśl mnie naszła.
Mówię do Michy: Wiesz, jak nie miałem dzieci, to lubiłem sobie wieczorem siąść i posłuchać muzy w ciszy i spokoju.
Tak gdzieś od roku nie mam jak, bo zaraz Piotrek mi się budzi. No to schodzę wieczorem do piwniczki i oglądam te moje telewizory nieraz do północy. A w każdym z nich idzie inny film. I każdy filmik ma fabułę dłuuugą i może być oglądany co wieczór i nigdy się nie nudzi. Teraz idzie nowość - tasiemiec o DR. Ech panowie. Idę do telewizorów.

PA
Wiesz, ta telewizja z jednej strony ma niezwykle długą historię - toż to kilka tysięcy lat.
Z drugiej jednak strony, jest telewizją interaktywną - to Ty wpływasz na tempo i rozwój wypadków, od Ciebie zależy, czy długo będziesz wspominał serial, czy będziesz starał się szybko o nim zapomnieć.
U mnie z nowości w telewizorach są seriale o DR (od wczoraj) i sadowniczy - o jabłkach (od kilku chwil). W pozostałych telewizorach akcja filmów już dość rozwinięta. Ech. też lubię oglądać tą telewizję.
Telewizorów ciąg dalszy....

Wyłączyłem 15-litrowy, zlałem do butelek i trochę do gardła (wynalazek z 15 maja). I jakiż zawód mnie spotkał ! W smaku bardzo podobne do kupnej Sophii Melnik w wersji lekko dosłodzonej. No to już katastrofa!!

Tak kiepskiego serialu dawno nie udało mi się zrobić. Jedyną, ale za to niewątpliwą zaletą tego serialu jest wielka moc przekazu - 18% i specyficzny w tle posmaczek miodu z rzepakowego - no to jest bardziej miód owocowy niż wino. W tle to są owoce...

Teraz serial jest odłożony na półkę i zobaczymy, czy będzie lepszy za jakieś pół roku. Tajna akcja za '9-tymi wrotami' z korka.

Pozdro, ZWIREK
Telewizorów ciąg dalszy....

Ja wczoraj 15-litrowy bananowy serial dopełniłem drugą porcją syropu cukrowego.No i stało się eksplodował :wykrzyknik:,korek z rurką w górę,rurka niestety nie wytrzymała takiej akcji:hahaha:.Tak więc schodząc za jakiś czas popatrzeć na seriale miałem co nieco do posprzątania po tym odcinku bananowym:wsciekly: