Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Konkurs Win i Miodów PARPARY 2005
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Koledzy,
zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami informuję, że na zlocie w Parparach odbędzie się konkurs win i miodów.
Będziemy się starali przeprowadzić go we wszystkich kategoriach Regulaminu Konkursów Win i Miodów SWiMP , oczywiście przy spełnieniu wymogu minimalnej ilości Uczestników i win w danej kategorii.
Konkurs planowany jest na 14.08.2005.
Nieobecni, jak zwykle, mogą przekazywać wina pocztą (kontakt z Witkiem).
a nalewek nie bedzie?
Cytat:Wysłane przez ShRon
a nalewek nie bedzie?
Może będą - to domena Dzidka.
Alez Macieju nie tylko. Widac, ze braki masz z powodu nie bytnosci swej w Rzyszczewku :big:

A kol. Fester to co ??
A kol. Berenika i jej malinowka??
He?

POZDR K
Domena Dzidka, w sensie ORGANIZACYJNYM.
Sam przecież też chętnie się napiję :big:
No psiakrwia - brzoskwiniówka mi do 14 sierpnia nie dojdzie :( - wczoraj zalałem owoce :sloik:, Moze na jakis jesienny zlocik się nada :)
Moi Drodzy
Myślę że sens robienia konkursu nalewkowego zaczyna się przy odpowiedniej ilości startujących ,może zrobić szybciutko sondę albo listę zgłoszeń. Dla Basi Festera i mnie nie ma sensu robić konkursu.
ps. dzięki za pamięć.
Ja sie pisze. :)
Jeżeli przygnam do Parpar to przywiozę "Nalewkę Janeczkę"

Pozdrawiam Piorun
Jeśli tylko przyjadę do Parpar, wyselekcjonuję jaką specjalną nalewkę. Nie wiem, co to jeszcze będzie... Jak niektórzy wiedzą (część nie) urodziła mi się córeczka Zuzia i moje "bytności " w związku z tym uległy ograniczeniu. pozdrawiam wsiech