wow ... to i ja przechyle jednego wieczorem w tej intencji

aby rozwiac wasze watpliwosci moja wiadomosc byla 50001. Nagrode za 50000 wiadomosc dostaje Crazy_Cat. Napisal wtedy:
Wysłane przez Crazy_Cat
Cytat:[i]Wysłane przez Mycha
Przepraszam, nie doczytałam...
Nie mogłaś nie doczytać bo nigdzie tego nie napisałem wcześniej, także nie masz za co przepraszać...!

Crazy_Cat za 50000 wiadomość otrzymuje GŁÓWNĄ NAGRODE - ufundowany przeze mnie KOREK do wina (od Veeh'a) - odbiór nagrody TYLKO osobisty połączony z degustacją trunków - GRATULUJEMY !!!

Och, jakże się cieszę iż byłam inicjatorką tego postu! A co za to dostanę?

No Panowie, korkiem się wykręcić nie wypada

i drink for that

ale nie teraz narazie przerwa w piciu
siłownia wzywa prosze państwa
co za piękna liczba 50 000
Cytat:Wysłane przez Mycha
Och, jakże się cieszę iż byłam inicjatorką tego postu! A co za to dostanę?
Mysle, ze slusznie ci sie nalezy to, co ponizej korka.
Brrr, wybacz deg, ale gdyby nie ta aronia to mogłoby być cienko

Też bym popił ale w domu miałem tylko 2 butelki młodego ryżowego które niestety ostatnio "wyszły"

a reszta w domku poza miastem spoczywa i na szczęście nie ma doniesień o explozjach czy wystrzałach korków ale i tak trzeba będzie skontrolować czy nie ciekną

Jeśli Szanownych Panów nie urażę, to walnę sobie piwko na tę okazję (tylko raczej wieczorem, bo teraz trzeźwość umysłu jest mi nieodzowna)

Pigwa, trzymam Cię za słowo (i za butelkę)

Gratulacje Mycha
Myślę że NAM wszystkim też się należą jakies brawa - w końcu to dzięki nam forum ma tyle postów.
Tak więc gratuluję również wszystkim innym forumowiczom i wypiję za to wieczorkiem lampeczkę...

No to do roboty! Jedna lampka.
Mozna i tak, ale nie polecam. Jak juz wszyscy przeczytacie, to sie wymaze. Hi!
No to z okazji 50 000- nej wiadomości ciachnę 100 posta a
wieczorem strzelę lampkę winka

A ja wczorj wlasnie sobie "ciachnąłem" Pędzę na spotkanie kolejnej 50000 czyli 100000. To dopiero się będzie działo. Ciekaw jjestem co za to dostanę. Czekam na propozycje

.
Pozdr.
Dariusz