Są pierwsze, sygnalne niejako materiały bloku WINA GRONOWE na stronie macierzystej. Podobnie jak w wypadku innych projektów jest prośba o opinie, pomysły etc.
---
Przy okazji wielkie dzięki dla Agi za pomoc!
Moze sie czepiam ale w Winifikacja win białych i różowych w punkcie 4 warto dodac chociaz - wiecej informacji na temat drozdzy, ich odmian oraz sposobie przygotowania znajdziecie tutaj - i link do tekstu o drozdzach.
druga sprawa jak wejde na dzial AKADEMIA to mam bardzo dziwny naglowek (tam u gory na pasku okna)- uzywam firefoxa.
s2x! Właśnie idzie o to, żeby się czepiać. W gronowych na pewno znajdą się jeszcze m.in. drożdże. M.in. w formie linków. Te linkowania troche czekają na rozwój tych różnych nowości na stronie macierzystej. Sporym utrudnieniem jest m.in. ... trwająca sesja egzaminacyjna
Co to dziwot na pasku. Wynika to też z tymczasowości pewnych rozwiązań. Obecny system portalu ma pewne ograniczenia i jak się chce zrobić "szybciorem" na przykład wyróznienie napisu AKADEMIA - to pojawia się taki tymczasowy pasztet. Chyba względnie do przeżycia?
Witku a co t y na to, aby pokusić się o podział winogron z opisem i zdjęciami. Widziałam coś podobnego na niemieckim forum i bardzo mi się to podobało. W razie czego jestem gotowa część materiału zebrać łącznie ze zdjęciami, nawet jakieś skany porobić jak zajdzie potrzeba.
Uffff ,
to wszystko było na jednym wydechu
Witek dziś hula w Oleśnicy.
Wracając do tematu np. coś takiego:
UPRAWA
SMAK
WYKORZYSTANIE
CIEKAWOSTKI
poniżej Riesling
Doroto, pomysł jest zacny, ale jego właściwszym miejscem będzie CHYBA dział o roboczej nazwie WINOROśLE i WINNICE. Sądzę, że niebawem powinno się coś wokół tego zacząć dziać. Zapraszam do współpracy
Oczywiści bardzo chętnie pomogę
Jeśli tylko chcecie to moge wam posłać kilka zdjęć młodych bo dopiero w tym roku posadzonych winorośli do wątku - Winorośla i Winnice .
Gołubok już się przebarwia
Posyłaj najlepiej do Doroty.