Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: fragmentaryczny vox populi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
W imieniu własnym i kilku szeregowych userów bardzo proszę grega o ZAMKNIĘCIE forum na dzień lub dwa.
Sądzę, że co najmniej jedna głowa powinna ochłonąć, a kilka innych coś przemyśleć.
Jeśli to jest niemożliwe proponuję przestać odpowiadać....

Maciek OiM

A dlaczego zamknąć? Nie lepiej zabanować głównego prowokatora?
Na razie wycinamy na bieżąco offtopy. Jak to nie pomoże, będą po prostu bany.
Cytat:Wysłane przez Maciek OiM
A dlaczego zamknąć? Nie lepiej zabanować głównego prowokatora?

Czyli kogo? :nie_powiem:

Maciek OiM

Przeczytaj conrad i pomyśl. Obiektywnie.
No mnie!
Już gdzieś indziej chciałem zaproponować bana.
Ja! Zbanować mnie! Ino nie zapomnijcie swego sumienia przy okazji
Zdecydowanie przychylam sie do pomyslu Meganki. Co prawda nowym zem tutaj jest i moge sie dowiedziec cobym sie nei wtrancał ale zgrzewa mnie to. Dajmy sobie wszyscy na wstrzymanie przemyslmy na spokojnie wszystko. wypijmy jaką flaszę przedniego trunku. Po co od razu z inwektywami?
Śledzę te kłótnie, swary i obrzucanie błotem i jestem zniesmaczona. Pytam: po co? Komu to służy? Chwaliliśmy nasze forum, że kulturalne, że panują tu dobre obyczaje, że nie kłocimy się, tylko spieramy, nikogo nie obrażając. Czyżby to przeszłość? Niepodobna!
Może Megana ma rację, może admin powinien zamknąć lub uniemożliwić pisanie na forum? Emocje opadną, adrenalina również.
A może warto policzyć do dziesięciu, albo i do stu i dopiero zacząć pisać? Wtedy być może popłyną łagodniejsze słowa?
... jak na jeden wieczór - wystarczy błotka.
I to by było na tyle.
... gdy emocje już opadną... jak po wielkiej bitwie kurz.... :buziak:
Cytat:Wysłane przez Frida
Śledzę te kłótnie, swary i obrzucanie błotem i jestem zniesmaczona. Pytam: po co? Komu to służy?

Danusiu!

To wlaśnie w konflikcie, zwadzie, kłótni tworzy się najzwyklejsza przyszłość.

Ja wiem, że jest to niesłuszny, marksistowski punkt widzenia, ale on nie jest taki zupełnie oderwany od naszej rzeczywistości...
Dobranoc Wszystkim!

Ja znikam, pa:)
Rzeczywiście jest to najlepszy pomysł. Niech sobie wszyscy dadzą na wstrzymanie. Podejmowanie jakichkolwiek decyzji teraz kiedy emocje i łącza rozgrzane są do czerwoności może tylko doprowadzić do eskalacji konfliktu.
Ja również znikam bo szkoda śledzić co się teraz dzieje. Wolę podoglądać miodki i wina. Liczę że jutro będzie spokojniej a przynajmniej bardziej rzeczowo.
wpisałem się gdzie indziej ... niebęde klonował.........
Wracam z wyjazdu a to co ???
Biorę się za lekturę :chytry:
Nie warto.
Lepiej się napić.:polewam:
Cytat:Wysłane przez Reynevan
Nie warto.
Hm. To jak tak radzisz to idę se coś nalać zanim zacznę czytać :polewam:
Nie, Paweł. Lej, pij, i idź oglądać tv. Gotowe na wszystko. Albo prawie gotowe...
Cytat:Wysłane przez 1stgreen
Nie warto.
Hm. To jak tak radzisz to idę se coś nalać zanim zacznę czytać :polewam:
weź lepiej całą flaszkę...
ja lecę do reala ;) dosyć mi na dziś rewelacji
Czytaj, czytaj :kwasny:
Coś mi się widzi że kilka narodowych przywar znanych od stuleci się obudziło :ysz:

Zdaje się, że wina, nalewki, miody (kolejność niezamierzona i przypadkowa) poszły w kąt....

Winni jak zwykle będą wszyscy - i ci, co zabrali głos, i ci co głosu nie zabierali ... ech żiźń.
Ale takie są uroki demokracji. Tylko, czy do tej demokracji dorośliśmy ?
I jeszcze jedno mi się nasuwa - czyżby chodziło także o pieniądze, bo jak nie wiadomo w końcu o co chodzi ... to ...
PS Nalewki mają się dobrze.
Nie warto.

Ja tak robię od dawna, polewam, piję i pękam ze śmiechu. Witold na prezydenta! :hahaha: :polewam:
A mnie wcale nie do śmiechu. Wypije kielonka i spac sie udam. Koledze Witoldu przejdzie moze. A moze jutro sie okaze ze mi sie zdawało ino.

Wasze zdrowie chlopaki! i dziewuszki oczywiście też ;)
Grochowiak

Żółw

Prosperuje w swojej skorupie jak mój mózg w puszce
Patrzę w przerażeniu na rozum z wolna się gramolący
Zatrzymaj się dokąd tak gnasz niepohamowanie
Cytat:Wysłane przez lolo
Witold na prezydenta!

Pcimia!
Stron: 1 2