Chciałbym ze wszystkimi szanownymi Kolażankami i Kolegami podzielić się moją radością związaną z narodzinami syna.
A jeśli ktoś zechce wraz ze mną wznieść toast za jego oraz mamusi zdrowie, to moja radość będzie tym większa.
A na załączonym obrazku szczęśliwy tato z potomkiem
Zbylu gratuluję! Wszystkiego najlepszego.
Ja muszę poczekać na taki cud do marca...
Gratulację !!

Wszystkiego najlepszego dla mamusi, tatusia i dzidziusia

Ja też to przeżywałem 2,5 roku temu

Dołączam GRATULACJE !!!! (i za wasze zdrowie

)
Gratulki Zbylu od Administracji

Niech nam rosnie ZDROWO nowa brac wniarska.
POZDR K
Gratulacje!!! Ja juz dawno nie przezywalem narodzin dziecka, ale jeszcze troche pamietam wielka radosc. Natomiast rodzily mi sie wnuki i to jest dopiero radosc. Wszystkiego najlepszego. Niech wyrosnie na pocieche i przysporzy wam wnukow. Pozdr.
Zbylu wielkie gratulacje !!

Wypijemy dziś z żonką jego i wasze zdrowie.

A jakie imię będzie miał, jeśli można spytać?
Zbylu, dużo pociechy Ci życzę z syna
A a propos imienia, to może "Młodszy Winiarczyk"?

Gratulacje, Ja czekam na 8.10 - teoretycznie
Niech się zdrowo chowa

Podobny jest - gratulacje.

Gratulacje

!!! Najwarzniejsze że "brać winiarska" się powiękrzyła . Posadż mu winorośl będzie miał co pielęgnować jak podrośnie

Oczywiście wieczorem wzniosę toast

Najlepszego!!!

Fajnie, gratuluję. Będzie nas wiecej POLAKÓW , i tylko nie gadaj, że ptaszyna waży 11 kg. najlepszego
To wilka radość mieć syna. (wiem, bo mam ich aż trzech) Żęczę Tobie a przede wszystkim Twojej kobecie wiele radości z każdego dnia jego życia i abyście doczekali się wnuków a jeszcze lepiej wnuczek, to dopiero radość. ale wszystko przed Tobą. Niech rośnie zdrowy, duży i szybko nauczył się myć balony. Piję Wasze zdrowie z tegorocznego truskawkowego. Józef
a ja sam czekam na córę... dyżur telefoniczny na 3 telefonach, kapcie szpitalne w kieszeni i czekam....
Ja również mogę się pochwalić swoim synem

Filip ma dzisiaj 10 dni.
eh, gratulacje

Ciesz sie, dopóki mały, słodki i niewinny