Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Cud narodzin
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Chciałbym ze wszystkimi szanownymi Kolażankami i Kolegami podzielić się moją radością związaną z narodzinami syna.
A jeśli ktoś zechce wraz ze mną wznieść toast za jego oraz mamusi zdrowie, to moja radość będzie tym większa.

A na załączonym obrazku szczęśliwy tato z potomkiem
Zbylu gratuluję! Wszystkiego najlepszego.
Ja muszę poczekać na taki cud do marca...
Gratulację !!:szampan::brawo: Wszystkiego najlepszego dla mamusi, tatusia i dzidziusia :) Ja też to przeżywałem 2,5 roku temu :)
Dołączam GRATULACJE !!!! (i za wasze zdrowie :polewam: )
Gratulki Zbylu od Administracji ;)
Niech nam rosnie ZDROWO nowa brac wniarska. :big:

POZDR K
Cytat:Wysłane przez STRU$
Gratulację !!:szampan::brawo: Wszystkiego najlepszego dla mamusi, tatusia i dzidziusia :) Ja też to przeżywałem 2,5 roku temu :)
Ja też to już wcześniej przeżywałem :)
Ale to jest jedna z tych rzeczy, przy których nie popada się w rutynę - i za każdym razem jest to niezwykłe uczucie.
Gratulacje!!! Ja juz dawno nie przezywalem narodzin dziecka, ale jeszcze troche pamietam wielka radosc. Natomiast rodzily mi sie wnuki i to jest dopiero radosc. Wszystkiego najlepszego. Niech wyrosnie na pocieche i przysporzy wam wnukow. Pozdr.
Zbylu wielkie gratulacje !! :szampan: :szampan:
Wypijemy dziś z żonką jego i wasze zdrowie. :pijemy:
A jakie imię będzie miał, jeśli można spytać?
Zbylu, dużo pociechy Ci życzę z syna :szampan:
A a propos imienia, to może "Młodszy Winiarczyk"? ;)
Zbylu gratulacje! :spoko::spoko::spoko::spoko:
Mam nadzieje ze zrobiles jakis nastawik, aby dac potomkowi na 18-tke co?
Gratulacje, Ja czekam na 8.10 - teoretycznie
Niech się zdrowo chowa :polewam:
:)
Nie będę oryginalny... również gratuluję!!! (ale bardziej żonie - Ciebie to nie bolało...:P) Wszystkiego najlepszego życzę Twojej rodzince w powiększonym składzie.

No i ja tez chcę mieć takiego!!!!!!!!! Gdzie się zgłosić????:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::diabelek:
Podobny jest - gratulacje. :drink::polewam:
Gratulacje :pijemy:

I niech idzie w twoje ślady :polewam::tuptup::polewam:
Wielkie gratulacje!!!
Gratulacje :jupi: !!! Najwarzniejsze że "brać winiarska" się powiękrzyła . Posadż mu winorośl będzie miał co pielęgnować jak podrośnie :spoko: Oczywiście wieczorem wzniosę toast :szampan:
Najlepszego!!! :szampan::szampan:
Fajnie, gratuluję. Będzie nas wiecej POLAKÓW , i tylko nie gadaj, że ptaszyna waży 11 kg. najlepszego
:spoko::spoko::spoko::spoko::spoko::spoko::spoko::spoko::spoko::1miejsce::1miejsce::1miejsce::1miejsce::1miejsce::1miejsce::1miejsce::1miejsce: (bo co będę wiele gadał? znam to uczucie i szczerze gratuluję)
To wilka radość mieć syna. (wiem, bo mam ich aż trzech) Żęczę Tobie a przede wszystkim Twojej kobecie wiele radości z każdego dnia jego życia i abyście doczekali się wnuków a jeszcze lepiej wnuczek, to dopiero radość. ale wszystko przed Tobą. Niech rośnie zdrowy, duży i szybko nauczył się myć balony. Piję Wasze zdrowie z tegorocznego truskawkowego. Józef
a ja sam czekam na córę... dyżur telefoniczny na 3 telefonach, kapcie szpitalne w kieszeni i czekam....
Ja również mogę się pochwalić swoim synem:) Filip ma dzisiaj 10 dni.
eh, gratulacje :big:
Ciesz sie, dopóki mały, słodki i niewinny :chytry:
Stron: 1 2