Witam
Program to może za duże słowo ale w tvn 24 jest taki magazyn "firma" puszczają go o 21.30 i w tą niedzielę będzie temat dotyczący winiarstwa w Polsce ale skupili się bardziej na podkarpaciu. Tj. przyjechali do Jasła ponagrywali co nieco i obiecali że coś tam pokażą. Tak więc jeśli ktoś ma ten kanał zapraszam do oglądania - później praktycznie codziennie będą powtórki o różnych godzinach.
Ja akurat mam TVN24, ale prawdopodobnie bedzie to w innych godzinach. Musze upolowac. Dzieki za informacje.
wszystkie te programy o firmie mozna potem ściągnąć z neta ze strony onetu i wgrać na kompa i spokojnie sobie pooglądać kiedy się chce niestety nie pamietam linku ale jest gdzies na stronie głównej onetu.
Dzięki za informację

Podkarpacie Wita

Cytat:Wysłane przez Markus
niestety nie pamietam linku ale jest gdzies na stronie głównej onetu.
tutej:
http://tvn24firma.onet.pl/
Dzieki Mariusz. Program ogladalem. Bardzo interesujacy i az korci, aby taki sklepik z winami otworzyc. A winnice na podkarpaciu bardzo piekne. Zaprezentowales sie pieknie, no i wreszcie zobaczylem jak wyglada R. Mysliwiec, o ktorym duzo slyszalem. Pozdr.
a na stronie jeszcze tego nie ma.

Cytat:Wysłane przez moonjava
a na stronie jeszcze tego nie ma.
Już jest na stronie
Interesujące. Tu mówią, że z produkcji wina w Polsce się nie wyżyje, tymczasem według telewizji publicznej właśnie to jest złotym interesem (według prodramu o takim tytule). Nie tak dawno z pomysłem założenia winnicy przegrał pomysł budowy własnego grodu sprzed tysiąca lat. Zwycięska winnica chyba nie urośnie, a przegrany gród jego właścicielowi już przynosi niezłe zyski