Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Witam
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Serdecznie,właśnie dokonałem pierwszego obciągu swojego pierwszego winka z wiśni. Połączyłem to wszystko z pierwszą degustacją :polewam: i jestem zadowolony z wyniku.
Ps jak się pozbyć powietrza -te professional. metody są OK ale niekoniecznie dla początkujących.
Pozdrawiam :helo:
Kurczę, powoli kończą mi się pomysły na fajne powitania - po prostu:

:helo::helo::helo::helo::helo::helo::helo:

:big:
Cześć piterbo! Żory witają :helo:
Ja zawsze zlewam wino, obciaganie cos mi sie zle kojarzy. Ale witam cie serdecznie.
Cytat:Wysłane przez Pigwa
obciaganie cos mi sie zle kojarzy

...boś nie postępowy! :jezor: :big: ;)
A Ty chyba aż za nadto...:chytry::chytry::chytry::big::rotfl::polewam:
Cytat:Wysłane przez moonjava
Cytat:Wysłane przez Pigwa
obciaganie cos mi sie zle kojarzy

...boś nie postępowy! :jezor: :big: ;)

:spoko::spoko::spoko:
Postepowy, postepowy. Ino nie kojarzy mi sie ze zlewaniem wina.:diabelek::diabelek::diabelek:
OJJJJJJ, korci mnie pociągnąć temat, ale boje się, że wkroczymy na grzązki teren...:big::nie_powiem::nie_powiem::diabelek::diabelek::chytry:
Cytat:Wysłane przez cayose
OJJJJJJ, korci mnie pociągnąć temat, ale boje się, że wkroczymy na grzązki teren...:big::nie_powiem::nie_powiem::diabelek::diabelek::chytry:

No trzeba uważać. Jak powszechnie wiadomo, chodzenie po bagnach wciąga. :diabelek:

Witaj Piterbo. Win życzę udanych, a na forum udzielania się częstego :)
Panowie! Kobiety słuchają! :chytry:
Kto jak kto, ale Ty, Myszko, już chyba przywykłaś...!!!!!:chytry::chytry::big::big::big::big::big::big::big::big::big::big::big::rotfl::rotfl::rotfl:
No, no, Obleśniku! :big:
Jaki tam znowu Naleśniku????

Mycha, jestem bardzo spokojnym, ułożonym i zrównoważonym młodzieńcem... wystarczy spojrzeć na zdjęcie.

Więcej o mnie tutaj ---> info
Ze mnie też niezły przystojniacha:

[Obrazek: lopez-orozco2.jpg]
więcej tutaj
No, to czuje się w Waszej obecności naprawdę bezpieczna...:diabelek:
Szkoda , cayose, że już jestem pełnoletnia...:diabelek: