16-10-2005, 14:35
Stron: 1 2
16-10-2005, 14:37
To jest właściwa aranżacja wnętrz wg. Jerry"ego-Mc.
16-10-2005, 14:38
16-10-2005, 14:39
16-10-2005, 14:43
hie, hie, widze ze Kubuś/Smakuś rządzi.

jakby tak wszystkie butle zawiklinić to by pewnie było bardziej nastrojowo.

jakby tak wszystkie butle zawiklinić to by pewnie było bardziej nastrojowo.
16-10-2005, 14:49
Jerry!!!!!!!I Ty tak pozwolisz?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Mnie tam sie podoba...
PS. Uważajcie na kota, bo skurkowaniec ewidentnie czycha aż zaczniecie zlewać winko...
Mnie tam sie podoba...

PS. Uważajcie na kota, bo skurkowaniec ewidentnie czycha aż zaczniecie zlewać winko...
16-10-2005, 14:58
Koty to bardzo pożyteczne istotki, co jakiś czas tłuką jakiś baniaczek i dostają od swojej pańci smakołyki.

16-10-2005, 14:59
Czy w tym balonie przy lustrze jest nastawione jakies 'arabskie' wino ? 

16-10-2005, 15:01
To eksplodujący balon

16-10-2005, 15:17
A kto malował wszystkie obrazy? Czyżbyś to ty Joanno? 
PS. Nie wiem dlaczego
ale ja swoje baloniki także trzymam na lodówce (zamrażarce skrzyniowej).

PS. Nie wiem dlaczego

ale ja swoje baloniki także trzymam na lodówce (zamrażarce skrzyniowej).16-10-2005, 15:19
Te wino spod lustra sprzedaja w McDonaldach pod nazwa 'szejk' 
edycja:
Szybciutko cuknalem fotki i moge z przyjemnoscia przedstawic moje pociechy
![[Obrazek: baloniki2dr.th.jpg]](http://img377.imageshack.us/img377/2839/baloniki2dr.th.jpg)
Od prawej:
-platki rozy, aronia i wisnia. Jest wysmienite, klaruje sie. Jest wytrawne tak ze bardizej sie nie da, ale jeszcze nieco doslodze.
-swiezutkie jabluszko - antonowka z ponadstuletniego sadu. Bulka czesciej niz raz na sekunde
-miodzio.
-TOFIK!
Narazie pusty, ale niedlugo... 
Zazwyczaj sa ubrane w jakies bluzy, koszulki czy przynajmniej kocyki, ale specjalnie dla was zrobilem rozbierana sesje
![[Obrazek: buteleczki2ve.th.jpg]](http://img377.imageshack.us/img377/539/buteleczki2ve.th.jpg)
Po lewej eksperymentalna herbatka, a z prawej rodzynka.
Jak narazie to nie ma tego tyle co u Jerry'ego, ale robie co w mojej mocy

edycja:
Szybciutko cuknalem fotki i moge z przyjemnoscia przedstawic moje pociechy

![[Obrazek: baloniki2dr.th.jpg]](http://img377.imageshack.us/img377/2839/baloniki2dr.th.jpg)
Od prawej:
-platki rozy, aronia i wisnia. Jest wysmienite, klaruje sie. Jest wytrawne tak ze bardizej sie nie da, ale jeszcze nieco doslodze.
-swiezutkie jabluszko - antonowka z ponadstuletniego sadu. Bulka czesciej niz raz na sekunde

-miodzio.
-TOFIK!
Narazie pusty, ale niedlugo... 
Zazwyczaj sa ubrane w jakies bluzy, koszulki czy przynajmniej kocyki, ale specjalnie dla was zrobilem rozbierana sesje

![[Obrazek: buteleczki2ve.th.jpg]](http://img377.imageshack.us/img377/539/buteleczki2ve.th.jpg)
Po lewej eksperymentalna herbatka, a z prawej rodzynka.
Jak narazie to nie ma tego tyle co u Jerry'ego, ale robie co w mojej mocy

16-10-2005, 15:21
Cytat:Wysłane przez oloroso
PS. Nie wiem dlaczegoale ja swoje baloniki także trzymam na lodówce (zamrażarce skrzyniowej).
może po to żeby miały większą energie potencjalną?

16-10-2005, 15:24
To tyż
a może przede wszystkim
mam zakaz stawiania balonów na stole w kuchni
.
a może przede wszystkim
mam zakaz stawiania balonów na stole w kuchni
.16-10-2005, 15:26
Cytat:Wysłane przez olorosoWidoczny obrazek to dzieło najstarszej latorośli. Mnie bliższa jest aranżacja wnętrz, stąd temat tak bolesny
A kto malował wszystkie obrazy? Czyżbyś to ty Joanno?![]()

16-10-2005, 21:35
Witam Cię Joanno!
Widzę, że nieżle narozrabiałaś.
Widzę, że nieżle narozrabiałaś.
17-10-2005, 15:52
Nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa.
Kolejne publikacje " .......... wg. Jerry'ego-Mc" wkrótce.
Kolejne publikacje " .......... wg. Jerry'ego-Mc" wkrótce.

17-10-2005, 18:28
wnętrza są po prostu śliczne 
Joanno, nie desperuj tylko kup farbę do szkła i pomaluj dymiony - jedne secesyjnie, inne nowocześnie, jeszcze inne w gustowną szkocką kratę, np...
Zaręczam ci, że mój fermentator wygląda dużo gorzej, w ogóle się nie komponuje z przedwojenną szafą...
Ale uważam, że balony na komodzie to najlepsza z możliwych dekoracji

Joanno, nie desperuj tylko kup farbę do szkła i pomaluj dymiony - jedne secesyjnie, inne nowocześnie, jeszcze inne w gustowną szkocką kratę, np...
Zaręczam ci, że mój fermentator wygląda dużo gorzej, w ogóle się nie komponuje z przedwojenną szafą...
Ale uważam, że balony na komodzie to najlepsza z możliwych dekoracji

17-10-2005, 21:00
Cytat:Joanno, nie desperuj tylko kup farbę do szkła i pomaluj dymiony - jedne secesyjnie, inne nowocześnie, jeszcze inne w gustowną szkocką kratę, np...
Pomysł wspaniały
, gdyby nie fakt, że Jerry od pewnego czasu nie ogląda telewizji, siedzi w kuchnio-salonie i się wpatruje. Zgadnij w co ?
17-10-2005, 21:11
no jak w co, w Twoje błękitne oczy/w kalendarz, bo odlicza dni do ślubu..... Zresztą, przy tej ilości szkła on patrzy w jeden a ty maluj drugi...
AAaaa, melduję, że w niedzielę tak byłam zajęta wycyganianiem dwóch 15, że kompletnie zapomniałam o tej cholernej pigwie. No przepraszam, skleroza. (ale wycyganiłam)
Ale Oloroso twierdzi, że jesteśmy umówieni na niedziele? Z łopatkami i siekierką?

AAaaa, melduję, że w niedzielę tak byłam zajęta wycyganianiem dwóch 15, że kompletnie zapomniałam o tej cholernej pigwie. No przepraszam, skleroza. (ale wycyganiłam)
Ale Oloroso twierdzi, że jesteśmy umówieni na niedziele? Z łopatkami i siekierką?

17-10-2005, 21:32
Jedziemy jutro na wieś, Jerry przywozi kilof, kalosze i grabki do zacierania śladów. Pyta, czy piła spalinowa będzie "przydatną"

17-10-2005, 22:02
Piła spalinowa już tam przejechała. Praktycznie wszystkie krzaczki są skrócone na wys 10cm i mają jednoroczne odrosty tak nawet do 1m długości. Kilof, kalosze i grabki powinny wystarczyć. Szczególnie kilof
Ew. też jakieś worki foliowe (na śmieci) aby korzenie za mocno nie obeschły.Ja wezmę SIEKIERE

18-10-2005, 14:46
a ja psa obronnego 

18-10-2005, 14:56
...wielkości mojego kota. 

18-10-2005, 17:36
Macie w kuchni identyczne i identycznie położone płytki podłogowe co u mnie. A myślałem, że jestem oryginalny
.
.18-10-2005, 17:48
Jesteś bardzo orginalny, bo my mamy bardzo orginalne i bardzo orginalnie położone płytki podłogowe

Stron: 1 2