Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Skąd Litwini Wracają?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
:polewam:

.. z wycieczki. Myśle, skąd myśle. Sąsiad do mnie tak wierszem a ja jak ten burak. Skąd myślę. I wiem, myślę. Z wycieczki. Spać przez to nie mogłem, myśle, zejde, zapukam i odpowiem. Litwini wracają z wycieczki. Nie obudziłem sąsiada...?

:pijemy:

Neta sobie zaiwaniłem, a jak! DC nie chce łyknąć, bo dostawca jakiegoś pierońskiego firewalla ma, ale torrenty śmigają. W końcu musiałem... nowe Deep Purple, Soulfly. Ten topic to taka skromna forma powtórnego przywitania. Mam znajomego, który ile razy by mnie nie spotkał na ulicy, zawsze się przywita. Może i to ma sens... Też moge, ale to tylko dla własnego zdrowia psychicznego, usprawiedliwić swoją nieobecność na forum lenistwem. Bo to do kafejki iść, w pracy to już dość mam tego komputera, a po pracy tym bardziej. Tak z tych nudów na studia se poszedłem, a jak! Olać historię, prawo teraz. A to z kolei może wynikać z wmówienia sobie, że te ochłapy które zarabiam na coś się przydają. Ot i to wszystko. Witam Wszystkich Wielce Zaś.

ps. w głowie szumi, w balonie szumi, za oknem szumi, na bazarek po skarpetki ciepłe trzeba by...
Cytat:Wysłane przez lolo
w głowie szumi, w balonie szumi, za oknem szumi, na bazarek po skarpetki ciepłe trzeba by...
Oj, tak, tak, zdecydowanie...
:big:

http://rapidshare.de/files/6817763/12_Ja...o.mp3.html - na dole trzeba kliknac na 'free' i poczekac az odliczanie sie skonczy. A potem zapisac plik na dysku.
tyle że rapidshare nie działa :niewiem::niewiem::niewiem::niewiem::niewiem:
Coś idzie z tego rapida (ok 3-.4 KB/s ale cały transfer mi Azureus przełapuje). Byłem na tym Targowisku Dusz! ALE HARDKOR!!! Albo oni, albo ja - pomyślałem. Wygrali. :) Ledwo uszedłem z życiem, tylko jabłka udało mi sie z dala kupić bo głos mam donośny. Tak to w butach i po krwi, cała idea w piach. A kij, dwie pary cieniasów ubiorę, na to samo wyjdzie. Więcej tam nie ide!
Witaj Lolo, po długiej przerwie !!!
Wytrzeźwiałeś już troszkę ? :big:
Cytat:Wysłane przez Maciej
Witaj Lolo, po długiej przerwie !!!
Wytrzeźwiałeś już troszkę ? :big:

Trudne pytanie, dziwna odpowiedź:
Im mniej piję tym bardziej jestem zanietrzeźwiony. Trzeba pić, żeby nie popaść w alkoholizm... :podstep: A co ja kurde, Chopin jestem, na suchoty nie opadnę!
Bo trzezwosc, to stan przejsciowy ( na szczescie). I calkowicie uleczalny, jesli wczesnie wykryty.