Kochani!
Wieeeeeelki Brat patrzy, ale czasem się coś nam wymskinie. Proponuję założyć tutaj (niestety cenzurowane Wielkim Bratem) forum wszyst\\kich tych, którzy byli pokrzywdzeni. Już to cięciem postów, już nawet i tematów. Zarząd SWiMP w innym miejscu gwarantuje tutaj możność nieskrępowanej dyskusji. Z tego co pamietam, w taki sam sposób była gwarantowana swoboda dyskusji i wolność slowa przez Konstytucję ZSRR. Obserwujmy!
Przytaczam swoją prośbę:
W związku z cenzurowaniem przez zarząd SWiMP tematów na forum w dziale MIODY PITNE, w których zabieram głos i je - tym samym - moderuję, proszę o niezwłoczne skasowanie moich uprawnień moderatorskich w ww. dziale.
Obecna sytuacja, w której giną informacje, za które ja odpowiadam, jest dla mnie nie do przyjęcia.
Witku - proszę po raz kolejny o konkrety! Co zostało usunięte?
Maćku!!! Wyobraź sobie, że jest to - być może jedynie - miejsce na forum, gdzie nie będziemy zmuszeni znosić Waszą (tj. OiM) obecność... Tutaj (do wycięcia) jest tzw. wolny kraj
Cytat:Wysłane przez Witek
Tutaj (do wycięcia) jest tzw. wolny kraj
Nie bylbym taki pewny. Wolnosc umarla w pierwszym tygodniu demokracji.
Pigwa - Who wants to live forever....!!!!...??????
Zdzisław! Masz rację z jednym wyjątkiem. Drobnym. Ona jeszcze nie nadeszła.
Qurna! Parę minut temu Wesoly zapodal mi info, że już nie jestem moderatorem, a widnieję jak wcześniej... Złośliwość... Losu?
Jestem przepelniony jakims dziwnym przeczuciem, ze moje dni tez juz sa policzone. Zreszta, jesli ( co nie daj Boze) kobieta (ta jedna, bo przeciwko kobietom generalnie nic nie mam) zostanie prezydentem USA, to i tak nie warto dluzej zyc.
Pigwa, kobiety też przemijają. Podobnie jak nasz jedynie słuszny zarząd SWiMP

Nawet nie wiecie, jak mi jest przykro z tytułu różnorakiego sponiewierania Luidżiego na forum. Facet - nieobliczalny w swym zaangażowaniu - dawał niejednokroć 200% z siebie. Nie! 500%, jak sam Pstrowski. I co?! Ano Niewidzialna Ręka (takoż i zarząd) dawali mu po przysłowiowym kłębie. Nie będę mówił o miłośnikach ślubnych zdjęć, żeby na razy niespodziewane się nie narazić...
Prosiłbym jedynie, jako skromny, już obecnie user jedynie forumowy, o kilka ciepłych słów w tym miejscu. Oczywiście do momentu, kiedy wprawne oko zarządu topik dostzeże i wprawnym ruchem muszki wytnie.
(...)
Prosiłbym jedynie, jako skromny, już obecnie user jedynie forumowy, o kilka ciepłych słów w tym miejscu. Oczywiście do momentu, kiedy wprawne oko zarządu topik dostzeże i wprawnym ruchem muszki wytnie.
Proszę bardzo Witku
Kto chce w łeb butelką? Pustą oczywiście! Może to coś da. Albo inaczej: komu przypaprać?

(punk not dead)

To kielicha pod tę dyskusyję arcyciekawą, robi się fajnie, w końcu coś się dzieje.

lolo, wybacz, ale jakoś zawsze miałem kłopoty z wyczajeniem Twych intencji. Co prosisz bardzo?
Tez bym sobie spora sete kropnal, ale mnie baba ( przepraszm - kobieta a malzonka moja najmilsza) ciagnie na jakies zakupy swiateczne. Swiat sie wali - swieta za miesiac, a w sklepach koledy juz od miesiaca. Gorszy burdel niz na tym forum.
lolo, wybacz, ale jakoś zawsze miałem kłopoty z wyczajeniem Twych intencji. Co prosisz bardzo?
Te kilka ciepłych słów.

Maćku!!! Wyobraź sobie, że jest to - być może jedynie - miejsce na forum, gdzie nie będziemy zmuszeni znosić Waszą (tj. OiM) obecność...
Zacytuję swoją wypowiedź z innego wątku:
Cytat:Witku !
Nie potrafię zrozumieć, ki diabeł okresowo pisze za Ciebie.
Pamiętasz?
Byliśmy u Ciebie trzy razy, byłeś u nas i na zlocie i na weselu. Uważaliśmy Ciebie za przyjaciela.
Niestety, odważyłem się raz powiedzieć coś, co nie było po Twojej myśli. Przypominasz sobie? Chodziło o "żółte papiery", którymi machałeś na Walnym. I co - z przyjaciół staliśmy się najgorszymi wrogami.
Przykro nam bardzo, że tak nas traktujesz. Naprawdę przykro.
Maciuś! To nie jest miejsce dla Ciebie. Ja rozumiem, że jedynym Twym pragnieniem jest wiernie slużyć, ale nie popadaj w przesadę...
Nawet nie wiecie, jak mi jest przykro z tytułu różnorakiego sponiewierania Luidżiego na forum. Facet - nieobliczalny w swym zaangażowaniu - dawał niejednokroć 200% z siebie. Nie! 500%, jak sam Pstrowski. I co?! Ano Niewidzialna Ręka (takoż i zarząd) dawali mu po przysłowiowym kłębie. Nie będę mówił o miłośnikach ślubnych zdjęć, żeby na razy niespodziewane się nie narazić...
Witku, każdy ma swój gust, a jak mawiali nasi Bracia: na wkus i cwiet - tawariszcza niet.
Wątki zakładane prze Sławka mogą się komuś nie podobać - za ambitne, za bardzo zmuszają nas do myślenia, a może po prostu odkrywają nasze ciemne strony, które winny sobie drzemać i mruczeć jak miękkie koty nie wychodząc z ciepełka i miejsc bardzo mrocznych.
Na naszym forum jest bardzo dużo ludzi o dużej wiedzy merytorycznej, ale także ludzi bardzo wrażliwych. To jest miejsce dla takich osób. Dziwię się zatem, że niektórzy ( nie wymieniam) czasami piszą prawie strofy poetyckie i unoszą się nad naszym padołem i przybierają postacie cherubinów, a potem nagle walą w tzw. "mordę między oczy". Nie wiem czy to hipokryzja, czy nagłe olśnienie? Tak czy owak, codziennie odkrywamy Amerykę.
pozdrawiam
Elu, ważne,żebyś miała świadomość, że ty, tutaj miejscu pisywują JEDYNIE ekspulsowani. Ty też się łapiesz?
O tej porze rzadko wchodzę na Forum, ale dzisiaj siódmy zmysł podpowiedział mi, że tak sobie milutko rozmawiamy.
pozdrawiam
Cytat:Wysłane przez Favita
Tak czy owak, codziennie odkrywamy Amerykę.
I codziennie budzimy sie z reka w nocniku. Ale to nie umniejsza mojej wiary, ze dobrych ludzi jest wiecej.
Zdzisławie, czasem budzimy się z ręką w całkiem bardziej przyjemnym miejscu

Opisz bliżej!
Cholera, ja juz coraz rzadziej.