Zielona Góra
"Wina Świata" Zielona Góra ul. Kupiecka 37 tel. 0 691 85 58 88
(jak się idzie od dołu deptaku to po lewej stronie we wnece widoczny jest szyld)
Mają tam wina, drożdże, butelki, korki, balony, art. chemiczne, korkownice, cukromierze i nawet kiedyś widziałem prase do owoców
Sam troche się naszukałem tego sklepu wiec może się komuś ułatwie sprawe
Witam!
Miałem przyjemność kupować w tym sklepie korki, kapturki i drożdże - jest ok, tylko ceny dość wysokie i czasami nie można się doczekać jak się coś zamówi.
Jeśli chodzi o butelki to naprawdę niezłą cenę znalazlem w hurtowni Domet (ul. Jędrzychowska albo Kożuchowska, Zielona Góra). Nie pamiętam dokładnie, ale coś koło złotówki na sztukę (0,7) wychodziło. Zresztą czasem są tam też balony, korkownice, korki - warto sprawdzić, bo mogą być konkurencyjni.
Pozdrawiam!
Barthez
Witam,
już niedługo w Zielonej Górze będzie profesjonalny sklep z akcesoriami winiarskimi i wszystkim co do produkcji wina i innych trunków niezbędne. Początek na Winobraniu 2007 w dniach 08-16.09 w Zielonej Górze. Stoisko obok Muzeum Ziemi Lubuskiej Al.Niepodległości 15. Strona o winobraniu
http://www.dnizielonejgory.pl
Zapraszam również na nasze strony gdzie wkrótce pojawi się sklep internetowy
http://www.winiarz.pl
Nasza firma jest wyłącznym i jedynym przedstawicielem firmy
BS Vinařské potřeby
Można już składać wstępne zamówienia z oferty BS Vinařské potřeby. Zbieramy również sugestie jakie artykuły były by mile widziane w bieżącej ofercie naszego sklepu. Sugestie i ewentualne zamówienia do chwili uruchomienia sklepu internetowego przyjmujemy pod adresem
sklep@winiarz.pl.
pozdrowienia
Winiarz.pl
Niedaleko Zagania we wiosce CZerna jest hurtownia z artykulami szklanymi.
Ostatnio kupowalem tam balon 54L za niecale 100 zl, maja w atrakcyjnych inne balony (w porownaniu ze sklepami internetowymi), butelki, gasiorki, korki.
Jak bede nastepnym razem to zajade i spisze ceny balonow.
w Gorzowie Wielkopolskim. Nie pamiętam co to za ulica, ale sklep "Żelazny". Typowo ogrodowy, ale przez okrągły rok mają stoisko winiarkie.
To jest jak się jedzie na Długie.
Lubuskie
Żary
Sklep "Magnolia" nad supermarketem Eko
Ul. Podwale 14b
duży wybór akcesoriów do wina (balony[10-54], butelki, korki, drożdże, itp.)
słoiki 12l wpadły mi w oko wiec i dla robiących nalewki się coś znajdzie :p
a foto sloika 12 l mozna prosic? Chyba, ze jest to taki z plastikowym denkiem
jeśli się nie mylę to tak denko było czerwone i plastikowe , coś pisało ze do ogórków kwaszenia.
(25-07-2010, 22:36)serv napisał(a): [ -> ]w Gorzowie Wielkopolskim. Nie pamiętam co to za ulica, ale sklep "Żelazny". Typowo ogrodowy, ale przez okrągły rok mają stoisko winiarkie.
To jest jak się jedzie na Długie.
66-400 Gorzów Wielkopolski,
Walczaka 111
Naprawdę przyzwoicie zaopatrzony sklep. Drożdże, butle, butelki, osprzęt. Jednym słowem wszystko czego potrzeba. Ceny przystępne.