Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Urodziny PIGWY!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
W dniu wczorajszym NASZ PIGWA miał kolejne urodziny.

W związku z tym NAJSERDECZNIEJSZE życzenia mu ślę, Wielu długich lat winowacenia życzę i ogólnie co by nas kiedys odwiedził :big:
Do życzeń dołączam butelkę :polewam::pijemy:
Ale sie przydarzylo, akurat wczoraj swietowalem :big:

Sie prszylaczam - STO LAT PIGWA :szampan:
No to 100lat, może wkrótce się spotkamy??? Wybieram się na Zachodnie Wybrzeże :P:P:P:P:P
NO TO WSZYSTKEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI .....? URODZIN.
:polewam::polewam::polewam::polewam::polewam::polewam:
Niech nam żyje, niech nam żyje 100 lat.
Wszystkiego najlepszego Pigwa! :szampan:
Niech Ci nastawy pieknie bulkaja :D
Spełnienia marzeń ,pogody ducha i 100lat życia Pigwo!!! Twoje zdrowie :polewam::polewam::polewam:
wszystkiego najlepszniejszego
nono, Slav trzym się nam zdrowo ;) Uwaga na nartach w tym roku :spoko: Obyśmy się kiedyś spotkali :big: :lol:
Wszystkiego najlepszego! Co by twe balony w sile rosly.
100 lat!!! Niech żyje nam!

Czy (P)pigwy są długowieczne ? ;)

POZDR K
Cytat:Wysłane przez KrzychoG
Czy (P)pigwy są długowieczne ? ;)

a jakże, są:D mam nadzieję, że i tak będzie w przypadku naszego Kolegi.
Dużo zdrowia i frajdy z robienia wina:)
(ja ciągle cieszę się tym jak chłopiec:big::big:)
[pozdr]
To i ja się przyłączę 101 lat :szampan::szampan::szampan: Pigwa pojawi się dopiero po 48 godzinach. Trza po baletach odsapnąć:big:
Stu lat nie życzę, bo to mógłby być nietakt dla tak dobrze zakonserwowanego winiarzo-miodziarzo-nalewkarza :big: Za to mnóstwa pieniążków na produkty i podróże do Polski oraz sukcesów w nawracaniu i nauczaniu tych, którzy nie doceniają smaku domowych wyrobów! :1miejsce:

Skrzych

I jeeeeeszczeeeee jeeeden i jeeeeeszczeeeee raazzzz
stoooo lat stoooo lat niech żyyyyjeeee nam.... :polewam:

Krzysztof
I jeszcze jedna 100 ode mnie ;). ...i mocnej wątroby życzę :szampan:
PIGWA!!!!!!!!! ZA CO ONI CIĘ TAK NIE LUBIĄ??????????????????????

Skubani wszyscy życzą Ci jakieś MARNE TYLKO 100 LAT!!!!!!!!! Ja życzę nieskończonego życia - chyba, że wyjdzie zakaz domowego winorobienia to wtedy i mnie sie odechce żyć...a poza tym zdrówka, kaski i żeby syn Ci się nawrócił!!!!!!!:polewam:
wszystkiego najlepszego!!!:szampan:
duzo zdrowka i slodyczy ,wina ,koni i....................
Serdeczne dzieki wszystkim. Sto lat wystarczy. Moglbym dluzej, ale nie lubie byc zniedoleznialy, wiec pragne umrzec w pelni sil.:polewam:
A ja tam poczekam z życzeniami do spotkania w realu. Co się odwlecze, to nie uciecze, a na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje, jak mówią przysłowia, czyli mądrości narodu.
Takie życzenia na odległość, to jak słuchanie Floydów przez ścianę.
Się spotkamy, wypijemy, to do życzeń wszelakich i urodziny nie będą potrzebne.
A ja tam nie będę z życzeniami czekać, bo do hameryki siem nie wybieram pod żadnym pozorem.
Pigwuś - całuski :)
Ja również dołączę się z życzeniami. Wszystkiego najlepszego!!. I z tej okazji wypijam za Ciebie kieliszek wiśniówki! Pozdrawiam Jacek
Cytat:Wysłane przez Megana
A ja tam nie będę z życzeniami czekać, bo do hameryki siem nie wybieram pod żadnym pozorem.
Pigwuś - całuski :)

:slinka: A, moze jednak?
Witam

Niech Ci ogień pod alembikami nie wygasa .... eeeee, chyba nie to forum :D znaczy się miałem na myśli
Niech Ci w balonach nie przestaje bulgotać, a w duszy niech Ci gra.

Pozdrawiam
Fester
Stron: 1 2