Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: pochód na północ, czyli mam syna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam żonę z południa Polski, sam jestem z centrum, a teraz jeszcze urodził mi się syn w Gdańsku (zamieszka z nami na Kaszubach). Jak ten pochód na pólnoc potrwa dłużej, to wnuki będą Eskimosami.

Bardzo się cieszę i dziś wieczorem wychylę za jego zdrowie :szampan: solidną szklaneczkę porzeczkowego i drugą za matkę dziecka. Kto krajan (albo i nie krajan) to niech wieczorkiem też sobie naleje.

A jak już opadną emocje to admin usunie ten nic nie wnoszący do sprawy win wątek i da mi ostrzeżenie za zaśmiecanie forum.

Inhalt
:pijemy:

PS. zarezerwuj nick inhalt_jr!!!
Jutro mam egzamin, ale trudno - jak trzeba to trzeba. Mały łyczek za wasze zdrowie!
Też jestem z południa Polski ! Dobry wybór z żoną ! Twoje zdrowie żony i syna :polewam:
Bardzo dziękuję za odzew.
A nick inhalt_jr to faktycznie chyba sobie zarezerwuję. Pewnie z czasem mały przestanie być taki mały i jeszcze będę musiał uważać na zawartośc swoich balonów:D No a z czasem przygotuje własny nastaw i pewnie będzie miał niejedno pytanie na tym forum.
nawet się nie obejrzysz jak będzieszz musiał rysować kreski na balonach, co by wiedziec czy nie ubywa :D:D:D:D:D
wlasnie wczoraj butelkowalem wino z porzeczek czerwonych i sobie kielonek wypije za zdrowko syna aby kiedys zasilil grono winiarzy:)
Gratulacje dla całej Twojej rodzinki, a za zdrowie Wasze popełnię wieczorkiem szklaneczkę rabarbarowego :polewam:

Pozdrawiam
Fester
Gratulacje Inhalt !!!
Co masz na myśli pisząc "nic nie wnoszący do sprawy win wątek"??? Przecież nowy winiarz nam przybył!
Cytat:Wysłane przez Maciej
Gratulacje Inhalt !!!
Co masz na myśli pisząc "nic nie wnoszący do sprawy win wątek"??? Przecież nowy winiarz nam przybył!

Bardzo dziękuję. Coś w tym jest, że kobieta rodzi, męczy się (widziałem z bliska i jej nie zazdroszczę), a mężczyzna jest cały z siebie dumny. I jeszcze do tego może się wieczorem napić:szampan:
No a nowo przybyły winiarz jest jeszcze taki maaaalutki. I nie od razu będzie z niego pożytek.
Ja tez gratuluje calej trojce wszystkiego najlepszego. :spoko: Pozytek to z niego bedzie tak szybko ze ty sobie nawet nie wyobrazasz. Niech tylko zacznie raczkowac to ratuj sie kto moze i chowaj belony:hahaha:
Jestem od czasu do czasu w Mikoszewie to moze kidys dacie BOBASA usciskac, bo ja uwjelbiam dzieci
Z cikawosci babskiej to strzelec ?
Hexe:szampan::polewam:
Cytat:Wysłane przez hexe
calej trojce wszystkiego najlepszego

Bardzo dziękuję. Napewno przyda się niejedno "dobre", bo jak będzie taki grzeczny jak ja za młodu, to najbliższe lata zapowiadają się ciężko.

Na szczęście balony mam w osobnym pokoju razem z komputerem, papierami itp więc jeszcze długo wstęp dla dziecka wzbroniony. Choć czy mogę w to uwierzyć, że posłucha?

A co do zaspokojenia babskiej ciekawości - nie to nie strzelec tylko Hubert :big:
Urodził się dopiero co więc pewnie da się policzyć znak zodiaku jeśli kto potrafi.
Gratulacje. Wyjdzie na ludzi, bo ja tez jestem Strzelec.:diabelek:
Bardzo wszystkim dziękuję. Teraz czekają mnie najbliższe dni na pomocy małżonce i opiece nad małym Hubertem.
Zatem do zobaczenia po Nowym Roku.

I oczywiście życzę wszystkim Wesołych Świąt!
gratulacje!!! dzis wieczorem nalewka zostanie wypita za wasze zdrowie!!
gratulacje i wszystkiego najlepszego
Trzymaj się. Życie już nie bedzie takie proste - najpierw pieluchy i kolki jelitowe, lulanie po nocach, potem uwazanie co by głowy sobie nie rozbił, odpowiadanie na nie kończące się "dlaczego". To są najwspanialsze chwile w życiu każdego faceta, a że kiedyś będą podkradać winko, trudno.
Moi dwaj synkowie jeszcze mi nie podbierają, ale myślę że kiedyś usiąde z nimi przed domem wyjmę winko i napijemy się. Będziemy siedzieć rozmawiać i bedzie fajniej niż kiedykolwiek. Potem będą wnuki (zapędziłem się).:polewam:
[quote]Wysłane przez tom70
Potem będą wnuki (zapędziłem się).:polewam: [/quote

Przyjdzie predzej niz myslisz. :(
Pigwa czemu ten smutek? Takie male to takie mile:diabelek:
Hexe:hahaha: