Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Nowicki i Receptury z klasz... pdf
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Coś nie wyszło z edycją poprzedniego posta w wysyłam temat jeszcze raz.

Tu macie plik torrent do książki Nowickiego.
A tu "Receptury z klasztornej piwniczki"

ps Dzięki Nomerency
Tu są wypowiedzi forumowiczów ze starego tematu. Pominołem nieistotne [moim zdaniem]. Gdybym kogoś z tego powodu uraził to z góry przepraszam.

Piorun
He he he też go mam, tylko, że tak: wydruk kartek kilka - do kilkunastu zł, zakup segregatora ok. 7 zł, czas spędzony przy drukowaniu - bezcenny. Książka chociażby u WinoHobby 13,5 zł. Kupujesz i masz bez kłopotów, bez PIRACTWA. Ja niestety dałem d... ściągnąłem wydrukowałem i ...przepłaciłem.

Matheo_39
Faktycznie gra nie jest warta świeczki,widzę ,że jest tego ponad 300 stron więc i tuszu wyjdzie dośc sporo.
Podobnie jak Piorun postąpiłem przy innej książce i teraz żałuję.
Natomiast książka spełnia swoje zadanie jeśli jest potrzebna i przeglądamy ją normalnie np. w Adobe Reader

RAF - czyli ja
:diabelek:
Książka ta jest mi potrzebna gdy szukam jakiegoś konkretnego przepisu, albo chcę się upewnić co do jakiegoś zagadnienia. Moim zdaniem warto przeczytać i mieć pod ręką, może nawet by sprawdzić czy warto kupować. To nie to samo co prawdziwa książka aje i tak jest czasami potrzebna.

Mordimer
Jeśli ktoś chce wersję elektroniczną Nowickiego to poproszę o kontakt na GG.
Jednakże polecam wersję papierową- sam zakupiłem po lekturze wersji elektronicznej - bardzo ładnie wydana...dużo informacji...dużo przepisów - jednym słowem warto mieć na półce obok Cieślaka. Obecnie jest chyba dostępna w księgarniach - ja sam nabyłem jakiś miesiąc temu w krakowskim Empiku.

Nomerency
a tak a pro pos, może ktoś zeskanuje cieślaka i puści na torrenty.
Raf - puściłem Ci Klasztorną piwniczkę.

Lenadus
W Empiku kosztuje poniżej 40PLN i jest zdecydowanie poręczniejsza w użyciu niż wersja elektroniczna lub jej drukowana forma...
zrobie wieś srogą i sie spytam co to za format?? bo jakoś otworzyc nie moge
Można też użyć Osiołka.
ed2k://|file|Receptury z klasztornej piwniczki.pdf|2825680|9179e60a1a85e6ac6dc1c7742e27245b|
Format pdf. Ten plik musisz otworzyć progrramem do ściągania z sieci torrent [np azureus]
dzieki za odp. jak sie nie uda z osłem to odpale na tym azureusie :podstep: