Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Moja etykieta na czarny bez
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
prosze oto moja etykieta na winko z czarnego bzu. prosze o wasze opinie i propozycje ew. zmian
O matko! Zabrakło mi tchu! Ale śliczna! Super pomysł.
A ja postaram sie byc troszke krytyczny :jezor:

- po co piszesz wino domowe ?- lepiej napisz jakie ono jest (pewnie słodkie sądząc po procentach)
- z czego jest to wino dokładnie - z kwiatów bzu czy owoców?? Na pieknym obrazku jest i to i to.

Ale graficznie bardzo ładne ;)
Mnie sie też bardzo podoba :) kojarzy mi sie z jakimś pięknym snem...:big:
Oj , marG zazdrośniku!
wprowadzilem zmiany i teraz wyglada tak:
O! i teraz jest pięknie :brawo:
I nie trza tak było od razu ;) :diabelek:
Etykieta jest przepiękna, taka malarska kompozycja, lekka, zwiewna. Gratuluję.
Wydaje mi się, że śmiało możesz usunąć ten owocowy akcent z rogu :) Piękna etykietka :1miejsce:
wlasnie wydaje mi sie ze lepiej zostawic owoce. gdyz osoba z zewnatrz (nie winiarz) moze powiedziec ze to jakas pokrzywa czy cóś. mimo to ze pisze ze to wino "Czarny bez" to jednak zostawie. ale dzieki za sugestie i uznanie :lol::tancze:

Oleńka i Maciuś

Przeważnie wybrzydzamy , ale po zmianach podoba nam się . A czy zaprojektowałeś już logo na koszulkę ? Zachęcamy
dzieki ale nie mam talentu. ta etykieta powsala na bazie gotowego obrazka sciagnietego z internetu przy uzyciu photoshopa. a loga na koszulki sa swietne szczegolnie podobaja mi sie loga lola
Fajna, tylko jakby tam troszkę tła dodać. Bo wydaje mnie się ,że jest troszkę pusto- jakieś małe tło pod dół. Ale tak to :brawo:
Napis "Kraków 2006" należy opuścic nieco w dół, to wypełni tą lukę.
Ale ogólnie to całkiem nieźle. :diabelek:
No tak mnie kazaliście ramkę robić, a jemu to co? :diabelek:
Grzesiu ja też bym zdjął te owoce, a tym którzy się nie znają, to bym takiego wina nie dał :P Niech sobie sami z pokrzywy robią :diabelek:
Bardzo mi się podoba. Przymierzałeś do zielonej butelczyny?
A! I "ML" bez kropki :big:
bez kropki i chyba małymi literami ml
:brawo:

Mam trzy moim zdaniem istotne uwagi:

1. Świetny pomysł i bardzo fajne wykonanie nawet biorąc pod uwagę że z "gotowca" :brawo:
2. Trochę brakuje mi informacji o "producencie", bo jeśli twoje wino powędruje w świat bez ciebie... :niewiem:
3. Kraków i rok koniecznie w dół. :spoko:

:lol: I kilka przypuszczeń:

4. Czy próbowałeś wersji z napisem "czarny bez" przesunięty w lewy górny róg? Nieco nietypowe ale odsłoni kwiaty.
5. Jagody w prawym dolnym rogu można nieco rozjaśnić i stopić z tłem, bedą mniej przyciągać uwagę a spełnią swoją rolę.
6. Można oczywiście próbować zmiany czcionek ale to syzyfowa praca :glowa_w_mur:

Oczywiście są to moje subiektywne odczucia, a ja nie jestem fachowcem grafikiem. Jeszcze raz gratuluje pomysłu i wykonania.
:helo: