26-03-2006, 13:14
26-03-2006, 14:30
Bardzo oryginalne a to się ceni
26-03-2006, 14:41
Najlepszy napis na etykiecie to "domowa winnica", a etykietka bardzodobra i przede wszystkim oryginalna!!
26-03-2006, 18:55
etykietka przyznam stylowa 
co ja bym poprawił, to dodał bym więcej światła po obu stronach tekstu, no i zupełnie niepotrzebny ten adres, usuń go!!

co ja bym poprawił, to dodał bym więcej światła po obu stronach tekstu, no i zupełnie niepotrzebny ten adres, usuń go!!
26-03-2006, 19:01
Zgadzam się z Rafaello - usuń adres, bo etykieta wygląda jak wizytówka. Poza tym, to etykieta bardzo oryginalna i ciekawa. Od siebie, to pokombinował bym z ułożeniem napisów. "Domowa winnica..." dałbym na samą górę, rodzaj wina dałbym na miejsce "winnicy", a "Żal Chopina..." dałbym na miejscerodzaju wina. Pamiętaj, że to jest tylko moja interpretacja i nie musi to wcale dobrze wyglądać 

26-03-2006, 20:29
Dzieki za miłe słowa! Chciałem tylko powiezieć, że etykiety są juz naklejone i dlatego już nic nie zmienię, wezmę rady na przyszłość. Jeżeli chodzi o adres to umieściłem je dlatego, że każda winnica, która wydaje wino, na etykiecie umieszcza swój adres i dlatego chciałem się podporządkować normom etykietowym.
Pzdr
Pzdr
Oleńka i Maciuś
26-03-2006, 21:28
No cóż , bardzo nam się podoba . Odczucia jak u innych -- > Oryginalne , bardzo ciekawe . Adres umieszczaj na kontretykiecie ( jeżeli musisz ).
P.s. Machnij proszę jeszcze jakiś projekt koszulki . Pozdrowienia
P.s. Machnij proszę jeszcze jakiś projekt koszulki . Pozdrowienia
26-03-2006, 22:09
Fajowa! Adres nie potrzebny, bo jak zgupisz butelkę, to ci resztę ukradną 

Oleńka i Maciuś
26-03-2006, 22:19
Cytat:Wysłane przez Tony Halik
Fajowa! Adres nie potrzebny, bo jak zgupisz butelkę, to ci resztę ukradną![]()
Zgubić butelkę !!! - zgroza
26-03-2006, 22:58
No Marku postarałeś się ! Moje gratulacje!
26-03-2006, 23:05

Tylko jedna uwaga:
1. Wywalić adres
Etykieta "na wypasie" jak mówi "ta dzisiejsza młodzież"
27-03-2006, 06:03
Adres i ten diabelski ogon pod fortepianem, jest bez sensu
Lepiej cienie od nóg, jeśli chciałeś podkreślić grunt. No i to więcej byłoby zabawy, ale jak już masz klawiaturę po lewej, to etykieta mogła by mieć kształt fortepianu...
Lepiej cienie od nóg, jeśli chciałeś podkreślić grunt. No i to więcej byłoby zabawy, ale jak już masz klawiaturę po lewej, to etykieta mogła by mieć kształt fortepianu...27-03-2006, 07:38
poezja POEZJA. a właściwie wirtuozeria. nejfajniejsza etykieta jaka tu widzialem. jak widać liczy sie pomysł. wyglada jak etykieta na super drogie wino. SWIETNA
27-03-2006, 09:57
Cytat:Originally posted by Oleńka i Maciuś
Zgubić butelkę !!! - zgroza
Może i zgroza ale mnie brakuje kilku butelek. Oczywiście pustych, a nie sądzę, że zdzieracie etykiety zaraz po wypiciu winka
Goście siedzią za stołem, a Maciuś wyjmuje scyzoryk i zdrapuje dane z opróżnionej flaszki hehehe 
Ps. Ostatnio bardzo fajne pomysły pojawiają się w tym dziale. Polubiłem go!
27-03-2006, 21:52
jeszcze raz dzieki, naprawdę nie spodziewałem się tak pochlebnych opinii...
To dopinguje, postaram się następnym razem błysnąć formą...
Może coś politycznego??
np Rest in PiS!

Pzdr
To dopinguje, postaram się następnym razem błysnąć formą...
Może coś politycznego??
np Rest in PiS!

Pzdr
27-03-2006, 22:01
Mi się podoba tylko nie ten adres oraz nr butelki.. po co to???