Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: a oto moje "dzieło" ;)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co tu pisac - zobaczcie sami
Bardzo oryginalne a to się ceni
Najlepszy napis na etykiecie to "domowa winnica", a etykietka bardzodobra i przede wszystkim oryginalna!!
etykietka przyznam stylowa :)
co ja bym poprawił, to dodał bym więcej światła po obu stronach tekstu, no i zupełnie niepotrzebny ten adres, usuń go!!
Zgadzam się z Rafaello - usuń adres, bo etykieta wygląda jak wizytówka. Poza tym, to etykieta bardzo oryginalna i ciekawa. Od siebie, to pokombinował bym z ułożeniem napisów. "Domowa winnica..." dałbym na samą górę, rodzaj wina dałbym na miejsce "winnicy", a "Żal Chopina..." dałbym na miejscerodzaju wina. Pamiętaj, że to jest tylko moja interpretacja i nie musi to wcale dobrze wyglądać :)
Dzieki za miłe słowa! Chciałem tylko powiezieć, że etykiety są juz naklejone i dlatego już nic nie zmienię, wezmę rady na przyszłość. Jeżeli chodzi o adres to umieściłem je dlatego, że każda winnica, która wydaje wino, na etykiecie umieszcza swój adres i dlatego chciałem się podporządkować normom etykietowym.
Pzdr

Oleńka i Maciuś

No cóż , bardzo nam się podoba . Odczucia jak u innych -- > Oryginalne , bardzo ciekawe . Adres umieszczaj na kontretykiecie ( jeżeli musisz ).
P.s. Machnij proszę jeszcze jakiś projekt koszulki . Pozdrowienia
Fajowa! Adres nie potrzebny, bo jak zgupisz butelkę, to ci resztę ukradną ;)

Oleńka i Maciuś

Cytat:Wysłane przez Tony Halik
Fajowa! Adres nie potrzebny, bo jak zgupisz butelkę, to ci resztę ukradną ;)

Zgubić butelkę !!! - zgroza
No Marku postarałeś się ! Moje gratulacje!
:brawo:
Tylko jedna uwaga:

1. Wywalić adres

Etykieta "na wypasie" jak mówi "ta dzisiejsza młodzież"
Adres i ten diabelski ogon pod fortepianem, jest bez sensu :) Lepiej cienie od nóg, jeśli chciałeś podkreślić grunt. No i to więcej byłoby zabawy, ale jak już masz klawiaturę po lewej, to etykieta mogła by mieć kształt fortepianu...
poezja POEZJA. a właściwie wirtuozeria. nejfajniejsza etykieta jaka tu widzialem. jak widać liczy sie pomysł. wyglada jak etykieta na super drogie wino. SWIETNA
Cytat:Originally posted by Oleńka i Maciuś
Zgubić butelkę !!! - zgroza

Może i zgroza ale mnie brakuje kilku butelek. Oczywiście pustych, a nie sądzę, że zdzieracie etykiety zaraz po wypiciu winka :) Goście siedzią za stołem, a Maciuś wyjmuje scyzoryk i zdrapuje dane z opróżnionej flaszki hehehe :lol:
Ps. Ostatnio bardzo fajne pomysły pojawiają się w tym dziale. Polubiłem go!
jeszcze raz dzieki, naprawdę nie spodziewałem się tak pochlebnych opinii...
To dopinguje, postaram się następnym razem błysnąć formą...
Może coś politycznego??
np Rest in PiS! :):):)
Pzdr
Mi się podoba tylko nie ten adres oraz nr butelki.. po co to???