Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Uzależnienie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Tak sobie czasem spoglądam kto jest online, i stwierdzam że jest tu parę ładnych osób uzależnionych od forum.
Wypiję dzis za ich zdrowie:D i cenne rady.
A juz pomyslalem o uzaleznieniu alkoholowym:D
Jedno i drugi szkodzi rodzinie
Ja juz dostaję po uszach że tyle siedzę na necie
Tia... One tego nie lubia ...
Skad ja to Panowie znam:)
Nic tylko znowu ten komputer, tobie to tylko wino i winogrona w głowie, znowu siedzisz na forum, dobranoc mężu bo jak skończysz to na pewno będe spała itp :D
Ahh te kobiety....
umnie nie żona:jezor: ale rodzica "odejdz już od tego komputera " itd., itp.

blackwine

moja dziewczyna jak jej pokazałem post Mariusza tu zacytuje fraze"Nic tylko znowu ten komputer, tobie to tylko wino i winogrona w głowie, znowu siedzisz na forum, " to tak sie zaczeła smiac a aja razem z nią, bo ona mówi mi dokładnie to samo słowo w słowo:) ale za to potem mówi i tu ją zacytuje "Może bys skoczył do piwnicy po jakies winko" :D No i jak tu zrozumiec Kobiety:)
... ale marudy jestescie okropne !!! :P
Cytat:No i jak tu zrozumiec Kobiety

Bo One nie sa do rozumienia. Rozumiec trzeba matematykę, jezyki obce, zasady gry, przepisy na winko mozna (ewentualnie) a Kobiety to trzeba KOCHAc :spoko:
swięta racja Panie Darku,Kochac i byc wyrozumiałym.
Kochać za sprawą ornamentów wrażeń ?
Leży to u podstaw stanu zwanego zakochaniem.
Czasem stan ten rozciąga się na całe życie.
Dobrze jednak, gdy wzbogacony jest też kochaniem .

drk
Ło Jezu! A skąd ten wątek wykopaliście! Czy ktoś popatrzył na daty? Kurcze do teraz nic się nie zmieniło ;))
DarekM ma zapędy typowego archeologa. Zdrówko. :polewam:
Ja dopiero przedwczoraj odkryłem to forum a moja zona juz mowi to samo;-)) ach te kobiety:glupek:
"A ty znowu tylk Wino i Wino, już mnie wogóle nie kochasz"
:1miejsce:

A kto to wino potempije co:lol:
"Znowu ta szara strona?"
"kolacje jest w mikrofalówce odgrzej sobie jak zgłodniejesz"
i mój faworyt:
"a ty znowu na forum? może lepiej byś wino jakieś otworzył?"
Co Dziewczyna to Dziewczyna ! ,co winu to winu !, Szacunek Panowie dla Pan!.
Ja mam gorzej. Mnie od forum odrywa nie tylko zona, ale i pies.
A mnie mąż :)
B
Grumpy old man ?:niewiem:
"Fresh Funky F... Forest Dziadzio on the line" - tak w przyszłości ja to widze, na razie się bawię (choć łatwo nie jest, ale polak potrafi). NIE SZUKAM ŻONY!
masz rację - nie szukaj żony. sama cię znajdzie.
oj prawda to oczywista - ale przerznie zauważamy ją dopiero po ślubie. :diabelek::chytry:
nie zniechęcaj ludzi do małżeństwa! czemu oni mają mieć lepiej niż my?
Stron: 1 2