Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: WIELKA AUKCJA KORKOWA II
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Po uzgodnieniach z Margiem jako
"SPONSOR BIOWINOWSKIEGO KORKA Z SILIKONU"
ogłaszam wszem i wobec że rozpoczęła się właśnie II edycja aukcji korkowej . Owo cudo można oglądnąć w temacie z rundy pierwszej .
Panie i Panowie , wszystcy którzy zaspali , zapomnieli , mieli problemy z forum , poskąpili grosza etc. - do dzieła .
A więc zaczynamy LETS GOŁ !!!!!
Cena wyjściowa po odliczeniach vatu , marży , prowizji dla Marga oraz inflacji wynosi ...........
............ całe 10 groszy.
WALCZCIE JAK LWY

Licytujemy po 10 groszy i kończymy 30 czerwca o północy.
bo to jest tak, ze ktoś musi zacząć...

0,20 :)
dziś dzień dziecka
szłonko świeci
-licytować tam ktos leci
biegnie dzielnie winopijca
zamknąc wszystkich chce (krwiopijca)
i dlatego na stól kładzie
- 30gr

co wy nato , winiarski składzie?
Seal po cichu się przyłączył

0,4 Was wykończy.....:fajka:
neidii gorszy też nie będzie sukma 0,5 zaraz będzie
braci droga co robicie wszak złotówkę na stół kładłem ! gdzie jest sedzia gdzie licytor
ku upadkom to sie toczy daję całe sześćdziesiąt groszy!

Edit by marG
Ja CI dam złotówke :rtfm:
LICYTACJA JEST CO 10 groszy!!!!
Jeszcze raz i ban ;) :diabelek:
NO i w końcu ja tez mogę zalicytować
Odkupię mój korek ;)

70 gr.!!!
mości państwo poco waśnie? wszak fundusze kładę właśnie :diabelek:
groszy dziesięć powiadacie?
tako i odemnie macie ino nerwy me zszarpane
-podbić, podbić , przebić gościa,sprawa trudna- kto jej sprosta?
może by regułom zrobić zadość ; dać wyjatek-tu - w ten wątek :
winopjca poczciwina choć jest krzepki (cukier krzepi) za nic sobie ma przepisa za nic ma reguła wszelkie,korek se i tak zdobedzie
takem zgodnie z mośći chęci 80 groszów kładę tu przed wszystkich oooo na ladę i wyzywam resztę braci
ktoś w mych postach coś majstruje :diabelek:.......ludność słabo licytuje ... gdzie jest reszta naszej braci ? wciąż ci sami sa kamraci!
Hola mości panowie, dajcie policytować białogłowie!

Oleńka i Maciuś

Cytat:Wysłane przez TEQUILA
Ps. a gdzie są z Łomży cieniaski którym szkoda kaski ?:diabelek: :diabelek::diabelek:
[/quote]

Jeżeli Frida zalicytowała 90 groszy , to my złotówkę ...
Jeżeli Frida nie zalicytowała ( tylko popisała się rymowanką ) to zostajemy przy 90 grosikach i winopijca może zawierszować sobie tą złotówkę ( o ile zdąży )
Pogubiłem się w tych rymach...
Rozwiać pora coś w tych "dymach"
Jeśli jest to moja rola
1.10 krzyknąć pora:co_jest:
boleść to jest niesłychana bom złotówkę miał w kieszeni ... czem żem niedał zapytacie? ktoś podstępem wielce wrednym prąd wyłączył na osiedlu ! wcieło kompa wcieło neta..łoj ta reta!
Jeden złoty SEAL już minął teraz stoje - smutną miną rymowankę w kosz wsadziłem i miedziaki przeliczyłem: wyszło razem JEDEN ZŁOTY groszy równe jest DWADZIEŚCIA kładę i podbijam wartośc korka by się w balon ładnie wpi..eszczał
złoty trzydzieści dam bez boleści
Ja polecę krótko rymem
z jeden
cztery
na wierzch płynę:jezor:
HEJ! Z oddali Z końca sali wszyscy ..panie i panowie , licytować mi tu wartko bo publicznie słowo powiem wszak zabawa w kliku nudna lepiej bawić w dużej grupie
jest nas wielu - tutaj pustki... chyba bedziem bić po.... blacie Będziem grozić małym palcem (wszak wytykać niewypada) bo aktywnym być na forum trzeba,anie z tyłu siadać !Jest nas kupa a cel zbożny na konkursa dla publiki ..dutki małe tu kładziemy więc już niech bez polemiki walka będzie ostra ,silna siostra brata a brat siostrę rurką , łokciem czy dymionem ..
JAM TO WYGRAŁ W PIERWSZEJ PRÓBIE LEJEK ŚLICZNY CZERWONIUTKI (dedykacjum nawet dali!) PIĘKNY TAKI WYJATKOWY -WART KAŻDEGO PÓŁ CENTUSIA !!! więc i tu jam licytowac musiał

a kto chyłkiem bokiem czmychnie tego spotka kara sroga -ześlę nań plagi wymyślne (ło laboga ,ło laboga) psiknę octem do dymiona ,much napuszczę ..takich tycich albo może lepiej jeszcze-przyjde we śnie ! Przyjdę straszył co noc bedę aż drożdzową mocą straszną ja rozbudze towarzystwo aby zdało sobie sprawe że nietylko tu adminy (wredne straszne czy ponure) czy też insze "Mordatory" są by za nas robić rwetes .Ze my same musim działac by to wszystko się kulało -do zabawy zapraszało....
Winopijca tu rymuje
ja 1,5 licytuję
licytacja to nie wszystko
tutaj każdy rymem tryska
niech nie bedzie nikt wiec gorszy
na stół daję 1,60 groszy
Mój Tequilo, dam Ci pyska :buziak:
Taka radość ze mnie tryska,
Że w Dzień Dziecka nam w prezencie
Dałeś korek z silikonu :jupi:
Rzeknę więc dziś bez pardonu:
- 1,70 będzie!!!

Oleńka i Maciuś

Gdzież nam rymować , pozwolimy więc sobie zacytować Mistrza :
Cytat:Wysłane przez TEQUILA
Ps. a gdzie są z Łomży cieniaski którym szkoda kaski ?:diabelek: :diabelek::diabelek:

Stawkę podbijamy o kolejne 10 groszy
1,90 - będę bezwzględny
Odzyskam swój korek ;)
2 zyla
Pojawiły się Maćki i Ole.....
...o ja pie....le:big:
teraz to aukcja przyśpieszy
a to nas niezmiernie cieszy.
Na koncie ledwie dwa złote ?
Aukcję mam zamknąć ochote.
A wy ze wstydu się spalcie
albo kasę dawajcie.