dziś o godzinie 8.30 narodził mi się Syn. 3300 cm i 55 kg - jakoś tak 10/10 - z karty wyczytałem. Na razie ma na imię Hefajstos, bo nie do końca uzgodnione mamy. na zrobienie zdjęć już ruszyłem koło południa tylko... aparatu zapomiałem. wujek Alek troszku mi się znarowił.
pozdraw pierwszy raz optymistyczny,
qkis
55 kg i 3 tysiące cm to chyba rekord światowy
Gratulacje, nieprzytomny tatusiu!
3300cm, słuszna pojemność! Gratulacje.

Sluszna linie obrala nasza wladza.
dzięki za gratulaty, chiba mnie poniosło... a wszystko przez to że zgubiłem śrubki do dziecinnego łóżeczka...
pozdraw,
qkis
Musi podchmielil. Ale za taki wyczyn - gratulacje !!! Niech rosnie jeszcze wiekszy.

Gratulacje Qkis

Niech rośnie następny winiarczyk

Mnóżmy się będzie nas więcej to wyeliminujemy spijaczy tanich berbeci sławiąc winny bukiet i aromat
Gratulacje.
Gratulacje najserdeczniejsze!!!!!!!!!
(...a miałem dziś nie pić....)
Coś się ostatnio brać forumowa zaczęła intensywniej namnażać

Życzymy pociechy z pociechy

Wychylę lampeczkę czereśniowiśniowego za zdrowie małego

Gratulacje!!!!!!
Gratulacje najserdeczniejsze.

wszedłem na salę dla noworodków: z 15 osobników jeden aferzysta zwrócił moją uwagę, śpiewając basem w niebogłosy: wina, wina, wina wina dajcie...
dzięki,
qkis
Masz racje Qkis. Robmy dzieci, bo to chamstwo to nasz zaleje.

Gratulacje dla rodziców, niech się zdrowo chowa!!!
Nie piszę żeby rósł jak na dożdżach bo on już i tak duży taki jakiś

:

właśnie Pigwa tym się kierowałem

na zakończenie mojej fotorelacji (gdybym wrzucał więcej zdjęć musiałbym poprosić Adminów o przeniesienie do wątku pt. KONKURS NA NIE-WINNĄ DOKUMENTACJĘ), przesyłam foto troszkę uspokojonego aferzysty.
jeszcze raz dziękuję za gratulaty i życzenia. pozdraw,
qkis
PS. jutro odbieram 1/2 rodziny ze szpitala i robię wino truskawkowe - ciekawe co nie wyjdzie...