Witam wszystkich. Niedawno zacząłem robić pierwsza w życiu nalewkę, wiec aby skrócić sobie czas oczekiwania zrobiłem do niej etykietkę
te wiśnie takie wyblakłe.. generalnie spox, tylko brakuje jakiegoś osobistego akcentu, że to twoja nalewka
pzdr
fea
zgadzam się z fea z tym wisienkami wyblakłymi - trochę knocą całą kompozycję
druga sprawa to że "na miodzie" jest zrobione w jakiej ramce o onnej barwie co generalnie kiepsko wygląda - jak już zrobiłeś rozmycie do dołu trzeba było się postarać i zrobić po bokach tak by ten inny odcień czerwonego się wkomponował w całość
generalnie etykietka jak najbardziej poprawna fajna i dobrze wykonana (z wyjątkiem tych małych akcentów) Fajna podoba mi się
A mnie razi ta czarna opaska, etykieta nie zawiera nic osobistego, brakuje w niej ducha albo serca, jak zwał tak zwał, a etykieta powinna wyraźnie "mówić", że to Twoja, czyli przez Ciebie zrobiona, nalewka.
Pikne Panoćku ! Pikne ! Jak masz gdzieś to w cdr lub jakimś innym formacie to bardzo proszę ( bardzo !..... ) na adresik mwujek1@wp.pl
Piorun
Świeta, tylko... góry z obrazka wchodza na zagięcie, a tak chyba nie miało być.
Piorun: etykietki w cdr powiniens juz miec na mailu
lolo: dzieki, juz poprawilem.
Zrobilem jeszcze 2 etykietki na planowane nalewki - tak wiec ten rok mam juz chyba z głowy
Łał...... Po po prostu mistrzostwo świata
ładne , ale według nas są to nalewki z "miast i miasteczek" może jesteśmy konserwatywni , ale obrazek powinien nawiązywac do owocu z którego zostały one poczynione ...
Cytat:Wysłane przez Oleńka i Maciuś
może jesteśmy konserwatywni , ale obrazek powinien nawiązywac do owocu z którego zostały one poczynione ...
Wtedy wszystkie etykiety win gronowych byłyby z motywem winogron,miodu pitnego z elementami miodu/ula/pszczoły, piwa z chmielem lub zbożem a w..ka z ziemniakiem
A miejsce na regionalizmy,logo,indywidualizm.....
Cytat:Wysłane przez seal69
..... a w..ka z ziemniakiem.....
czasami też ze zbożem :-)
Cytat:Wysłane przez Oleńka i Maciuś
Cytat:Wysłane przez seal69
..... a w..ka z ziemniakiem.....
czasami też ze zbożem :-)
byle tylko nie z buraków w pasiaste krawty
Początek raczej cienki, ale te ostatnie to pełna profeska.
Są piękne, gratuluję pomysłu!
Mnie też się podobają, umieściłabym jedynie jeszcze informację o tym czy to nalewka słodka czy wytrawna
Te ostatnie rewelacyjne!
Ładne. Gratulacje za pomysł całej serii i nie pozostawanie w jednym okresie historycznym.
Miłego!