Zakładam temat spotkań Oddziału Dolnośląskiego.
Post będzie z jednej strony informacja o terminie wszelkich imprez a z drugiej strony ich rejestrem.
Czwartek w Ogrodzie Kotokłaków?
2007.05.17 Ognisko lub inne zadymianie okolicy u Kotokłaków
Przy okazji spotkania:
- dyskusje na temat nowych członków oddziału,
- degustacja win z wyjazdu do Francji,
- Greg stawia z okazji wygranej w konkursie
Po trzykroć za
Hitem będzie alzackie wino z rababaru
Kotokłaki nie mają nic przeciwko temu a wręcz przeciwnie, bo niby czemu miałyby miec coś przeciwko. Zapraszamy, nasz adres Mickiewicza 35/4, ogródek za domem.
Skoro mogę, to pewnie będę, chyba, żebym nie mógł, wtedy pewnie nie. Choć w sumie, to kto wie, może całkiem na odwrót, czy jeszcze jakoś inaczej.
No pięknie, bo miałam w środę jechać do Szklarskiej, ale teraz to już nie wiem jak to zorganizować
Złośliwie to wymyśliliście
- nie ma szansy abym mógł się pojawić w czwartek.
Mimo iż każdy straszył, że sie nie pojawi, na ognisku stawili się:
Monika, Tomek, Agnieszka i Paweł, Rudi, Greg, Maciej, Wesoły, Agata.
Spotkanie jak zwykle bardzo udane.
Proponuję kolejne spotkanie.
Wstępnie umówiłem sie z Gregiem na degustację piw z Primatora w Lamusie (z tyłu za Teatrem Muzycznym).
Termin wtorek, środa lub czwartek po 1700.
Środa 23.05 godz 1700, Lamus.
O, już jutro. Czy to oznacza, że mam przyjechać do pracy autobusem?
Ale na 17 to ja nie zdążę, najwcześnij będę koło 18.
Jeśli w ogóle dam radę, choć wszystko wskazuje na to, że nie dam, to przybędę, podobnie jak Greg, około 18-ej.
PS. Co to jest Teatr i jeszcze do tego Muzyczny? Zresztą nieważne, co to jest. Gdzie to jest?
PPS. Google mówi: Teatr (łac. theatrum, z gr. theatron, przyglądanie się, widowisko) – rodzaj sztuki widowiskowej – aktor lub grupa aktorów na żywo daje przedstawienie dla zgromadzonej publiczności.
I jeszcze: Teatr Muzyczny CAPITOL
ul. Marszałka Piłsudskiego 72
50-020 Wrocław
Czy to o to chodzi?
PPPS. A tak w ogóle to trza było od razu:
Lamus
adres: Bogusławskiego 97
telefon: 501 477 454
Dooobre... dość zabawne, a nawet Deutsch-zabawne
No i co byliście ?
Ja chciałabym sie z Wami spotkać w przyszłym tygodniu - może poniedziałek lub wtorek tj. 28-9.05, we Wrocławiu ?
Byliśmy, a i owszem, jakoś po północy się rozeszliśmy, normalnie
Mają tam doskonałe piwko pszeniczne z czeskiego Primatora, lager też jest całkiem całkiem, bursztynowe "ale" o muskatowym posmaku jest intrygujące. Porterek, który okazał się "doublem", był za wysoko odfermentowany i co za tym idzie, za słodki.
http://www.primator.cz
Fetorek pasuje.
Tylko gdzie?
Ojej, o mało co bym nie zauważył... Aż żal, że dzieciaki same w domu będą musiały zostać
Czwartek 11 października jesienne ognisko w widomym miejscu.
Ktokolwiek oprócz nas dwóch o tym już wie?
Podobno zapowiedział się Pan Stihl z ostrym łańcuchem...