Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Wielkopolskie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Konin

1. Nomi (Galeria nad Jeziorem) - Stoisko Biowinu
2. "Sam" na Alejach 1 Maja - Drożdże i pożywka firmu Vinus
3. "Rondo" I piętro, sklep z art. AGD (plastiki, szkło itp.) - balony, drożdże, pożywki, korki, rurki, wężyki, chemia, itd. (głównie Biowin)
4. Brico Marche na Chorzniu - Stoisko Biowinu.
Hurtownia AGD WARTA - ul. Wioślarska 74, cały asortyment BIOWINU,

NAJTAŃSZE BALONY I AKCESORIA W POZNANIU !!!

UWAGA!!!
ZAKUP TYLKO NA FIRME, należy podać NIP.
marG - Errata:
W Warta AGD na wioślarskiej można kupić również bez działalności
ale pod poniższymi warunkami:
1. Zamówienie należy wysłaś mailem - najlepiej większe oczywiście (np zebrać się w parę osób)
2. Odebrać osobiście i nie robić zamieszania ;)

Chodzi o to, że tam nie bawią się w doradztwo i niespecjalnie mają czas na obsługę klientów na miejscu.
Po prostu przesłane zamówienie jest kompletowane, dostajemy informację o terminie odbioru i kwocie i po sprawie ;)

uzupełniam: mail kontaktowy to: wartaagd@neostrada.pl
Dla prawdziwych detalistów chcących porozmawiać przy okazji zakupów:
Sklep zielarski na ul. Garbary 28 MAGI-PHARM Zielarnia-Drogeria
wizualnie - idąc do rynku bernardyńskiego po lewej stronie tuż przed skrzyżowaniem

W sklepie:
-butle
-drożdże Biowinu
-pektopol i pożywka
-mieszanki ziołowe
-rurki, korki i wiele wiele innych przydatnych drobiazgów

tel. 061 852-42-87
Bricomarche na wlocie do Sremu, od strony Poznania (tuż przy Intermarche)

W sklepie:
-butle
-drożdże Biowinu
-pektopol i pożywka
-mieszanki ziołowe
-rurki, korki i wiele wiele innych przydatnych drobiazgów
- butelki, cukromierze, alkoholomierze itp itd
Polecam sklep ogrodniczy na ulicy Faszynowej ( Starołęka ). Najtańsze szkło w Poznaniu ( może poza hurtownią Warta ) oraz popularne akcesoria winiarskie. Poważnym atutem jest również miła obsługa.
A ja z takim pytaniem - czy można w Poznaniu w jakimś sklepie dostać drożdże aktywne? Bo wszędzie te w płynie tylko widzę... :p
www.winiarze.pl - pogotowie drożdżowe
Cytat:Wysłane przez Boa
A ja z takim pytaniem - czy można w Poznaniu w jakimś sklepie dostać drożdże aktywne? Bo wszędzie te w płynie tylko widzę... :p

Poznań ul Wroniecka 3
tel. 061 8529758
Prawie pełny asortyment biowinu łącznie z aktywnym drożdżami. Balony, butelki... szkło laboratoryjne.
http://www.szklolab.pl/
POZNAN - Praktiker - tez caly asortyment Biowinu...
w którym miejscu, bo byłem dziś i nie widziałem...
Praktiker w galerii Pestka. Na piętrze, dział ogrodniczy
:glupek: a ja myślałem o tym w M1
gdzie mozna znalezc asotyment hurtowni Warta AGD?
silic trochę wysiłku, coś za wygodny jesteś! Google Ci nie działają?http://szczegoly.pkt.pl/warta_agd_s_j_sprzedaz_hurtowa_szkla_plastikow_i_porcelany_967e6e9ec1a5b7433317175892c203cf.html
Gostyń

Sklep zielarsko-medyczny ARNIKA, Kolejowa 13
- drożdze multimex
- zestawy ziół
- cukier i syrop brzozowy

W Poznaniu w praktikerze w M1 oraz w Leroy-u w Komornikach również spory asortyment Biowinu.

A tak na marginesie, to witam wszystkich forumowiczów!
Leszno
BricoMarche - drożdże, pożywki, piro, klarowin i akcesoria Biowinu (korki, rurki, balony, korkownice itp.)
Cytat:Wysłane przez Momus
Cytat:Wysłane przez Boa

Poznań ul Wroniecka 3
tel. 061 8529758
Prawie pełny asortyment biowinu łącznie z aktywnym drożdżami. Balony, butelki... szkło laboratoryjne.
http://www.szklolab.pl/
Taaaak? Są aktywne? Ostatnio jak pytałem się o Bayanusy, to sprzedawca chciał mi wcisnąć uniwersalne :)
Gostyń - TESCO

Stoisko z drożdżami (Biowin, Multimex), korkami, butelkami, balonami i gąsiorami.

Czasem w sklepach AGD na rynku i deptaku można trafić tanie butle, korki, rurki.

pzdr
seba
Gniezno
Sklep Żelazny ul. Roosevelta, MALAK ul. 3 Maja, Słomowicz ul. Mickiewicza - drożdże, rurki fermentacyjne, balony, pożywki.
Niestety nigdzie nie mogę w Gnieźnie znaleźć cukromierza. Jeśli ktoś wie gdzie kupić to proszę o informację.
-Leszno- BricoMarche - drożdże, pożywki i akcesoria Biowinu
-Praktiker-drożdże i akcesoria Biowinu
Te balony w Warcie wcale nie są takie tanie. O wiele taniej idzie zakupić na allegro. Jeden z producentów wystawia swoje gąsiory.
MIĘDZYCHÓD- Market budowlany Mrówka przy wylocie na Poznań. W sklepie można kupić : balony , drożdże , pojemniki fermentacyjne, korki, rurki , cały asortyment firmy biowin
W Lesznie na deptaku-Słowiańska-sklep zielarski,drożdże i pożywka z Multimexu.Dziś odkryłem o dziwo :spoko:
Sklep JHM na ul. Głogowskiej, niektóre z produktów w bardzo przystępnych cenach.
Stron: 1 2