Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Moja kolejna - czarny bez 2005
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W stylu kiedyś tu prezentowanej już etykiety na wino lipowe zrobiłem następną. Tym razem na wino z owoców czarnego bzu. Również dwie wersje. Proszę o ocenę, która lepsza, jak i inne uwagi i sugestie.
Bardzo ładne etykiety:1miejsce: Zdecydowanie bardziej podoba mi się ta druga - z obwódką. Jedyna uwaga - procent oraz pojemność umieściłbym na samym dole, pod opisem "Z domowej piwniczki...". Poza tym, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Pozdrawiam,
Marek
Zdecydowanie nr 2 jednak czcionkę mogłeś pozostawić czarną. No i rzeczywiście procent i pojemność lepiej komponuje się na dole.
Cytat:Wysłane przez Crazy_Cat
czcionkę mogłeś pozostawić czarną

Nie zgodzę się z Tobą Crazy_Cat myślę że napis na etykiecie po prawej jest w porządku. Bardzo ładna etykieta :brawo:
Obie bardzo ładne, trochę bardziej podoba mi się druga z tego powodu, że brązowa czcionka wyróżnia spośród wszystkich napisów to, co najważniejsze, czyli nazwę wina :)
Rewelacja. Szczerze mowiąc jeśli chodzi o kolorystykę myślałem o podobnych :)
Hmmm.... troche mało wyraźna etykieta taka sztampowa bez powiewu świerzości, mało pomysłowa i ta czcionka na dole kto to przeczyta... myśle, że możesz nad nią troche jeszcze popracować