Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: AUKCJA - zwłaszcza dla kibica ;)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
AUKCJA - PLECIONA OPASKA NA RĘKĘ.

WITAM WSZYSTKICH!

Mam zaszczyt zaprosić WAS na kolejną aukcje, której przedmiotem jest OPASKA KIBICA!!
Przypadkiem trafiła w me ręce, czekałem aż zacznie nasza drużyna wygrywać i opaska zwiększy swoją wartość ;)
Opaska jest pleciona, do wiazania na ręce, orginalna, nowa, napis na niej :
KLUB KIBICA REPREZENTACJI (oczywiście naszej POLSKIEJ)

Wszystkie środki uzyskane ze sprzedaży WSPANIAŁEJ OPASKI przeznaczone będą na cele KONKURSOWE -> PATRZ TU

Aukcja trwa od dziś do 06.12.2006

Cena wywoławcza 1 zł.

UWAGA!!!

LICYTOWAĆ MOŻNA PODBIJAJĄC CENE JEDNORAZOWO O 20 GROSZY

Propozycje cenowe proszę wpisywać poniżej.
Wylicytowaną opaskę prześlę pocztą na swój koszt.
Zwycięzca wpłaca wylicytowaną kwotę na konto:

11-10901926-0000000514112740, Bank Zachodni, Damian Andruszkiewicz, Przeździedza 17, 59-610 Wleń. dopisek - "AUKCJA OPASKA" albo coś w tym stylu + nick .

Poniżej zdjęcie, sorki za jakość ale dysponuję tylko takim sprzętem cyfrowym :ysz:
To ja zacznę - 1zł:cool:

Oleńka i Maciuś

1,20
1 złoty 40 groszy,
czyżbym już opaskę na ręku nosił?
Coś słabą popularnością cieszy się ta aukcja. :placze:
LUDZIE przecież to na szczytny cel idą te pieniądze. :niewiem:

LICYTOWAĆ MI TU PROSZE !!!
1,60 ode mnie
Aukcja od razu by się rozkręciła, gdyby wzorem z Allegro napisać: poleca Kononowicz lub Krzysztof Kononowicz nosił ją na ręku:)

1,80
2 zeta już jest
2,20;)
Kota w worku nie kupuję. ;p Nic nie widać, do czego to wogóle służy?
2,40 - :spoko:
Cytat:Wysłane przez lolo
Kota w worku nie kupuję. ;p Nic nie widać, do czego to wogóle służy?

hehe i słusznie że pytasz.
Sam nie wiem do czego to służy,
ale wiem że wiąże się toto na ręce i pokazuje wszystkim jakim się jest kibicem. (ładnie jest tam wyplecione Klub Kibica Reprezentacji)
Plecione toto jest i bardziej gustowne :diabelek: , w przeciwieństwie do silikonowych opasek na ręce.
Zdjęcia CI nie wyśle lepszego bo mój pseudo aparat nie wydoli, ale zapraszam możesz przyjechać i na własne oczy pooglądać to cudo ;)

A przy okazji to zachęcam wszystkich do wystawiania w dziale konkursy aukcji jakiś dziwnych przedmiotów, pod warunkiem że kwota uzyskana z licytacji zasili SZCZYTNY CEL. (zbieram na samochód :diabelek: )
A poważnie to nr konta naszego SKARBNIKA jest podany wyżej (pod aukcją)
Jeszcze raz zachęcam KUPUJCIE TO COŚ ;)
Pzdr.
Szyjce mojego najlepszego gąsiorka coś łyso, więc przywalę 5 pln. dla ozdoby.

drk.
Rozumiem Darku Twoje dobre intencje, ale podbijać (co jest WYTŁUSZCZONE na początku tego wątku) można jednorazowo o 20 gr. Np. jak ja do 2,8 zł. Rozumiem, że Ty dałeś 2,6. :D
3 zł od centusia
3.20
Coś mi się przywidziało, że skok wynosi wielokrotność 20 gr - robię zeskok z konopii na 3,40.
niech bedzie 3.60, a co tam ;)
3,80 mamy
Cytat:Wysłane przez mik
3,80 mamy
4 taty;)
i 4,20 od babci:tancze:
i 4,40 podaję z becika

ps.
właśnie zadusiłem węża
4,60 od dziadka - kiedy koniec zabawy?
06 grudnia - stoi w inicjującym temat poście.
4,80 damy
Stron: 1 2