Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Dzika róża
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ponieważ kobiety są niedoreprezentowane w tym dziale (why?), to chciałam zaprezentować następne dzieło.
Co autor miał na myśli: czcionka na naśladować splątane gałązki, próbowałam oddać kolor, rok ma udawać owocki.
Głębsza myśli typu: nigdy więcej wojny, zawsze niech będzie słońce no niestety nie wystąpiła.
Czas spać, cuś od rzeczy...nie tego.... hnhygbu

Oleńka i Maciuś

Pierwsze wrażenie - mało czytelna ta etykieta
Drugie wrażenie - dla mnie fajna i taką bym zostawił na swoich buteleczkach :brawo:

Oleńka i Maciuś

Masz racje oryginalna z pomysłem , ale tego 2006 nie widać . Ciekawe jak na wydruku ?
ja tez lubie robic etykiety nietypowe na winka ... i w sumie musze sie zgodzic ze pomysl niezly ... tyle, ze kolor tla psuje efekt. Sprawdz jakby sie to prezentowalo np. na zielonym lub kremowym
fakt, kolorek tła jakiś taki ... no nie wiem. Bylejaki. I w roku trudno od pierwszego rzutu stwierdzic, czy to 5, czy 6.
No to takie...
Może napis " półsłodkie" przenieść na kontretykietę a w tym miejscu " 2006" dla wyeksponowania uroku nietypowej trzcionki cyfr, z " danych technicznych" na etykiecie umieszczam tylko zaw.alk., no chyba, że nie będzie opisowej kontretykiety....
Nie nie, kontretykiety nie będzie, ale masz chyba rację co do wyciągnięcia cyferek. Zrobię to nietypowo, na górze i wtedy zamknie się całość w kółku..
o ... to juz jest prawie cacy.

Brakuje jednak malej wstawki czyjego wykonania jest winko :) ... a co jak ci ktos sie do piwnicy wlamie i ukradnie ?? Niech wie przynajmniej czyje takie dobre winko pije :P

No i troche te boki sa takie za bardzo rozkupiajace uwage ... moze proste byly by lepsze ?
I tak zostaw .
Czy mogę pobrać plik dla własnych celów ?
:brawo: Jesteś wielka !
PleMWiniarz: Pijany złodziej nie będzie rechotał, że wypija moje winko:kwasny:. Te boki muszą być rozczochrane , bo to DZIKA róża jest.
TEQUILA:Byle nie do niecnych. A w ogóle jest to możliwe, bo ja do komputera i netu to:glupek:
azylant7: Dziękuję,dziękuję..:placze::jupi::placze::jupi:

Oleńka i Maciuś

Teraz ładniej
Natka dzięki :buziak: już pobrałem . Teraz tylko półsłodką różę zrobić i będzie ok.
A w kąciku stoi 25 litrów wytrawnej :brawo: i już się kończy klarować :tancze:.
To tak działa? No to ja teraz zrobię nalepkę wytrawnego wina jablkowo-pokrzywowo-berberysowego:helo::chytry: