Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Wódka i sok bananowy (kiwi) - mieszanka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam :) Piszę bo mam pomysł na ciekawą mieszankę, tylko nie jestem pewien czy nie ma jakichś przeciwwskazań by mieszać sok bananowy (taki kupny w kartonie) z wódką? albo z sokiem z kiwi (samodzielnie wyciskanym)?
A jakie przeciwskazania masz na myśli? Mieszaj i pij na zdrowie.

Tylko po co otwierasz nowy temat?
Frida, po co te nerwy? A gdzie ma to napisać? w buncie młodych wilków? z tego co wiem, w mieszaniu ogranicza Cię jedynie wyobraźnia i żołądek
pzdr
fea
Wszelakie soki mozna mieszac z alkoholem i nie ma przeciwwskazan. Drinki to nie nalewki i tu klarownosc nie wchodzi w rachube.

maryysia

ja uwielbiam wódkę z sokiem bananowym:) mmm
a ja uwielbiam tych co uwielbiają wódkę z sokiem bananowym
0.7l Wyborowej i litr nektaru bananowo-cytrynowego z Hortex'u (nie wiem czy jeszcze jest dostępny), bardzo dobry drink. Kiwi-jakoś mi się nie widzi z wódką czy z czymkolwiek.
Co do bananowego nektaru.... polecam z wanilióweczką .... czy to kupioną czy to własnej roboty ;)
Ja mieszałam wódke z sokiem bananowym i wisniowym.Super smak.Polecam
Zostałem poczęstowany u znajomej w knajpie dodatkami do alkoholi ,mnie smakowały i innym klientom też ,ze słów znajomej -rozchodzi się jak świeże bułki-.
http://www.cymes.pl/content.php?sid=d797...id=5&m=171