Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: AUKCJA KOSZULKI
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Ja nie licytuję tylko podpuszczam towarzystwo do działania :diabelek:

seal69.....
na razie koszulka jest Twoja za 30 zeta
Trzydzieści i jeden...
Trzydzieści i dwa...
Ktoś jest jeszcze chętny ?

Seal69 właścicielem koszulki za 32 złote.
Wszyscy czekają na finisz :diabelek: a nie wypada licytować się samemu :polewam:

Oleńka i Maciuś

33 złote - ostatnie przedślubne podbicie ceny.
Podoba mi się -------- 50,00

Oleńka i Maciuś

BOROWNO14A - to prowokacja czy rżniesz głupa ?
Czytałeś UWAŻNIE wątek od początku ?
---
Aczkolwiek może tak zostawimy ?
TEQUILA jak myslisz ?
nie było zakazu przelicytowania samego siebie więc o ile chętny (BOROWNO14A) "wbije" ciąg znaków: 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 i 50 to wszystko będzie ok ;)

I w sumie to udowadnia, że ograniczać powinno się tylko dolną granicę podbicia..... (np. minimum 1 zł)
Cytat:Wysłane przez Oleńka i Maciuś
---
Aczkolwiek może tak zostawimy ?
TEQUILA jak myslisz ?

Propozycja jest kusząca nie powiem . Wątpię aby taka cena została osiągnięta w licytacji. Ale zasady są określone jasno od początku i trzymajmy sie ich konsekwentnie. Nie pozbawiajmy przyjemności podbijania ceny innych użytkowników .
Co nie znaczy ,że jeśli Borowno wygra licytacje z mniejszą ceną wpłaty większej kwoty na cele forumowe :)
No to ile mam licytować ,bo zamętu więcej niż chętnych.... do tego co ustalicie +1 :chytry:
Proszę nie paplać, tylko licytować i to wg zasad - o 1 zł.
BOROWNO14A żeby mi to było przed ostatni raz :podstep:
Niedługo kończymy :big:
:helo:
Ostatnie minuty :big:
:slinka: :diabelek:
Aleście namieszali :glowa_w_mur:
Wystarczy że trochę nie przypilnuje i nawet w Aukcjach się tu kłócą :glowa_w_mur:

Od dziś będzie w aukcja obowiązkowo KWOTA MINIMALNA 1 zł.
MAXYMALNA kwota dowolnie, przecież o to w końcu chodzi żeby uzyskać jak NAJWYŻSZĄ cenę, a nie naklepać jak najwięcej postów.
W tej aukcji to ja nie wiem za ile poszła ta koszulka.
TEQUILA skontaktuj sie proszę ze zwycięzcą, chyba Seal69 ?? :glowa_w_mur: Sam już nie wiem...
Pominąwszy to wszytko Dziękuję za wystawienie aukcji TEQUILA
Wszystkim licytującym także Dziękuję
A zwycięzcy tej skomplikowanej licytacji GRATULUJE ;)
No ja też nie bardzo wiem kto wygrał :niewiem:

Ostatnie regulaminowe podbicie ceny OiM
Najwyższa kwota BOROWNO
Deklaracja Seala ,że on zawsze o złotówę więcej

hm...?

Proponuję tak .....wpłacacie wszyscy po 33 zł na konto forumowe ......w pierwszym kwartale nosi koszulke BOROWNO ......w czwartym kwartale Seal .......niedziele i święta Maciek .....w pozostałe dni roku Ola ....za wyjątkiem miesięcy letnich bo wtedy sam je obskocze w koszulce :diabelek:
Wiedziałem,a ja wiedziałem,że tak będzie..... :diabelek:
Dlatego dałem te +1 bo sie trochę pogmatwała ta licytacja...
Bo cel szczytny a pieniądze rzecz nabyta mam koszulkę za 51 zeta :spoko:

PS; Co i jak poproszę podać na PW (U2U)
Seal na początku tematu jest konto komornika :diabelek:
Licytacja stanęła na 33 zł . Przyjmuję ,że wpis BOROWNO był nie zgodny z ustaleniami początkowymi dlatego nie jest brany pod uwagę . To jaka kwotę wpłacisz zależy od Ciebie ( nie mniej niż 34 zł ) . Po potwierdzeniu wpłaty wysyłam koszulkę . Podaj adres na PW.
W takim razie jako szczęśliwy zwycięzca i zdobywca koszulki mogę sobie pogratulować. Z komornikiem zawrę niechybną znajomość (szlak mam przetarty) a w PW miej baczenie.

PS; Widziałem w sklepie butelki wina sygnowane nazwą "TEQUILA" czy to aby nie przypadek :pytajnik: :hahaha:
Cytat:Wysłane przez seal69

PS; Widziałem w sklepie butelki wina sygnowane nazwą "TEQUILA" czy to aby nie przypadek :pytajnik: :hahaha:

Ech ......aleś mnie wsypał :chytry:.......teraz domiar podatku dostanę i ABW razem z CBA mnie zapuszkuje .
Stron: 1 2