Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Dyskusja na temat projektów w konkursie "Nadruk na korkach"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Skrzych

Ten nadruk należy zrobić wokół korka a nie wzdłuż...

Krzysztof
iwan ale to (projekt nr 7) chyba tez za duze jest...

Skrzych

Dobre jest - trzeba patrzeć wokół korka...

Krzysztof
yy no faktycznie... to nie wiem czemu na takim rozmiarze wychodzila mi taka pikseloza:/
Narazie to najbardziej podoba mi się projekt TEQUILA nr 3 i 4 .
Tylko jakby do nr 3 ten napis - www. wino.org.pl - zdjąć w dół a tam na górze napisać WINO DOMOWE - co wy na to ?
wzorek ma chyba byc realnych wymiarow, przynajmnije ja tak to zrozumialem. ew czy ktos moze uscislic jaki rozmiar pliku jest ok?
Projekt ładny (projekt nr 10 El_Polaco), praktyczny ale napisy, moim zdaniem, powinny być odwrócone w tę samą stronę. Na korku, po obwodzie zejdą się razem i będą odwrócone „plecami”. Daj adres strony miedzy SWiMP a butlę.
Cytat:Wysłane przez El_Polaco
To i ja coś dorzucę... Moim zdaniem nie powinno być napisu wino domowe ani obrazka winogrona, dlaczego? Bo korek może być używany do miodów i nalewek a napój alkoholowy zrobiony z innych produktów niż winogrona :D Mój projekt jest uniwersalny, najczęściej do produkcji używa się w końcu gąsiorów, wybierzcie mnie! :jezor:

... z tym, że do produkcji nalewek raczej nie używa się gerglasa :jezor:
Można jednakże uwspólnić pewne rzeczy - wywalić grono i wstawić Twój baniaczek zatkany korkiem, a "wino domowe" zamienić na "wyrób domowy". :lol:

EDIT: Poza tym wydaj mi się, że większość z forumowiczów kupi te korki jednak z myślą o winie, a to, że jest grono zamiast innego rysuneczka to chyba nie za bardzo przeszkadza :lol:

EDIT2 : El_Polaco : Moim zdaniem czcionki SWiMP'a i adresu strony powiiny być chyba takie same. Ta czcionka adresu jest IMHO jakaś taka niepasująca :kwasny:
Cytat:Wysłane przez Boullii
Projekt ładny, praktyczny ale napisy, moim zdaniem, powinny być odwrócone w tę samą stronę. Na korku, po obwodzie zejdą się razem i będą odwrócone „plecami”. Daj adres strony miedzy SWiMP a butlę.

Tak i mi by się podobało :spoko:
No może jeszcze skoro napisy byłyby obok nad/pod sobą dobrze byłoby "uwspólnić" czcionkę
Nie ma problemu, mogę odwrócić ten adres w drugą stronę ale z czcionką będą małe problemy... Napis SWiMP skopiowałem ze strony głównej, zmieniłem kolor i powiększyłem. Gdyby ktoś dysponował czcionką którą zrobiono ten napis to bardzo proszę podesłać.

Cytat:... z tym, że do produkcji nalewek raczej nie używa się gerglasa

Co prawda się nie używa ale chociaż gąsiorów się używa, taki korek ma już trochę więcej wspólnego z nalewkami niż z napisem "wino domowe" :jezor:

Cytat:Poza tym wydaj mi się, że większość z forumowiczów kupi te korki jednak z myślą o winie, a to, że jest grono zamiast innego rysuneczka to chyba nie za bardzo przeszkadza

Oczywiście że nie przeszkadza chciałem was tylko nakręcić na mój projekt podając takie mało istotne argumenty ;)
Cześć

Pozwoliłem sobie rozdzielić temat konkursu z wpisami "offtopik"

Proszę byście uwagi na temat projektów umieszczali w tym wątku.

Dziękuję i pozdrawiam wszystkich
Rafał

Oleńka i Maciuś

Tyle, że teraz część wpisów nie wiadomo do czego się odnosi...

Skrzych

Podzielam zdanie OiM

Krzysztof
ehhhh :kwasny: no macie rację, namąciłem, przepraszam :ysz:
...ale chciałem dobrze ;)

Co pamiętałem z wątku to poprawiłem, nie wiem tylko do którego projektu tyczył sie post mamcara:

Cytat:Wysłane przez mamcar
yy no faktycznie... to nie wiem czemu na takim rozmiarze wychodzila mi taka pikseloza:/

no i nie moge edytować postu Skrzycha :chytry:
Pozdro
R