10-06-2007, 14:33
21-06-2007, 13:10
iwan ale to (projekt nr 7) chyba tez za duze jest...
Skrzych
21-06-2007, 14:36
Dobre jest - trzeba patrzeć wokół korka...
Krzysztof
Krzysztof
21-06-2007, 22:37
yy no faktycznie... to nie wiem czemu na takim rozmiarze wychodzila mi taka pikseloza:/
26-06-2007, 21:59
Narazie to najbardziej podoba mi się projekt TEQUILA nr 3 i 4 .
Tylko jakby do nr 3 ten napis - www. wino.org.pl - zdjąć w dół a tam na górze napisać WINO DOMOWE - co wy na to ?
Tylko jakby do nr 3 ten napis - www. wino.org.pl - zdjąć w dół a tam na górze napisać WINO DOMOWE - co wy na to ?
27-06-2007, 13:33
wzorek ma chyba byc realnych wymiarow, przynajmnije ja tak to zrozumialem. ew czy ktos moze uscislic jaki rozmiar pliku jest ok?
27-06-2007, 15:01
Projekt ładny (projekt nr 10 El_Polaco), praktyczny ale napisy, moim zdaniem, powinny być odwrócone w tę samą stronę. Na korku, po obwodzie zejdą się razem i będą odwrócone „plecami”. Daj adres strony miedzy SWiMP a butlę.
27-06-2007, 15:21
Cytat:Wysłane przez El_Polaco
To i ja coś dorzucę... Moim zdaniem nie powinno być napisu wino domowe ani obrazka winogrona, dlaczego? Bo korek może być używany do miodów i nalewek a napój alkoholowy zrobiony z innych produktów niż winogronaMój projekt jest uniwersalny, najczęściej do produkcji używa się w końcu gąsiorów, wybierzcie mnie!
![]()
... z tym, że do produkcji nalewek raczej nie używa się gerglasa

Można jednakże uwspólnić pewne rzeczy - wywalić grono i wstawić Twój baniaczek zatkany korkiem, a "wino domowe" zamienić na "wyrób domowy".

EDIT: Poza tym wydaj mi się, że większość z forumowiczów kupi te korki jednak z myślą o winie, a to, że jest grono zamiast innego rysuneczka to chyba nie za bardzo przeszkadza

EDIT2 : El_Polaco : Moim zdaniem czcionki SWiMP'a i adresu strony powiiny być chyba takie same. Ta czcionka adresu jest IMHO jakaś taka niepasująca

27-06-2007, 15:37
Cytat:Wysłane przez Boullii
Projekt ładny, praktyczny ale napisy, moim zdaniem, powinny być odwrócone w tę samą stronę. Na korku, po obwodzie zejdą się razem i będą odwrócone „plecami”. Daj adres strony miedzy SWiMP a butlę.
Tak i mi by się podobało

No może jeszcze skoro napisy byłyby obok nad/pod sobą dobrze byłoby "uwspólnić" czcionkę
28-06-2007, 09:56
Nie ma problemu, mogę odwrócić ten adres w drugą stronę ale z czcionką będą małe problemy... Napis SWiMP skopiowałem ze strony głównej, zmieniłem kolor i powiększyłem. Gdyby ktoś dysponował czcionką którą zrobiono ten napis to bardzo proszę podesłać.
Co prawda się nie używa ale chociaż gąsiorów się używa, taki korek ma już trochę więcej wspólnego z nalewkami niż z napisem "wino domowe"
Oczywiście że nie przeszkadza chciałem was tylko nakręcić na mój projekt podając takie mało istotne argumenty
Cytat:... z tym, że do produkcji nalewek raczej nie używa się gerglasa
Co prawda się nie używa ale chociaż gąsiorów się używa, taki korek ma już trochę więcej wspólnego z nalewkami niż z napisem "wino domowe"

Cytat:Poza tym wydaj mi się, że większość z forumowiczów kupi te korki jednak z myślą o winie, a to, że jest grono zamiast innego rysuneczka to chyba nie za bardzo przeszkadza
Oczywiście że nie przeszkadza chciałem was tylko nakręcić na mój projekt podając takie mało istotne argumenty

28-06-2007, 15:17
Cześć
Pozwoliłem sobie rozdzielić temat konkursu z wpisami "offtopik"
Proszę byście uwagi na temat projektów umieszczali w tym wątku.
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich
Rafał
Pozwoliłem sobie rozdzielić temat konkursu z wpisami "offtopik"
Proszę byście uwagi na temat projektów umieszczali w tym wątku.
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich
Rafał
Oleńka i Maciuś
28-06-2007, 15:18
Tyle, że teraz część wpisów nie wiadomo do czego się odnosi...
Skrzych
28-06-2007, 17:35
Podzielam zdanie OiM
Krzysztof
Krzysztof
28-06-2007, 20:26
ehhhh
no macie rację, namąciłem, przepraszam 
...ale chciałem dobrze
Co pamiętałem z wątku to poprawiłem, nie wiem tylko do którego projektu tyczył sie post mamcara:
no i nie moge edytować postu Skrzycha
Pozdro
R
no macie rację, namąciłem, przepraszam 
...ale chciałem dobrze

Co pamiętałem z wątku to poprawiłem, nie wiem tylko do którego projektu tyczył sie post mamcara:
Cytat:Wysłane przez mamcar
yy no faktycznie... to nie wiem czemu na takim rozmiarze wychodzila mi taka pikseloza:/
no i nie moge edytować postu Skrzycha

Pozdro
R
Mój projekt jest uniwersalny, najczęściej do produkcji używa się w końcu gąsiorów, wybierzcie mnie!