17-06-2008, 19:09
Stron: 1 2
17-06-2008, 19:12
Wszem i wobec ogłaszam , że "destylatorskie" posty usunąłem.
Ponoć do niczego innego wino z Arbuza się nie nadaje. Amen.
Wątek pozostaje... ku przestrodze.
Pozdrowienia.
Ponoć do niczego innego wino z Arbuza się nie nadaje. Amen.
Wątek pozostaje... ku przestrodze.
Pozdrowienia.
06-07-2008, 11:06
Coś z tym winem z arbuza jednak jest. Pamiętam jeden z teledysków muzyki Country gdzie młode dziewczyny, w jednym z południowych stanów USA, rozgniatały miąższ nogami w dużych baliach, z przeznaczeniem własnie na wino. Wyjaśnienia widze dwa: albo my czegoś o procesie wyrobu wina z arbuza nie wiemy albo po prostu wlaśnie nam ono nie smakuje. Jak to na swiecie bywa, jeden nie jada psów a drugi kiszonej kapusty.
12-07-2008, 17:43
Cytat:Wysłane przez leonow32
Wszem i wobec ogłaszam, że wino arbuzowe okazało się niezdatne do spożycia. Nabierało coraz gorszego smaku aż w końcu wylałem do klopa. Amen.
Witam !!!
Dzieki za przetarcie szlaku krok po kroku . Widocznie ten facet jednak kupował arbuz nie na wino.
Dodam ( nie wiem czy czasem tego wątku nie było) - słyszałem, że do środka do arbuza wlewa się wódkę. Po jakims czasie wychodzi ciekawy trunek.
05-09-2008, 15:18
Witam
Tak dokładnie. Wino z arbuza ma smak ykhm... nie ma smaku. Po 4 miesiach kojazyło mi sie z.... rozwodnionym, wogazowanym piwem
Isie właśnie do arbuza wstrzykuje sie strzykawką spirytus. Robiłem, Polecam. Bardzo mocne Wlałem do dużego arbuza jakies 200-250ml spirytusu. Pozatym w polsce mozna to spotkac w nadmorskich kurortach do kupienia.
Pozdriawam.
Tak dokładnie. Wino z arbuza ma smak ykhm... nie ma smaku. Po 4 miesiach kojazyło mi sie z.... rozwodnionym, wogazowanym piwem
Isie właśnie do arbuza wstrzykuje sie strzykawką spirytus. Robiłem, Polecam. Bardzo mocne Wlałem do dużego arbuza jakies 200-250ml spirytusu. Pozatym w polsce mozna to spotkac w nadmorskich kurortach do kupienia.
Pozdriawam.
Stron: 1 2