Cytat:Wysłane przez Gandalf
Matka ma być dobra,a drożdże ..trwałe, ..- fermentować, co należy, a nie co popadnie
Cytat roku ! pozatym pamietajmy ze matka jest tylko jedna (drożdzowa)
swoją drogą Gandalf jako starszy sam kazał nam siać ferment
Cytat:Wysłane przez Gandalf
fermentować............... co popadnie
edit
Neidi i tak wie że wszyscy go wspierają pozatym drobne złośliwości to prawie tradycja przy takich okazjach
Neidi nie ma czasu odpowiadać bo pewnie wesoło jest ....................wieczór kawalerski.......................panienki wiją się przy rurach ..................procenty uderzają do głowy ...................ostatnia taka noc ..................bo później asceza i umartwianie się

Gratulacje Neidi. Nie bylo mnie czas jakis, wiec dopiero teraz skladam najserdeczniejsze zyczenia.
Wytrwałości i cierpliwości na nowej drodze życia Neidi

....i miłej zabawy w tych ostatnich godzinach przed ostatecznym TAK

Serdeczne życzenia na nowej drodze życia.
wszystkiego najlepszego , przede wszystkim dużo zdrowia , szczęścia i miłości oraz wzajemnego zrozumienia .......by nowe życie było dla Was szczęśliwe i pełne prawdy i miłości .

I ja sie dołączę. Wszystkiego najlepszego Neidi. Niech Ci gąsiory w nocy drogę oświetlają.
... Wszystkiego Naj w Dzień Ślubu
ps - czy wiesz już Neidi o tym, że "po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się"
![[Obrazek: complaint1.gif]](http://www.chefpaul.net/smiles/complaint1.gif)
Dużo zdrowia , szczęścia , miłości i małych winorośli na nowej drodze życia
Wszystkiego najlepszego i wzajemnej wyrozumiałości. Spełnienia wszystkich wspólnych marzeń!!!
Dwudziesta druga czterdzieści dwa .....................Neidi żyjesz ???

Neidi, dziesiątka po północy - czy konsumpcja była? Jeżeli tak to 'alea jacta est'.
Oby słowa mistrza
"do karuzeli wsiadacie
a chodzić będziecie w kieracie"
odnosiły się do wszystkich którzy dzisiaj (wczoraj) powiedzieli TAK ale nie do Was.
Pozdrawiam Jacek.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Ja tydzień temu miałem pierwszą rocznicę i mogę Ci powiedzieć, że przez ten rok bardzooo wiele się zmieniło, oczywiście pozytywnie. Pozdrawiam.
Moi drodzy dziękujemy wam serdecznie za ciepłe i wesołe słowa.
Właśnie wróciłem z Białogardu gdzie pobraliśmy się z Żabką.
Dziwnie trochę z obrączką na palcu.
Jutro jedziemy na Przystanek Woodstock w podróż poślubną.
Po powrocie wrzucę fotki ze ślubu.
pozdrawiam
ułańska fantazja w narodzie nie ginie. W podróż poślubną na Przystanek Woodstock to jest coś!

Neidi, fotki koniecznie...
Ja zabrałem moją żonkę w Tatry na "Orlą Perć". Przeszła ją dla mnie, więc mam nadzieję, że i życie ze mną przejdzie. Choć chyba to drugie trudniejsze

Nedi bawcie się dobrze całe życie!
Paweł
Cytat:Wysłane przez neidi
Jutro jedziemy na Przystanek Woodstock w podróż poślubną.
Ajajaj...4 lata jeździłem na Woodstock w tym roku nie jadę..A żałuje...Wziął bym wino, ty może też. Byśmy wymienili doświadczenia...Może byśmy sie napili razem z ACID DRINKERS'AMI. Titus może by sie przerzucił z wina "patykiem pisanego" na swojaka? ..Gdybym wiedział wcześniej...
No nic. Życzę słonecznej pogody, i udanej zabawy!!!
Pozdrawiam!!
Spóźniłem się ponad tydzień ale życzę ziomkowi z całego serca , aby ze Swoją Połową tworzyli naprawdę Całość na resztę swych dni

.Piję Wasze zdrowie

Spóznione ale szczere gratulacje z okazji Ślubu!

Jeszcze raz wszystkim dziękuję.
Dziś mija pół roku od dnia ślubu i powiem, że małżeństwo mi służy.
Polecam każdemu niezdecydowanemu.
Neidi - ty to jesteś marketingowiec

U mnie minie w piątek 4 miesiące

Śmiejcie się śmiejcie nigdzie nie jest lepiej niż pod pantoflem mojej żaby.
Zresztą was też kiedyś dosięgnie zemsta pantofla.

Przypomniała mi się piosenka Hey
"Do cholery, spróbuj wbić do łba
Ja na imie Kaśka od kołyski mam"
To żadna aluzja, po prostu, jak słysze jakieś żabki, bejbe, psiaki to bezwarunkowo

Znam znam piosenkę i lubię nawet.
Ale moja Marta lubi jak do niej mówię żabka zresztą to już bardziej pseudo niż pieszczotliwe określenie bo wszyscy zaczęli tak na nią mówić, znajomi, rodzina .