Witajcie kochani chciał bym jeszcze raz poinformować już tym razem oficjalnie na forum.
W najbliższą sobotę tj. 28 lipca ja Neidi wraz z Żabą wkroczymy na nową drogę życia. Słowem pobieramy się.
Jutro wyjeżdżam i wrócę na forum za dwa tygodnie już zaobrączkowany

. (Skończy się zabawa obcymi balonami.

)
Trzymajcie za mnie kciuki żebym nie stchórzył.
pozdrawiam
No to szerokości i przyczepności na nowej, dotąd nieznanej drodze życia!!
I uważaj na zakrętach, zwłaszcza na balony

Nooo neidi witaj w klubie

Oczekujesz gratulacji czy kondolencji ?
Żeń sie chłopie ..............dlaczego ma Ci być lepiej niż mi

Neidi nie słuchaj TEQUILI, dopiero jak się ożenisz będzie Ci lepiej.
Tego właśnie oraz dużo, dużo radości z bycia razem życzymy Ci najserdeczniej, Frida i Marian

Witaj w klubie i podchodź do balonów ostrożnie z szacunkiem i pieszczotliwie, a one Ci się odwdzięczą.

Ciesz się życiem- tego jeszcze kilka dni Ci zostało.
Pamiętaj
neidi, że jak jest kłótnia to wina leży po obu stronach - żony i teściowej

Niech lipcowe upaly Ci beda litosciwe w dzien slubu

Neidi, może dorobisz się własnego przedszkola.

najszczersze kondolencje.

Wszystkiego najlepszego - po ślubie nie jest tak źle

da się żyć

byle mieć swój pokój i piwniczkę a i teściów daaaaleko od domu.

Gratulacje Neidi.
Witaj w klubie i weź pod uwagę, że pomimo wszystkich głowsów, że będzie lepiej lub gorzej, może się okazać, że będzie dokładnie TAK SAMO....

tyle, że nie będzie "Żaba" tylko "Szanowna Małżonka"
Życzę dużo szczęścia i dużo małych "neidżabek".

Neidi, oby ślub zmienił Wasze pożycie na jeszcze lepsze! Bądźcie dla siebie wsparciem

Wszystkiego najlepszego Neidi. Myslę, że przyszła żona wie doskonale o Twojej pasji i nie będzie przeciwna.
"W najbliższą sobotę tj. 28 lipca ja Neidi wraz z Żabą wkroczymy na nową drogę życia."
ps. Jak to możliwe przecież Żaba jest moją żoną ?

Dziękuję wam wszystkim i pędzę do "Belgardu" szykować się na zgubę

Cytat:Wysłane przez AdamC
Witaj w klubie i podchodź do balonów ostrożnie z szacunkiem i pieszczotliwie, a one Ci się odwdzięczą.

Dołączam się do życzeń.. no,o rurce nie zapominaj ,

lub o waciku..

..
Pozdrowionka...od starego klubowicza,

Nie chciałbym nic sugerować,ale czy rozważałeś opcję leasingu? Pozdrowienia-Namor
Cytat:Wysłane przez Frida
Tego właśnie oraz dużo, dużo radości z bycia razem życzymy Ci najserdeczniej, Frida i Marian

czy bedzie lepiej nie wiem ....ale pewnie częściej !

NAJLEPSZEGO I BY WSZYSTKIEGO BYŁO POD DOSTATKIEM
Cytat:Wysłane przez winopijca
Cytat:Wysłane przez Frida

czy bedzie lepiej nie wiem ....ale pewnie częściej !
NAJLEPSZEGO I BY WSZYSTKIEGO BYŁO POD DOSTATKIEM
haha

parę lat temu kumpel się ożenił... jakoś tak się złożyło że z pół roku go nie widziałem... zaczynamy gadka, w pewnym momencie ja do niego:
- i jak tam? (a w cale nie miałem akurat tego na myśli

)
- tak samo tylko że rzadziej.
więc nie zawsze tak jest jak piszesz.
Teraz coś do autora tematu - ponoć po ślubie wszystko się psuje - my wszyscy trzymamy kciuki aby Twój wyjątek potwierdził regułę

Cytat:Wysłane przez ^Robert^
Teraz coś do autora tematu - ponoć po ślubie wszystko się psuje - my wszyscy trzymamy kciuki aby Twój wyjątek potwierdził regułę 
niedalej jak tydzień bodaj na discovery ogladałem program na ten temat - odpowiada za to chemia i ..nasi przodkowie
osobnik samotny musiał się starac zabiegac o partnera do utrzymania gatunku - gdy mu sie udało w jego ciele przestawały działac hormony powodujace popęd sexualny bo niejako " psychiczne" sytuacja stawała się stabilna. ponoc po setkach pokoleń stało sie to druga natura człowieka....
w razie co neidi może mówić że ma "chory hormon"

a my wszyscsy Życzymy IM nieprzespanych nocy , za długich dniówek w pracy ratowanych kawą by niezasnąć i cały czas motyli w brzuszku.......... (niemylić z obiadami teściowej

)
Jeśli w ferworze przygotowań do ślubu nie miałeś czasu wysłać na konkurs swoich win to skontaktuj się ze mną - mogę je podrzucić do Parpar ( a po drodze podmienię etykiety na swoje

).
... (niemylić z obiadami teściowej 
)
Odnośnie drugiej mamy, to przypomniał mi się pewien
artykół, nie żebym straszył
neidi'ego ale przezorny zawsze ubezpieczony

Cytat:Wysłane przez winorobek
... (niemylić z obiadami teściowej 
)
Odnośnie drugiej mamy, to przypomniał mi się pewien artykół, nie żebym straszył neidi'ego ale przezorny zawsze ubezpieczony 
Chłop zię Zeni, A Wy TAKIE życzenia Mu składacie?..
Weźcie się lepiej do roboty, a nie d.. zawracać..
Owoce zbierać, gąsiory nastawiać, i tak dalej..
Matka ma być dobra,a drożdże ..trwałe, ..- fermentować, co należy, a nie co popadnie - nie Wasze"dieło"..
Jesień się zbliża , a Wam jeszcze siano w głowie...
Pozdrawiam.
PS: - Prezent dla Neidi'ego - Jego relacja foto z "Mniszkowego"...napracowł się chłop...