Co prawda
wczoraj, ale dopiero dzisiaj wróciłem ze świata żywych inaczej, więc : STO LAT ADMINOM (również i sobie

)
Krzysztof
PS Czy ktoś posiada informacje o dacie Dnia Moda oraz Dnia Usera?
Aaaa ten ostatni trwa przez cały rok...

korci mnie zeby się spytać o Dzień Bana ale się boje wychylać

Dopiero teraz sie dowiedzialem, ze taki dzien jest. Zdrowie wszystkich Adminow!

No i co? Czekam, czekam - 9 października mija, a tu żadnego tortu, życzeń, łapówki - nic, jednym słowem.
Macieju oraz wszyscy admini, moderatorzy, konsultanci i inni: stu lat na naszym wspaniałym Forum.

Na dobre ciacho zapraszam na Warsztaty w listopadzie - zawsze uda nam się upiec coś nietrującego

Łapówki raczej nie dostaniesz, bo takie to czasy nastały(osobiście też walczę z ustawą antykorupcyjną

Zdrowia i cierpliwości, a także pogody ducha
pozdrawiam bardzo serdecznie
Ela

hehe zastanawia mnie czy moderator lub admin może sam sobie dać bana

to taki mały offtop
Cytat:Wysłane przez cfietok ...zastanawia mnie czy moderator lub admin może sam sobie dać bana...
Nie wiem, ale każdemu innemu - tak

Myśl dalej, myśl...

Najlepsze Zyczenia! Mozecie sobie na toast kropnac sete. Ja teraz nie moge, bo wybieram sie autem w droge. Ale wroce z towarem a planuje ze trzy skrzynki.

Cytat:Wysłane przez cfietok
hehe zastanawia mnie czy moderator lub admin może sam sobie dać bana
to taki mały offtop
Chyba może, bo natknąłem się ostatnio na prośbę zdesperowanego gościa, który założył forum. Forum zaczęło działać, zebrał sporo użytkowników i coś go naszło - chciał spróbować czy może dać sobie bana. Okazało się, że może i wysyłał w sieci rozpaczliwe wołania z prośbą o pomoc.
Pozdrawiam
Misio
Witam.
Przyłączam się do życzeń dla adminów.
Przepraszam, że dopiero dzisiaj ale wczoraj z racji jazdy samochodem miałem "dzień prohibicji". Tak że dopiero dzisiaj mogę wznieść toast za zdrowie, cierpliwość, wyrozumiałość i poczucie humoru adminów, co czynię z nieukrywana radością i przyjemnością.
Pozdrawiam, wisienka.