W TYM WĄTKU znajdują się Wasze propozycje nadruków na korkach. Każda ma przypisany numer. Głosujemy na numery odpowiadające poszczególnym propozycjom.
Proponuję dwa tygodnie od dziś na głosowanie i wybranie oficjalnego wzoru nadruku (do 30 września).
Proszę głosować - spełnić swój obywatelski obowiązek.

Że też Ty nie śpisz jeszcze o tej porze tylko jakieścić sondy prokurujesz...
arek
hehe ktoś musi

Już otrzymywałem groźby na PW że sie obijam i nie robie sondy

daje na 10 !! za uniwersalny motyw
Myślę, że trzebaby wyeksponować bardziej tę sondę, bo nam zginie w tłoku

I jeszcze jedno: dwa tygodnie to trochę długo.
Jak ktoś zechce głosować, to chwila mu wystarczy, a nie zainteresowani i tak nie będą sobie zawracać głowy klikaniem.
Nie wiem, czy jest to możliwe, ale możnaby tą sondę przypiąć na górę do dzisiejszych wiadomości.
Albo co kilka godzin tworzyć jakiś post i potem go usuwać.
Chętnie bym kupił forumowe koreczki. Jak widzę najwięcej głosów jest na propozycje 9 i 10. Wydaje mi się, że ideałem by było połączenie tych dwóch grafik w jedną. Mianowicie w 9 projekcie zastąpiłbym winogrona balonem z 10. Dlaczego proponuję zastąpić winogrona – ponieważ wiele (a nawet zaryzykowałbym stwierdzenie, że większość) win produkowanych przez nas „ forumowiczów ” nie jest z winogron, tylko z innych owoców i nie tylko owoców. Poza tym w ten sposób byliby (taką mam nadzieję) zadowoleni zarówno ci co głosowali na 9 jak i ci co głosowali na 10.
Czy będzie dogrywka?
Bo idzie nie po mojej myśli ...
i gdyby udało się zintegrować głosujących na 2.1 i 2.2
byłaby jeszcze jakaś szansa!
Cytat:Wysłane przez nautes
Nie wiem, czy jest to możliwe, ale możnaby tą sondę przypiąć na górę do dzisiejszych wiadomości.
Albo co kilka godzin tworzyć jakiś post i potem go usuwać.
Podpisuję się pod tym, byłoby dużo lepiej przypiąć ten temat pod "dzisiejsze wiadomości". Jak na razie głosowało mniej ludzi, niż zadeklarowało chęć zakupu matrycy, więc coś zdecydowanie nie jest tak.
30 września już za nami, a tutaj cisza.
Póki co mój projekt wygrywa, ale coby być przekonanym co do słuszności sondy proponuję zrobić dogrywkę dwutygodniową pomiędzy moim projektem, a 10-tką.