Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Gandalf
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Z przyjemnością informuję, ze decyzją Zarządu SWiMP nasz kolega Gandalf - Michał został dociążony funkcją Super Moderatora.
Powodzenia, Michał, na nowej drodze życia ;)
No to Saruman na przepupczone :eyes:

Powodzenia Panie Michale. :helo:
Brawo Gandalf! :brawo: :szampan:
Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu :spoko:
Pięknie - Gandalf - pięknie, teraz to już nie poczarujesz... Teraz czas na prawdziwą magię ... Gratulacje :pijemy:
Gratulacje i powodzenia w supermoderatorowaniu ;)
Także moje najszczersze gratulacje :szampan:
Michał został Super Gandalfem - no to super gratulacje!
:brawo: :buziak:
Gandalfie, gratulacje:1miejsce:
I ja gratuluje. Pytanie, co dalej? :uff:
Witam...
Kochani, bardzo dziękuję za wyrazy uznania, oraz podziękowania.
Zeby było weselej - dowiedziałem się o tym czytając, że jeden kielich dziennie nalewki, czy wina przedłuża życie...
"Dziennik"....:big:
Pogrypowe pozdrowienia przesyłam Wam .
Michał.
I gratuluje takiego awansu :)
Cytat:Wysłane przez Gandalf Zeby było weselej - dowiedziałem się o tym czytając (...) "Dziennik"
Widać częściej czytujesz "Dziennik", niż PW :lol:

Cytat: Fea napisał Pytanie, co dalej?
Dalej to już tylko Admin...
Cytat:Wysłane przez Maciej
Cytat:Wysłane przez Gandalf Zeby było weselej - dowiedziałem się o tym czytając (...) "Dziennik"
Widać częściej czytujesz "Dziennik", niż PW :lol:
Macieju, przez przypadek tak dzisiaj było - przeglądałem wieczorny program tv tamże zamieszczony estetycznie.
A sam "Dziennik" - jako tuba Axela Springera produkuje bzdety bulwarowe typu Britney i niejaka p. Hilton - aż szkoda prądu w monitorze - co najwyżej moje kotki się przy nim pogrzeją i prześpią się - taka korzyść..z "Dziennika"..:lol:
Pozdrowienia od kotek - wiosnę rychłą zapowiadają...:diabelek:
Cytat:Wysłane przez Gandalf ...typu Britney i niejaka p. Hilton...
Co to Britney - wiem, co to Paris Hilton - zacząłem się domyślać po jakimś ostatnio czytanym na forum wątku, kiedy okazało się ku mojemu zaskoczeniu, że nie chodzi o znany hotel w stolicy Francji.
Boj sie Boga, Michale. Teraz to sie juz nie beda z ciebie smiali, bo sie beda ciebie bali. Witaj i gratulacje.:1miejsce:
Witaj, Zdzisławie...
Bardzo Dziękuję...
Z H. Sienkiewicza (czytałem wielokrotnie..) - życzysz mi sporo..:big:
:lol:
Przesyłam Ci pozdrowienia..
Michał.
Moje gratulacje, twoja wiedza nader często się przydaje na Forum.
Pozdrawiam Damian:brawo:
Witaj..
Dziękuję, Damianie...
Co do wiedzy - Forum jest sumą wiedzy wszystkich użytkowników tegoż.
Bardzo dużo nauczyłem się od Innych.
A wiele mi jeszcze brakuje - ( .. nikt nie wie wszystkiego.. ) - i bardzo dobrze.
Przesyłam Ci pozdrowienia.
Michał.
Faktycznie. Gandalfie szczerze się cieszę. W Twoich postach nigdy nie zauważyłem negatywnych emocji czy cech. Wręcz odwrotnie . Potrafisz doradzić z taktem, zapytać jeśli nie wiesz, skromnie podziękować (przykład powyżej). Wyraźnie zarząd chciał zrobić coś mądrego i zrobił.
Pozdrawiam.
Hurra ! hurra! Niech żyje nam!!!
Gratulacje!!!
Graty :szampan:

PS. ale ci dowalili roboty :diabelek:
Moje Gratulacje!!! :big:
Gratuluję Gandalfie
... życzę Tobie abyś jak najrzadziej używał tej białej lagi którą dzierżysz w dłoniach :)
Pozdrawiam niezmiernie serdecznie
Cytat:Wysłane przez Chef Paul
Gratuluję Gandalfie
[...] abyś jak najrzadziej używał tej białej lagi którą dzierżysz w dłoniach :)
Pozdrawiam niezmiernie serdecznie
Dziękuję Ci Chefie za życzenia..
Z przyjemnością Cię informuję, że bardzo chętnie czytuję Twoje posty - ale nie na czczo.. - co to - to nie...- nie da się..:brawo:
A ta biała laga - to ona jest symboliczna - na szczęście - bo jest biała..
Przesyłam Ci pozdrowienia jakby przedwiosenne..
Michał.
Witam.
Dołączam się do gratulacji. A że wspomniana wiosna juz niedaleko to przyda się porcja solidnej wiedzy praktyka forumowiczom. Wszystkiego dobrego i zdrowie :polewam: Gandalfa.
Pozdrawiam, wisienka.
Stron: 1 2