Cytat:Wysłane przez Pigwa
Krzysiu - na tym forum to ty zamiesciles fragment mojego cytatu, nie ja.
Widzisz Zdzisławie - po raz kolejny wyciągasz błędne wnioski i na ich podstawie formułujesz błędne opinie.
Zapewniam Cię - nie dopisałem wzmiankowanego cytatu do Twojego posta ani tez nie mam absolutnie żadnej wiedzy kto (prócz ciebie) mógł to zrobić.
Pisalem, ze tamto forum nie ma nic wspolnego z tym i nie bede do tego wracal. A cokolwiek zlego sie wypisuje na tym forum, chcialbym znac i moc miec swoje zdanie.
Naprawdę???
Jesteś zupełnie pewien, że małe forum nie ma nic wspólnego z dużym forum?
Naprawdę widzisz ogrom zła, jakie wypisuje sie na dużym forum?
Podziwiam Twoje samozakłamanie, Zdzisławie.
Jeszcze raz napisales "wyslane przez Pigwa". Mam nadzieje, ze ostatni, bo nie lubie sie pieniaczyc.
Nie, Zdzisławie - z całą pewnością nie będzie to po raz ostatni.
Gdy po raz pierwszy zacytowałem
... można ich bezkarnie kłuć w oczy (...) niech się juchy wściekają....
myślałem, że po prostu uciekł Ci jakiś tekst, lub nie do końca wykasowałeś jakieś zdanie i na końcu posta pozostał taki wypierdek.
Dopiero z Twojej odpowiedzi wywnioskowałem, że są to
Twoje słowa z małego forum...
Uświadomiłem sobie, jakim to zakłamanym hipokrytą jesteś, Zdzisławie - oto jedna ręką wklepujesz na dużym forum teksty wzywające do pojednania i zgody a drugą ręką na małym forum zagrzewasz do walki, a niech się tam juchy wściekają.
Gdybyś był kimś młodszym, to po prostu napisałbym, że jesteś żałosnym gnojkiem. Z racji Twego wieku nie wiem co sądzić - uważam jednak, że Takie wypowiedzi wskazują na to, że jesteś człowiekiem pozbawionym przyzwoitości i honoru. W przeciwnym razie nie postępowałbyś tak dwulicowo.
Mogę domniemywać też, że w podobnym tonie są inne wypowiedzi, np. Favity czy też Luigiego, co w odpowiednim świetle stawia również i ich wypowiedzi np. o adwentowym pojednaniu.
Powtórzę - jesteście żałośni.
W tej sytuacji o wiele wyżej cenię sobie postępowanie conrada, widać że chłop ma jaja.
Nie bronie tu zadnego przykopy,
Oczywiście, Zdzisławie, ze nie bronisz tutaj żadnego przykopy, przeciez Ty NIDGY NIKOGO nie bronisz: nie broniłeś Macieja nazywanego przez poniektórych Ratatujem, nie broniłeś mnie któremu Witek kazał wypierdalać...
tylko sposobu dzialania. Wolalbym, aby drastyczne posuniecia byly jednak dyskutowane przynajmniej z wiekszoscia czlonkow dyrekcji. 3 czy 4 osoby, to bardzo niewielki procent tej grupy.
Oczywiście, Zdzisławie - ty wolałbyś, aby prowokacyjne posty przykopy (czy kogokolwiek) wisiały sobie na forum, a my będziemy sobie radzić... i radzić... i radzić... i radzić..
A post sobie będzie wisiał... i wisiał... i wisiał...
Czy naprawdę uważasz nas Zdzisławie za frajerów?
PS. Na tamtym forum jest wielu innych, w tym czlonkow dyrekcji(o czym zapewne juz tez wiesz, choc nie wiem skad),
Chyba naprawdę uważasz mnie za frajera lub za idiotę - przecież wystarczy na stronie Witka kliknąć w odnośnik prowadzący do małego forum a na dole strony jest lista uzytkowników obecnych na forum - każdy w każdej chwili może to zrobić - w tym momencie (19.40) na malym forum jest Witek i Saks, a przed chwila był m.in. kguser. Bywa też (co oczywiste FaWitek, tfu, Favita, Reynevan, Gardener i inni.
a czepiasz sie tylko mnie. Wszyscy na tamtym forum tez maja swoje rozne opinie, choc do niedawna wielu z nich ceniles ( a teraz masz ich za glupcow).
Znowu Zdzisławie wyciągasz błędne wnioski na podstawie błędnych przesłanek.
NIKOGO nie uważam za głupca.
W ŻADNEJ moje wypowiedzi nie znajdziesz takiego stwierdzenia.
Jestem zbyt doświadczonym przez kruchość swego istnienia...
To, ze tam sobie se soba dyskutujemy, to nasza prywatna sprawa, bo i forum jest prywatne i nic z tego nie powinno wyjsc poza to forum. Jesli w jakis tajemniczy sposob podkradacie sie do niego, to wcale nie znaczy, ze wolno wam to wykorzystywac to tutaj.
A dyskutujcie sobie, nie mam nic przeciwko temu. Rozmawiajcie o miodach, winach, nalewkach i o dupie Maryni.
Mój sprzeciw budzi Twoje faryzejskie zachowanie - będąc członkiem funkcyjnym dużego forum działasz jednocześnie przeciw niemu nawołując na małym forum do działań prowokacyjnych wobec innych członków funkcyjnych dużego forum.
Ja szanuje regulamin tego forum i dlatego tu nie napisze, co o tym mysle. Myslalem, ze porozumialem sie z innymi w sprawie tej przykopy a tu znowy ty. Logicznie myslac, wyglada mi to na zwykla zaczepke, a ja jej wcale nie szukam.
Czasem wydaje sie, ze ktos probuje mnie sprowokowac, ale ja nie jestem Witek i potrafie zapanowac nad emocjami.
Oczywiście, Zdzisławie Wspaniały, Słońce Karpat, Sudetów i Salt Lake City...
Ech, szkoda mi czasu na komentarz...
Krzysztof
PS Teraz biegnij ratlerku na małe forum zdać relację swemu panu z tej wielkiej niesprawiedliwości jaka Cię spotkała...