Miło mi z Gosią przedstawić wam młodego winiarza Mikołaja, który przyszedł na świat 3 kwietnia 2008 o 23:25. Ma 55cm i 2770g. Na III Zlocie Mazowieckim pewnie się nie pojawi

ale bardzo was wszystkich pozdrawia.
Paweł i Gosia
[
attachment=7235]
Cytat:Wysłane przez kilis
...g. Na III Zlocie Mazowieckim pewnie się nie pojawi...
...ale na następnym OBOWIĄZKOWO !!!
Gratuluję. Maciek
I dopiero teraz to mówisz???? Gratulacje, Pawełku i uściskaj Gosię!!! Od nas i od Elżbiety!!! Dużo całusków!!
Dopiero teraz bo nas też zaskoczył. Miał być 26 kwietnia. Teraz musi się troszeczkę dostosować, ale już niedługo wyjdzie ze szpitala.
Paweł
Gosiu, Pawle, jaki śliczny chłopczyk. Gratulacje! Życzymy dużo zdrowia Mikołajowi, a rodzicom radości i dumy z syna.

Nie martwcie się, na pewno się szybciutko dostosuje. Jest większy i cięższy niż obaj moi urodzeni też 3 tyg przed terminem.
Noworodki są takie fajne, szkoda, że tak szybko wyrastają...

wznoszę toast za zdrowie nowego winiarza Mikołaja
i GRATULUJĘ POTOMKA
Zdrowia i radości, i żeby mi Mikołaja od malutkości z butlami i drożdżami zaznajomić.
Ale słodziak! Do gratulacji dołączam życzenia dużo sił i cierpliowści...
I bardzo serdecznie pozdrawiam szczęsliwych rodziców
Hanka
Gratulacje dla Was wszystkich.
A o deorganizacji życia towarzyskiego przez małe berbecie to ja również dziś mogę wiele powiedzieć..

Ja również nie pojawię się na dzisiejszym zlocie....
Gratulacje Paweł. Oby takich więcej

Dziękujemy wszystkim za życzenia. Oby rósł jak na bayanusach
PAweł
Cytat:Wysłane przez Megana
Nie martwcie się, na pewno się szybciutko dostosuje. Jest większy i cięższy niż obaj moi urodzeni też 3 tyg przed terminem.
Noworodki są takie fajne, szkoda, że tak szybko wyrastają... 
Masz rację! Pamiętam moją Miśkę, małą kluseczkę...Teraz przerosła już mamusię, choć ma dopiero 13lat.
Najserdeczniejsze gratulacje kilis!!!
Moje gratulacje!
Tak jak napisali przedmówcy - Cieszcie się każdą chwilą - dzieci tak szybko rosną, że nie spostrzeżesz się kiedy zaczną Was "ustawiać" po katach. Moja Ula jeszcze niedawno była taka mała a już poszła do szkoły, a niedawno z Irenką pierwszy raz zobaczyliśmy, że sama dosięga w kuchni do półki z talerzami i szklankami. Jeszcze niedawno musiała przesuwać krzesło

Szczęśliwi rodzice byli przez chwilkę obecni na zlocie mazowieckim... Można było osobiście złożyć życzenia...
Nowe fotki Mikołaja. 19lipca 2008 - Zlot w Górze Strękowej.
Mikołajowi wyjazdy się podobają. Na razie pije tylko mleko, ale już niedługo....

Maciek podeślij zdjęcia na maila. Narobiłeś ich chyba sporo. U Fridy ostatnio też.
Paweł
Rzeczywiście fotek mam sporo. Tylko nie wiem czy na maila, bo sporo ważą. Może na płytkę, płytkę do Tomka - Kalinowy, a on zostawi gdzieś w Warszawce czy innym Wołominie.
No to przy okazji jakiegoś spotkania, będzie najlepiej. Dzięki.
A tutaj Mikołaj zaprzyjaźnia się z Seyval Blanc.
Ciekawe, kto większy urośnie

.... czy z kogo będzie większy pożytek...