Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Megana i jej LP... [ Zdjęcia ]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
... postanowili po latach zmienić stan skupienia, jak to kiedyś mawiał JerryMc.
I 21 czerwca, w ratuszu w Wesołej, o godzinie 13.00 przerabiają się na męża i żonę.
Nie rozdajemy formalnych zaproszeń, nie obiecujemy szampana, bośmy ubodzy winiarze (na obrączki pożyczyło nam młodsze dziecko) ale będzie nam bardzo miło, jak forumowicze przyjdą podtrzymać nas na duchu w tej niełatwej chwili.
(Niełatwej zwłaszcza dla LP :diabelek: )
Wszelkie pytania organizacyjno-logistyczne proszę zgłaszać do Fridy, albo na moje gg. Moje PW nie działa.
:uff:
Super!!. Cieszymy się bardzo z Gosią. Jak maluch pozwoli to oczywiście będziemy.

Paweł
Ach, co to będzie za ślub! To trzeba zobaczyć, koniecznie. Ucałować Pannę Młodą, uścisnąć LP, sypnąć ryżem, zrobić fotki.
Moi drodzy Mazowszanie i Podlasianie stawiamy się w godnej liczbowo reprezentacji.

Skrzych

Najszczersze kondolencje... tfu... życzenia :big:

Krzysztof
Meg, przyjmij ode mnie najszersze gratulacje i życzenia wszelkiej pomyslności na nowej, winnej drodze życia. Choć nie pojawię się osobiście na uroczystości, będę obecny duchem i myślą. Tego dnia wypiję Wasze zdrowie lampką mojego najlepszego wina.
Pozdrawiam,
Marek
Jak mawiala moja babcia ŚP.... Nie taki diabeł straszny zwłaszcza,że już znany :diabelek:
Najlepszego na starej-nowej drodze życia. :polewam:
Najlepsze życzenia na nowy "stan skupienia"! :pijemy:

Tadeusz
Przyłączam się do życzliwych życzeń. Niech nowa droga życia będzie coraz to nowsza, bo nowości się nie nudzą :big: i z tym błogosławieństwem życzę powodzenia ;)

Ola OiM

Myśliwce, jeśli nie będzie trzęsienia Ziemi, stawią sie niechybnie.

Maciek OiM

Cytat:Wysłane przez Ola OiM
Myśliwce, jeśli nie będzie trzęsienia Ziemi, stawią sie niechybnie.

Potwierdzam.
Ło matko .....................ażem zlecioł z fikoła ....................koniec świata niechybnie sie zbliża ...............Meguś najlepszego Wam życzę :szampan:
Meganko Ty nasza(no juz niedługo nasza). cóż Ci tu rzec, wiesz chyba co robisz(?) W każdym razie moim zdaniem mężatki wiele zyskuja na atrakcyjności <obleśny usmiech> zwłaszcza cudze. Zatem pozostaje się tylko cieszyć.
Niechaj Wasze wspólne życie będzie usłane różami dzikimi, miodem syconym płynące... ee co ja pieprze po prostu wszystkiego najlepszego Wam! :buziak:
Zdrowia, szczęścia, wina beczek,
Siedmiu synów i córeczek.

Najserdeczniejsze życzenia z podkarpacia.

Maciek OiM

Cytat:Wysłane przez Dingo
...
Siedmiu synów i córeczek.
...

Poważne wyzwanie, ale jeszcze wszystko przed Wami... :diabelek:
Cytat:Wysłane przez Megana
...na obrączki pożyczyło nam młodsze dziecko

:spoko::szampan::polewam::pijemy:
Gratuluję i podziwiam. Muszę zaraz zakomunikować to mojej + 1. Jej się wydaje, że nasz stan narzeczeństwa trwa już dość długo.
Pozdrawiam.
I ja również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego na nowej :big: drodze życia :rotfl: Dużo szczęścia i radości oraz mnóstwa gości przy weselnej tej okazji. :helo:
Cytat:Wysłane przez Dingo
Siedmiu synów i córeczek...

Dingo, pliz, litości :big:
Trzech synków chyba wystarczy, co?

Wojach, ej! żadne takie! :chytry: Czy ja twierdzę, że te dzieci to wspólne? :jezor: Mamusiów i tatusiów ci u nas dostatek...

Generalnie dzięki wszystkim za duchowe wsparcie :lol:
Meg,
wszystkiego najlepszego. Wszystko będzie OK nie ma się czym stresować.

Bardzo, ale to bardzo podoba mi się określenie "nowy stan skupienia".
:brawo:
:szampan::szampan::szampan:

Do zobaczenia na Uroczystości :buziak:
-
Życzenia najszczersze składam z dalekiego Wrocka. W tym jakże ważnym dla Was dniu pomyślę ciepło ..... Spełnię takoż toast (czym- jeszcze nie wiem). W przypadku zmiany stanu skupienia coponiektóre substancje zwiększają swoją objętość .... tuszę, iż Wy takoż duchowo się powiększycie .... Najlepszego :polewam:
Cytat:Wysłane przez Megana
[quote]Wysłane przez Dingo
Siedmiu synów i córeczek...

Dingo, pliz, litości :big:
Trzech synków chyba wystarczy, co?

Droga Megano nie myśl że jestem bez serca. Po prostu oczami wyobraźni zobaczyłem ten las rąk zbierających najbardziej kłujące surowce (DR, głóg ,berberys,tarnina). Stąd też i te beczki z winem (produkcja przemysłowa pełną parą). A zresztą...szczegóły i tak uzgodnicie z LP.
Jeszcze raz najlepszego na nowej drodze.

]
Meg - życzę Wam, aby cokolwiek Wam się zmieni - zmieniło sie wyłącznie na lepsze.

W głębi serca mam dla Was więcej życzeń - ale nie napiszę, bo jestem srodze zawiedziony Waszą zapowiedzianą absencją na zlocie w Górze Strękowej :placze:

Serdecznie pozdrawiam,
Darek
Nie rycz, Dareczku. Co sie odwlecze... Mam nadzieję, że Adam jeszcze kiedyś zaprosi winiarzy w swoje progi, a ja zdążę zamówić łóżko pod dachem, zabiorę się z bralniakmi i Góra Strękowa nasza...!
Kochana Meganko!

Gratuluję odwagi i życzę duuuuuuużo szczęścia i uśmiechniętych dni! :polewam::polewam::polewam:

Hanka

I łączę się z Tobą w nadziei, że AdamC jeszcze nas do siebie zaprosi - gdyż nam, niestety, również się nie uda dojechać do Góry Strękowej.
Stron: 1 2 3 4 5