No dobra, i ja sie pochwale... Megana co prawda byla szybsza, ale co tam....
W piatek, 27 czerwca wychodze za maz!
Po dziewieciu latach wspolnego zycia postanowilismy zalozyc "podstawowa komorke spoleczna".

Ceremonia odbedzie sie w rezydencji ambasadora RP w Dublinie (to brzmi dumnie

) o godzinie 13:00.
Zaraz po ceremonii wracamy do Cashel na domowa impreze(6 osob razem z mloda para) i zabawa bedzie do bialego rana (sasiedzi za sciana nie beda spali tej nocy)...
Oczywiscie nie spodziewam sie Waszej obecnosci, po prostu pomyslcie o nas cieplo w ten piatek....
Pozdrowienia, Karina i Zbyszek
Pomyślimy, wypijemy zdrowie Młodej Pary (trunkami domowymi)
Gratulacje i wszystkiego najlepszego

Gratuluję odwagi i zdecydowania. No i życzę samych wspaniałych chwil.
Zastanawiam się co wypić za Wasze szczęście. Wino z kiwi czy likier bananowy ?
Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ....
To jak już powstanie "podstawowa komórka społeczna" to nie omieszkajcie zapodać fotorelacji

Do uczczenia 'irlandzkiego' ślubu najlepsze wino (lub szampan) z kwiatu czarnego bzu - ponoć na zielonej wyspie niezwykle popularne.
Dużo szczęścia i samych słonecznych dni!
Hanka
Wszystkiego Naj...

. Co prawda mam ze 3-4 godziny drogi autobusem, ale niestety nie dam rady zaskoczyć i wpaść z butelką.
Niech Wam się szczęści.
Powodzenia.
O, Karina, jak miło

Oby Wam się szczęściło do końca życia!

PS: Uroczystość jest fajna, tylko nie wiadomo dlaczego człowiekowi ręce się trzęsą jak musi to wszystko podpisać...
Wszystkiego najlepszego na "nowszej" drodze życia

Szkoda,że ja właśnie zbieram się do wyjazdu do Grecji bo mielibyście więcej gości

ale ciepło pomyślę o was w piątek....
PS.Może kiedyś to nadrobimy ,bo jeszcze trochę pomieszkam w Dublinie
Cytat:Wysłane przez Karina
...Oczywiscie nie spodziewam sie Waszej obecnosci...
A dlaczego nie?
Wszystkiego dobrego, udanych kompromisów, gromadki winiareczek i winiarczyków. Niedługo mamy pierwszą rocznicę
pewnej uroczystości więc jeszcze pamiętamy...

Cytat:Wysłane przez Megana
PS: Uroczystość jest fajna, tylko nie wiadomo dlaczego człowiekowi ręce się trzęsą jak musi to wszystko podpisać...
No wlasnie, aby tego uniknac moj przyszly malzonek zapowiedzial, ze bez walniecia rano kilku kielichow nigdzie sie nie rusza...

Ja chyba jestem odwazniejsza... ale kto wie, moze tez wypije maly kieliszeczek na odwage....

Życzę Wam miłości - to przede wszystkim, bo miłość potęgą jest! Ale z całego serca życzę Wam różnież żebyście się przyjaźnili i obdarzali szacunkiem. Bądźcie szczęśliwi!

Gratulacje! Wiele miłości, zrozumienia, cierpliwości (do win również) no i wszystkiego dobrego! Wypiję za Was coś zacnego! Pozdrawiam serdecznie! Nikodem
Uważajcie z tymi kieliszeczkami na odwagę, bo jak sie upijecie na wesoło to dopiero będzie problem. My bez żadnych kieliszeczków mieliśmy kłopoty z zachowaniem stosownej powagi, zwłaszcza, że goście się nie krępowali, szczególnie jak Organ Udzielający pozwolił panu młodemu pocałować pannę młodą...
27 czerwca, to bardzo dobry wybór. Będę obchodził 6-te urodziny młodszego Syna i wypiję również Wasze zdrowie.

Pozdrawiam.
Witam.
Życze wszystkiego dobrego. miłośći, rozsądku, poczucia humoru, cierpliwości.
Pozdrawiam, wisienka.
No juz jestem!
Przede wszystkim bardzo serdecznie dziekujemy za zyczenia!!!
Po wczorajszych poprawinach pan mlody i goscie z trudem dochodza do siebie wiec nareszcie mam chwilke aby zamiescic kilka zdjec.
I z pania konsul, ktora udzielala nam slubu...