Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Będę tatą ->edit-> jestem tatą
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witajcie kochani!

Dziś się dowiedziałem, że za 9 miesięcy bez 3 tygodni zostanę tatą. HURAA! Jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie!
Trzeba będzie zmniejszy produkcję i zabezpiecza nastawy. hehe

pozdrowionka
Gratulacje.
Produkcje to należy raczej zwiększyć, bo potem to już tak czasu nie będzie na hobby.
:)
No, rewelacja Neidi!:jupi:

Taki prezent na Mikołaja:spoko::big:

Pozdrawiam gorąco.
Alina:)
Gratulacje :brawo:
Cytat:Wysłane przez neidi
...
Trzeba będzie zmniejszy produkcję i zabezpiecza nastawy. hehe
...
Raczej zwiększyć : pępkowe, chrzciny, komunia, wesele syna/córki :diabelek:
Super wiadomość. Moje serdeczne gratulacje.
I zgadzam się z Pawłem, koniecznie zwiększyć a nie zmniejszyć ilość nastawów.
....żeby zabutelkować zanim zacznie wszędzie sięgać.
Gratulacje!!!!!
Gratulacje! Święte słowa-produkcja musi się zwiększyć, wszak co krok to okazja będzie:jupi:
Gratulacje! :pijemy:
Ja prawie rok temu TAK uczciłem urodziny swojego synka Antka....
No to ja się pochwalę, że na początku kwietnia będę miał syna. Zapasy dzikiej róży, miodu i aronii mam już zrobione. Planuję jakieś 100l trunków w dzień urodzin nastawić :)
Gratuluję!

Czyli krótko; wziął se Neidi robotę do domu :)

Shron - również gratulacje :brawo:
- i wdrażajcie od maleńkości. Zamiast pozytywek z elektronicznymi kołysankami postawcie po dwa, trzy bulkające balony :big:
Neidi gratujacje.
ShRon zamiast byc przy mamie i ja wspierac bedziesz miody nastawial :> Chyba nie bedzie zachwycona:>
Tatusiu daj dziecku dobre wychowanie
niech wie co to dymion, nastaw, wina klarowanie.

Gratulacje za aktywne powiększanie braci winiarskiej.
Dzięki wszystkim.

ShRon - gratuluję - to może ja też jakiś trunek popełnię na urodzinki.
Neidi, ShRon, OiM - to się będzie działo 2009 roku. Gratulacje dla wszystkich :1miejsce:

Paweł
Gratulacje dla przyszłych tatusiów !!! :brawo:

Proponuje przenieść nastawy w bezpieczne miejsce i zabezpieczyć zanim maleństwa zaczną raczkować :big:
Szczere i wielkie gratulacje dla tatusiów i mamusiów.
Muszę zacząć uważać z tą produkcją, bo już jestem w wieku, że "daj Boże, a nie dopuść".
Może tak: koniec z produkcją, a nastawy? Przechodzę wyłącznie na nastawy, bo wiadomo, że "jak by ta co to niech by ta niech ta".

@Neidi - piszesz: "Trzeba będzie zmniejszyć produkcję i zabezpieczać nastawy", a dlaczego? Młody jesteś więc nie zmniejszaj i nie zabezpieczaj ;)
neidi, ShRon - przyjmijcie szczere gratulacje! Brać winiarska nam się powiększa, i dobrze. :D
Pozdrawiam,
Marek
Cytat:Wysłane przez mamcar
Neidi gratujacje.
ShRon zamiast byc przy mamie i ja wspierac bedziesz miody nastawial :> Chyba nie bedzie zachwycona:>
Wiesz nastawie to w 1h. Dłużej będę dochodził do siebie po wizycie znajomych :diabelek:
P.S. Zupełnie zapomniałem: gratulacje Neidi!
Przygotuj się na spore ubytki wina w piwnicy spowodowane leczeniem własnej psyche w wyniku działań Twej Kobiety w "najpiękniejszym momencie życia". A tak na poważnie, to początki bywają ciężkie, ale im dalej tym lepiej :spoko:
Cytat:Wysłane przez ShRon
.... Dłużej będę dochodził do siebie po wizycie znajomych :diabelek:
Nie narzekaj - oni jeszcze będą mieli drogę do domu:diabelek:.
A piwniczki nie żałuj. Wypij śmiało za zdrowie wszak zdrowia nigdy nie za wiele.
To i ja się pochwalę: zostanę tatą już na dniach:)))))
no i trzeba pomyśleć o domu by wcale nie zmniejszać produkcji:)
Cytat:Wysłane przez muddy13
...zostanę tatą....
Dobrze, że zdążyłem sobie nicka zając na forum bo taka konkurencja........
Muddy13 - gratuluję. Noś ten tytuł godnie i od najwcześniejszych lat ucz nastawiać.
gratulacje dla wszystkich mam i tatusiów :)
także gratulacje dla starszego pokolenia ;)

16 grudnia o godz. 2:18 zostałam babcią, urodziła sie śliczna Zosia, moja pierwsza wnuczka :1miejsce:
No właśnie, idzie nowe pokolenie, a my musimy naszą wiedzę przekazać dalej:) co wcale nie takie łatwe, gdy przypomnę co przeżywali moi rodzice:glowa_w_mur:
Jesteście mi bliscy w pewien sposób, więc muszę się z wami podzielić przykrą informacją.
Dziś byliśmy z żoną w szpitalu i okazało się, że ma puste jajo płodowe i tatusiem nie będę.
Informacja szokująca, ale dajemy radę. :placze: Po zabiegu za 3 miesiące spróbujemy znowu.

dzięki, że jesteście
Jesteśmy z Wami, nic sie nie martw za 3 miesiące sie uda z procentem, może od razu bliźniaki :)
Stron: 1 2 3