To pytanie rozstrzygnie przyszłość..... A ja skromnie informuję,że dziś zostałem ojcem a mój potomek ma 52 cm i 3740 g jest zdrowy i przysporzy jeszcze masę cudownych trosk.....

Moje najszczersze gratulacje

a o troskach póki co nie myśl - i tak Cię "dopadną" jednak każdy uśmiech dziecka skutecznie puści je w niepamięć.

WItamy serdecznie młodego winiarza-miodosytnika.
Terez jednak niech rośnie na mleku.
Serdeczne gratulacje.
Również przyłączam się do gratulacji

Jak napisał Tasmol - Teraz to jeszcze na mleku, ale za jakiś tydzień, dwa, trzeba się będzie rozejrzeć za smoczkami pasującymi na na zielone butelki

Szczere gratulacje.
Wprawdzie ucierpią nastawy, bo wiadomo, że teraz bardziej trzeba będzie doglądać kupek, kaszek, Pani Matki, pierwszych ząbków i...t....d...
Ucierpi też piwniczka - pępkówki, chrzciny, .....
Nie żałuj niczego - wszystko wynagrodzi Ci w przyszłości pomocnik w uprawie hobby winiarsko-miodosytniczo-nalewkowego.
Odnośnie tytułu wątku - ochrzcij: Winiarz Jerzy Miodosytnik.
No jakby była córka, to obowiązkowo Nalewka.
Gratulacje serdeczne ,chyba w dziale kulinarnym utworzymy jakiś wątek z zupkami i przecierami dla winiarskich latorośli.

No to Seal serdeczne gratulacje, widać, że 69 jest skuteczny.

Ważne aby był zdrowy i dobrze się chował, no i jakiś miodek trzeba z okazji narodzin nastawić.
Temat powinien trafić do działu kronika towarzyska:
http://wino.org.pl/forum/forumdisplay.php?fid=27
Dzięki serdeczne za gratulacje i życzenia.
No trochę mnie "dopadło" przez zaskoczenie ale wszystko poszło dobrze.
Miodek oczywiście nastawię i zdam relacje
PS. Proszę uczynnego moderatora o wyrozumiałość i przeniesienie posta do odpowiedniego działu

Seal, przyjmij najszczersze gratulacje. Dużo szczęścia, radości i pociechy z maleństwa.
Gratulacje i niech zdrowo żyje, a jak zacznie chodzić, to już będzie Cię mógł wyręczać podczas produkcji

Całkiem spory Czlowiek się pojawił na świecie, najserdeczniejsze życzenia dla mamy i gratulacje dla taty!
Nastawiaj miód, albo dwa, a nawet trzy.
Dawaj fotkę, jak potomek ma na imię?

Gratulacje, niech chowa się zdrowo i daje radość rodzicom.

Chłopak dostanie na imię Patryk Daniel , jest okazem zdrowia i głośnym krzykiem oznajmia światu swe istnienie...
Miody oczywiście nastawię a jako pierwszy pójdzie na tapetę półtorak
http://img352.imageshack.us/img352/5855/p1050643bn3.jpg
To link do fotki....
No brak mi czasu. Wybaczcie
Śliczny bobas. Gratulacje

Imię może sugerować, że to jednak będzie piwowar

.........Patryk...............
Już przeszedłeś tą Irlandią do szpiku kości ......................

lepiej wracaj do Polski.
Gratulacje

Wieczorem otworzę "Dark Ale" za Wasze zdrowie.
Gratulacje Seal.
Patryk już z lekka Irlandią zalatuje, ale zawsze to jeszcze nie Padraic

Hm, a niektórzy mi w młodości wmawiali że 69 to sex bezpieczny

Jerzy, niech Ci rośnie i niech nastawia i niech to będzie cztery w jednym. Winiarz, miodosytnik, nalewkarz i piwowar... Gratulacje!