Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Zostałem dziś tatą:)))))
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Brawo!Gratulacje!

Rozumiem że nastawiasz ile się da.
Gratulacje :brawo:

Maciej - błąd. Nie nastawia, tylko konsumuje ile się da ( ile piwniczka da ).

muddy13 - jak masz jakiś trunek to zostaw na ... ( może być 18).
Ja po narodzinach córki otworzyłem nasto...letniego koniaka. Drugi miał być na kolejne dziecko. Ale nic z tego nie wyszło. Więc na 18 mojej pociechy będę mial przynajmniej 36-cio letniego koniaczka.

ps. zazdroszczę troszkę Ci tych paru kolejnych lat gdy będziesz mógł patrzeć jak Twoja pociecha rośnie i poznaje świat. I gdy tata to jest KTOŚ.

Wszyscy Tatusie chyba wiedzą o co chodzi.
Bo tata ..... :1miejsce:

edit
Niech wszystkie mamy nie będą urażone. Mama jest Najkochańsza i jedyna. Szacunek dla wszystkich mam za poświęcenie, miłość i za troskę. Mamy nikt nie zastąpi. Ale SUPER tata to jest też KTOŚ.
Ja też dziś 0 17:20 zostałem tatą, syn Wiktor 4,090kg 57,5cm. Pozdrawiam wszystkich ojców i oczywiście mamy! ...ludzie co za uczucie!!!
Wielkie gratulacje dla tatusiów wszystkich:szampan: Zazdroszczę tej córy:brawo:
Gratuluję synka:pijemy:
Gratulacje! Ja za dwa dni będę obchodził pierwszą miesięcznicę synka, także rozumiem Twoje szczęście :)
:1miejsce:
Gratulacje!!!!!! I witaj w klubie :polewam: .
Gratulacje mamie i tacie!!

Skrzych

(19-04-2010, 21:49)olaf23 napisał(a): [ -> ]Ja też dziś 0 17:20 zostałem tatą, syn Wiktor 4,090kg 57,5cm.
Słuszną linię ma nasza władza... ;)

Wszystkiego dobrego - zwłaszcza mamie.
Morza cierpliwości dla was obojga, oceanu miłości dla was wszystkich!

Krzysztof
Gratulacje dla wszystkich! :pijemy: Najłatwiejsza część za Wami :)
Co z tej okazji nastawiłeś?
Gratulacje, dla mamy i taty. I pamiętaj, dzieci są niegroźne do czwartego miesiąca a później sam zobaczysz :)
Olaf, gratulacje:)
dużo zdrowia dla Syna, będzie dobrze. Za rok córeczki życzę - to dopiero są przeżycia:) Wiem, bo mam już dwie:)
(20-04-2010, 08:16)SERVATOR napisał(a): [ -> ]Gratulacje dla wszystkich! :pijemy: Najłatwiejsza część za Wami :)
Co z tej okazji nastawiłeś?

moja lepsza połowa jak posmakowała ryżowego wg Skrzycha to nakazała nastawić nowe, więc to będzie winem (mam nadzieję) na 18-te urodziny Wiktora :polewam: Dziś jestem po drugim zlaniu, dosłodzeniu i zabarwieniu karmelem (piękny kolorek). Dziękuję Wszystkim za dobre słowo i przestrogę
(20-04-2010, 10:16)Boullii napisał(a): [ -> ]Gratulacje, dla mamy i taty. I pamiętaj, dzieci są niegroźne do czwartego miesiąca a później sam zobaczysz :)

(20-04-2010, 07:57)Skrzych napisał(a): [ -> ]Słuszną linię ma nasza władza... ;)
dobrze że nie 12kg jak w sławetnym "Misiu" :lol:
Ja nastawiłem dziką różę, której część mam nadzieję doczeka 18 tych urodzin Zosi. Na drugie wino "Monika" DR już zakupiona ale jeszcze nie nastawiona:)
Gratulacje! Nie co dzień się to zdarza!
Stron: 1 2