Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: AUKCJA - Kalendarz forumowy 2009 + gratisy!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Cytat:Wysłane przez romeek84dna
To ja ponawiam pytanie, czy będą podpisy w tym kalendarzu ?
A jakie podpisy chciałbyś mieć??

Mamy 70 zł. :brawo:
Największych tego forum :) ale pewnie trzeba było by się ograniczyc do ludzi z Wawy, np Ty, Megane, Gandalf . Ja to bym chciał miec w takim kalendarzu podpis Macieja :)
Największych tego forum :) ale pewnie trzeba było by się ograniczyc do ludzi z Wawy, np Ty, Megane, Gandalf . Ja to bym chciał miec w takim kalendarzu podpis Macieja :)
Rozumiem, że ten mój podpis to chcesz przez grzeczność :diabelek:

Zawsze możemy zrobić tak:
1) Ty wylicytujesz kalendarz,
2) ja przekażę go na najbliższe Walne Zgromadzenie Członków SWiMP i zarekomenduję złożenie na nim podpisów osób które będą na Walnym - Maciej i Frida (jako członkowie Zarządu) będą na pewno :big:
3) wyślemy Ci ten kalendarz.
Wręcz przeciwnie :) jako główny koordynator wielu udanych akcji MUSISZ byc tam podpisany, inaczej nie licytuje :):):)

A pomysł świetny :) tylko ile trzeba czekac do tego zgromadzenia? w końcu to kalendarz i by się go chciało wykożystac :)

Może ogłoś oficjalnie dodanie podpisów? na pewno podgrzeje to licytacje :)
A pomysł świetny :) tylko ile trzeba czekac do tego zgromadzenia? w końcu to kalendarz i by się go chciało wykożystac :)
Możemy zrobić inaczej. Jak tak Ci na tych podpisach zależy to po wylicytowaniu kalendarza wyślę Ci go i będziesz używał do czasu Walnego. Jak będzie Walne to na kilka dni nam go wypożyczysz a my w tym czasie na pewno coś na nim pozbieramy i odeślemy Ci go z powrotem.
A co do oficjalności, to tak jest wystarczająco oficjalnie :)
@ SERWATOR jak się nie mylę to masz jeszcze jeden kalendarz. To może tamten opatrzyłbyś podpisami naj forumowiczów na walnym czy jakimś zjeździe ( o ile byłoby to w styczniu) i potem na aukcje z nim :)
A ten niech idzie jak jest ....
Od początku aukcji każdy widzi co licytujemy.
Jest to "czysty", oryginalny forumowy Kalendarz.

Nie każdy musi chcieć aby było on czymś dodatkowo opatrzony.

Jeżeli ktoś będzie chciał mieć NA TYM kalendarzu jakiś upgrade (podpis, zdjęcie, przyklejonego dolara, suszony kwiatek lub cokolwiek innego) będzie można się próbować dogadać.

Ponieważ ludzie pytają więc na bieżąco odpowiadam i szukam satysfakcjonujących obie strony rozwiązań.

Ostatnia oferta wpłynęła od kolegi orlos - 70 zł!
Kto da więcej?

Skrzych

Mam propozycję - zwycięzca przygotowuje listę forumowiczów, których podpis chciałby posiadać. W obrębie listy robi się uzgodnienia kto się zgadza, po czym Servator wysyła np. do mnie, ja składam podpis i wysyłam do Macieja, ten się podpisuje i wysyła do lolo - i tak dalej.
Sądzę, że mały dodatek w postaci kosztów wysyłki w tym łańcuszku jest niczym wobec splendoru "kalendarzowego podpiścy"
Należy wziąć po uwagę, że nie wszystkie filary są w SWiMP, więc możliwość spotkania ich na Walnym jest raczej mizerna...

Krzysztof

Maciek OiM

Propozycja Skrzycha jest bardzo logiczna :)
Cytat:Wysłane przez Maciek OiM
Propozycja Skrzycha jest bardzo logiczna :)

Jak zwykle :lol: Pod warunkiem, jednakże, że licytację wygra ktoś, kto będzie chciał mieć pobazgrany kalendarz.
jak każdy się podpisze na innej stronie to ch7yba będzie ok. Chyba jest tyle osób w szefostwie :spoko:
Wygra wygra :) tylko co by słow na wiatr nie rzucał , generuje sporą sumke na na licytacje tegoż właśnie wybazgranego kalendarza :) się nie omieszka jeszcze odezwac :P
Pomysł Skrzycha ok. Sam bym chciał takie cudo :spoko:
Jest tylko jedno "ale" ... poczta. Jak w tym łańcuszku pęknie jedno ogniwko to ni kalendarza ni podpisów :eyes:
" A miało być tak pięknie (...)" :P:P:P
" A miało być tak pięknie (...)" :P:P:P

Tylko się czasami nie zniechęcaj ;) Jak akcja będzie po świętach to powinno być wszystko ok. :big:
A ja się ponownie spytam....
Kto da więcej niż 70 zł?
Cytat:Wysłane przez SERVATOR
A ja się ponownie spytam....
Kto da więcej niż 70 zł?
Ja.
Proponuję 80,00 PLN

Jeśli wygrałbym ten kalendarz to podpisy sam sobie zdobędę. W końcu widujemy się od czasu o czasu :)
:brawo:
Do końca roku już niecałe 16 godzin :drink: a do zakończenia aukcji niewiele więcej :tuptup:

Na razie mamy 80 zł od Rudi-ego :1miejsce:

O fajności Kalendarza możecie się przekonać z komentarzy w odpowiednim wątku :big:
Czekam na kolejne oferty! :helo:
Póki co zwycięża Rudi Fazer z kwotą 80 zł....

@ Admini: proszę (jeszcze przez niecałe 3 dni) na bieżąco podnosić temat.
Cytat:Wysłane przez SERVATOR
@ Admini: proszę (jeszcze przez niecałe 3 dni) na bieżąco podnosić temat.

i nikt nie podniósł :placze:

Czekam na kolejne oferty! :helo:
Póki co zwycięża Rudi Fazer z kwotą 80 zł....

Do zakończenia aukcji już bardzo niedaleko....
Z przykrością stwierdzam iż ta cena przekracza mój budżet na takie cele :( baaaaardzo żałuję :(:(:(:(:(:(
eeee tam....
pewnie chcesz żeby inni okopali się na swoich pozycjach a Ty zaatakujesz w ostatniej minucie ;) :diabelek:
Bardzo bym chciał ziścic taki demoniczny plan ale to trochę nie realne z przyczyn technicznych :P
Mamy więc ZWYCIĘZCĘ!

Jest nim Rudi Fazer, który za kalendarz i secik kultowych, forumowych gadżetów zaproponował 80 zł! :1miejsce:

Rudi,
Po dokonaniu przelewu na konto konkursowe podaj mi w PW dane do wysyłki wylicytowanych przez Ciebie przedmiotów.
Stron: 1 2 3