Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: AUKCJA - Kalendarz forumowy 2009 + gratisy!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Ta aukcja ma na celu zwiększenie naszych forumowych środków konkursowych tak aby Konkursy, które odbywać się będą w roku 2009 mogły mieć maksymalnie wypasione nagrody :big:

Licytujecie oficjalny Kalendarz forum SWiMP na rok 2009

Zwycięzca licytacji otrzyma dodatkowo bardzo atrakcyjny pakiet:
smycz, 5 naklejek samochodowych i 10 forumowych korków
:big:

Licytować można o dowolną wielokrotność 1 zł (czyli np. 1 zł, 5 zł czy nawet 101 zł).

Licytacja będzie trwała do godziny 23:59 dnia 04.01.2009 roku (niedziela). Oficjalny zwycięzca zostanie ogłoszony dnia 05.01.2009.

WAŻNE! Wylicytowany Kalendarz wraz z nagrodami dodatkowymi dostarczony będzie do zwycięzcy aukcji na nasz koszt.

Startujemy od 20 zł.
No to na dobry początek!

25 zł
Nagrody dodatkowe pochodzą z tej cudnej "kopki"
Cytat:Wysłane przez neidi
No to na dobry początek!
25 zł
:brawo:
KTO DA WIĘCEJ? :helo:
A ja to bym chcial miec na takim kalendarzu osobiste podpisy tych NAJ NAJ forumowiczow :) :) zeby był baaardzo oryginalny. takie małe marzenie :P

Podbijam stawke --- 30 zl
Cytat:Wysłane przez romeek84dna
A ja to bym chcial miec na takim kalendarzu osobiste podpisy tych NAJ NAJ forumowiczow :) :) zeby był baaardzo oryginalny. takie małe marzenie :P

Podbijam stawke --- 30 zl
Dorzuć dyszkę to Ci się podpiszę :diabelek: :hahaha:
Szantażysta :P:P:P
Mamy 30 zł. Kto da więcej?
Daję 36,-

(potwierdzam, że aby to był ten jedyny unikalny - musi mieć autografy szefostwa - wtedy chętnych będzie duuuuuużo więcej - te "czyste" już kupiliśmy :D )
Serv... dorzuć do kalendarza butelczynę jakiegoś swojego ( oczywiście bezalkoholowego ;) ) wyrobu to aukcja zdecydowanie nabierze tempa.
To ja dam 44.

Paweł
Podbijam --- 45 zl
WOW :lol:

co za stawka ...trzeba było więcej zostawić na licytacje ;)

Maciek OiM

... można zrobić dodruk...
A co to za przyjemnośc licytowac cos czego jest duuuuzo i jest latwo dostepne :)
Cytat:Wysłane przez Maciek OiM
... można zrobić dodruk...

no nie wiem co na to drukarnia .... więcej chętnych jak kilkanaście sztuk chyba nie będzie, a tyloma to chyba nie będą się chcieli zajmować.
Nie będzie dodruku. :jezor:

Możliwość zakupu Kalendarza była w tylu miejscach anonsowana, że Ci co się nie skusili niech żałują.

Mamy 45 zł. Czekamy na więcej :1miejsce:
Zaluje zaluje :) ale puki co , prowadze na licytacji :)
Podbijam stawkę, to warte jest co najmniej 50 zł.:)
musze skądś wygenerowac wiecej funduszy na ten kalendarzyk :P jeszcze sie odezwe :)
60.01 zł :)
larzwo licytujemy o wielokrotność 1 zł.
Rozumiem, że chciałeś dać 61 zł ;)
To ja ponawiam pytanie, czy będą podpisy w tym kalendarzu ?
65:big:
to ja daje 70 ;]
Stron: 1 2 3