Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Mam syna!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
patrzac ten temat pozostaje pogratulowac...
(choc nie znam osobiscie) to brawa dla rodzicow za przecudne imie ... sam ma takie :lol:
pozdrawiam
Wczoraj (14-01-2011 o 9:20) po wielu godzinach narodził się nasz drugi syn FrydEryk (dyskusje nad Fryderyk vs Eryk jeszcze trwają). 4375g i 60cm prognozują predyspozycje do obsługi ręcznej glebogryzarki i przenoszenia balonów 60-100l :diabelek: Napisałbym coś więcej, ale po ponad 40h bez dobrego snu nie mam już sił.
Kuba, gratulacje. :)
Optowałabym za Erykiem, bo Fryderyka już w przedszkolu przerobią na Frycka...
A frycowe się płaci!
Gratki wielkie, także jestem za Erykiem, szczególnie po rozmiarach lepszy byłby Eryk.
Pozdrawiam
Maciej
Po pierwsze gratulacje.:szampan:
Co do wyboru imienia to ten wybór musi być Twój, ale:diabelek: optuję za Erykiem bo w pewnym sensie to skrót/część od FrydEryka a ludzie mają ciągoty do wymawiania krótkich imion (co nie znaczy że nie lubimy lać wody) np. Krzyś a nie Krzysztof, Kuba nie Jakub itp. A szczególnie w tym drugim przypadku mój syn nie do końca rozumie gdy mówię że ma na imię Jakub bo przez cały czas wołaliśmy na niego Kuba, Kubuś a to dwa różne imiona i teraz mam problem.
Gratulacje!
Gratulacje! Dobra robota ;)
Wielkie dzięki za gratulacje!
Widzę, że nie tylko winiarstwo łączy forumowiczów, bo ja również jestem za Erykiem :big: Na razie Kasia w szoku poporodowym podała Eryk, ale dam się jej jeszcze wypowiedzieć po czasie ;)
Gratulacje!
Drzewo posadzone? Dom wybudowany? :)
Gratulacje, co do drzewa i domu to jeszcze trzeba coś nastawić z tej okazji :)
(15-01-2011, 11:00)ShRon napisał(a): [ -> ].......dam się jej jeszcze wypowiedzieć po czasie...
tiaaaa.... ShRon - wyjdź no z szoku ;););)

Wielkie gratulacje dla obydwojga Rodziców! Niech mały Eryk się zdrowo chowa i wielki rośnie!
Moje gratulacje. Czas zatem nastawić jakaś zacną nalewkę i otworzyć na 18 syna:slinka:
Kuba wielkie gratulacje, szczególnie dla Kasi!
Również moje gratulacje:brawo: co tam imię, najważniejsze że zdrowy, jeszcze raz gratuluję:)

Maciek OiM

:) Gratulacje :)
Gratulacje :szampan:
Gratulacje, niech się dzieciaczek zdrowo chowa, reszta to ....
Kuba ,dla Ciebie gratulacje ,dla Kasi i potomka buziaki i pozdrowienia dla całej rodzinki :-)
Wszystkiego Najlepszego !!!!
Kuba, gratulacje! Cieszę się bardzo. Z dwóch chłopaków w domu na pewno będzie jakiś pożytek ;)

Paweł
:szampan:
Gratulacje.
Będzie komu (za parę latek) ganiać po winnicy :diabelek:
Wspaniała sprawa, szczere gratulacjon!
Gratulacje!
Gratuluję również bardzo :-)
Stron: 1 2 3