patrzac ten temat pozostaje pogratulowac...
(choc nie znam osobiscie) to brawa dla rodzicow za przecudne imie ... sam ma takie

pozdrawiam
Wczoraj (14-01-2011 o 9:20) po wielu godzinach narodził się nasz drugi syn FrydEryk (dyskusje nad Fryderyk vs Eryk jeszcze trwają). 4375g i 60cm prognozują predyspozycje do obsługi ręcznej glebogryzarki i przenoszenia balonów 60-100l

Napisałbym coś więcej, ale po ponad 40h bez dobrego snu nie mam już sił.
Kuba, gratulacje.

Optowałabym za Erykiem, bo Fryderyka już w przedszkolu przerobią na Frycka...
A frycowe się płaci!
Gratki wielkie, także jestem za Erykiem, szczególnie po rozmiarach lepszy byłby Eryk.
Pozdrawiam
Maciej
Po pierwsze gratulacje.

Co do wyboru imienia to ten wybór musi być Twój, ale

optuję za Erykiem bo w pewnym sensie to skrót/część od FrydEryka a ludzie mają ciągoty do wymawiania krótkich imion (co nie znaczy że nie lubimy lać wody) np. Krzyś a nie Krzysztof, Kuba nie Jakub itp. A szczególnie w tym drugim przypadku mój syn nie do końca rozumie gdy mówię że ma na imię Jakub bo przez cały czas wołaliśmy na niego Kuba, Kubuś a to dwa różne imiona i teraz mam problem.
Gratulacje! Dobra robota

Wielkie dzięki za gratulacje!
Widzę, że nie tylko winiarstwo łączy forumowiczów, bo ja również jestem za Erykiem

Na razie Kasia w szoku poporodowym podała Eryk, ale dam się jej jeszcze wypowiedzieć po czasie

Gratulacje!
Drzewo posadzone? Dom wybudowany?

Gratulacje, co do drzewa i domu to jeszcze trzeba coś nastawić z tej okazji
(15-01-2011, 11:00)ShRon napisał(a): [ -> ].......dam się jej jeszcze wypowiedzieć po czasie...
tiaaaa.... ShRon - wyjdź no z szoku

Wielkie gratulacje dla obydwojga Rodziców! Niech mały Eryk się zdrowo chowa i wielki rośnie!
Moje gratulacje. Czas zatem nastawić jakaś zacną nalewkę i otworzyć na 18 syna

Kuba wielkie gratulacje, szczególnie dla Kasi!
Również moje gratulacje

co tam imię, najważniejsze że zdrowy, jeszcze raz gratuluję

Gratulacje
Gratulacje

Gratulacje, niech się dzieciaczek zdrowo chowa, reszta to ....
Kuba ,dla Ciebie gratulacje ,dla Kasi i potomka buziaki i pozdrowienia dla całej rodzinki :-)
Wszystkiego Najlepszego !!!!
Kuba, gratulacje! Cieszę się bardzo. Z dwóch chłopaków w domu na pewno będzie jakiś pożytek
Paweł

Gratulacje.
Będzie komu (za parę latek) ganiać po winnicy

Wspaniała sprawa, szczere gratulacjon!
Gratuluję również bardzo :-)