Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Mam syna!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Dziś o godzinie 6:55 urodził się Hubercik! :1miejsce:
4095g i 56cm.
Zaraz zabieram się za nastawienie wytrawnego wina z aronii, słodkiego na suszonej dzikiej róży oraz trójniaczka na miodzie spadziowym.
Nigdy nie sądziłem, że poród to tyle emocji. Jak wyszedłem z sali porodowej to nogi miałem jak z waty :)
gratulacje!!!!!
Gratuluję!!!
G R A T U L A C J E!!!!!!!
Mój też z 9 kwietnia :1miejsce: tylko 11 lat wstecz .
Gratulacje :brawo:
:szampan: gratulacje!!!:szampan:
Cmoknij Huberta ode mnie. Jeśli uważasz, że wypada, to i Kasię, albo przynajmniej pozdrów ;) . Gratulacje Kuba.
Serdecznie gratuluję! To powinien być najszczęśliwszy dzień każdego człowieka...
:brawo:
Dla mamy i taty.
>4 kg to kawał chłopa.

Nastawy poczyń koniecznie. W duuużych ilościach :fajka:
Cytat:Wysłane przez ShRon
Zaraz zabieram się za nastawienie wytrawnego wina z aronii, słodkiego na suszonej dzikiej róży oraz trójniaczka na miodzie spadziowym.
Gratuluję oczywiście, to bardzo miłe i ważne wydarzenie. Niech rośnie zdrowo.:spoko:
Może podejmiesz z tej okazji zzobowiązanie? To co nastawisz dzisiaj przekażesz następcy jak podrośnie:diabelek:

pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję:brawo:

Ryszard
Gratulacje.Nastaw tyle by starczyło na jego 18 urodziny przysięgę i ślub. no i posadź teraz drzewo.
Gratulacje z Kaszub:) Niech Ten Maluch "o jasnym (jaśniejącym) umyśle" zdrowo się chowa, a dla Was dużo pociechy!
Teraz dopiero zaczyna się prawdziwa miłość - bezwarunkowa i bezgraniczna
Cytat:Wysłane przez ShRon

Nigdy nie sądziłem, że poród to tyle emocji. Jak wyszedłem z sali porodowej to nogi miałem jak z waty :)

Rozumiem, że rodziliście razem.
Przyznaję- przeżycie niepowtarzalne.
Panowie- nie zostawiajcie wtedy swoich kobiet samych!
Po pierwsze: one was wtedy najbardziej potrzebują.
Po drugie: hmm... no musicie tam być, żeby zrozumieć...

Oczywiście gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
ShRon - szczerze gratuluje
:drink:
Gratulacje!!!
Gratulacje!
Toż to "kawał" chłopa Ci się urodził.. :szampan:
Super!! Ani się obejrzysz jak Hubercik zacznie biegać po winnicy. Mój Mikołaj tydzień temu skończył rok. Jak ten czas leci. Powodzenia szczególnie w pierwszych dniach.

Paweł
Gratulacje Kuba ,mam nadzieje że dacie się zaprosić do Radgoszczy.

Skrzych

Całusy dla Kasi, uściski dla Ciebie. Gratuluję!

Krzysztof
:brawo: gratulacje!!!! Mam nadzieje, że wychowasz go na winiarza :szampan:
Gratulacje! :polewam:

Luźna refleksja: o ile dobrze pamiętam to w naszym gronie na przestrzeni ostatniego roku na świat przyszło więcej (potencjalnych) winiarzy niż winiarek.....
Gratulacje,

niech Hubercik zdrowo rośnie
Wielkie cmokasy dla Huberta, dzielnej mamy i odważnego taty.
Gratulacje!
Wielkie,ale to Wielkie,gratulacje,dla ciebie i twojej kobiety,oraz bardzo dużo zdrowia,dla twojego syna Huberta.
Przesyła - Hycel.
Za zdrowie Syna Twego, niech mu się darzy ! Gratulacje !
Stron: 1 2 3