Dziś o godzinie 6:55 urodził się Hubercik!

4095g i 56cm.
Zaraz zabieram się za nastawienie wytrawnego wina z aronii, słodkiego na suszonej dzikiej róży oraz trójniaczka na miodzie spadziowym.
Nigdy nie sądziłem, że poród to tyle emocji. Jak wyszedłem z sali porodowej to nogi miałem jak z waty

G R A T U L A C J E!!!!!!!
Mój też z 9 kwietnia

tylko 11 lat wstecz .
Gratulacje

gratulacje!!!

Cmoknij Huberta ode mnie. Jeśli uważasz, że wypada, to i Kasię, albo przynajmniej pozdrów

. Gratulacje Kuba.
Serdecznie gratuluję! To powinien być najszczęśliwszy dzień każdego człowieka...

Dla mamy i taty.
>4 kg to kawał chłopa.
Nastawy poczyń koniecznie. W duuużych ilościach

Cytat:Wysłane przez ShRon
Zaraz zabieram się za nastawienie wytrawnego wina z aronii, słodkiego na suszonej dzikiej róży oraz trójniaczka na miodzie spadziowym.
Gratuluję oczywiście, to bardzo miłe i ważne wydarzenie. Niech rośnie zdrowo.

Może podejmiesz z tej okazji zzobowiązanie? To co nastawisz dzisiaj przekażesz następcy jak podrośnie
pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję
Ryszard
Gratulacje.Nastaw tyle by starczyło na jego 18 urodziny przysięgę i ślub. no i posadź teraz drzewo.
Gratulacje z Kaszub

Niech Ten Maluch "o jasnym (jaśniejącym) umyśle" zdrowo się chowa, a dla Was dużo pociechy!
Teraz dopiero zaczyna się prawdziwa miłość - bezwarunkowa i bezgraniczna
Cytat:Wysłane przez ShRon
Nigdy nie sądziłem, że poród to tyle emocji. Jak wyszedłem z sali porodowej to nogi miałem jak z waty
Rozumiem, że rodziliście razem.
Przyznaję- przeżycie niepowtarzalne.
Panowie- nie zostawiajcie wtedy swoich kobiet samych!
Po pierwsze: one was wtedy najbardziej potrzebują.
Po drugie: hmm... no musicie tam być, żeby zrozumieć...
Oczywiście gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
ShRon - szczerze gratuluje

Gratulacje!
Toż to "kawał" chłopa Ci się urodził..

Super!! Ani się obejrzysz jak Hubercik zacznie biegać po winnicy. Mój Mikołaj tydzień temu skończył rok. Jak ten czas leci. Powodzenia szczególnie w pierwszych dniach.
Paweł
Gratulacje Kuba ,mam nadzieje że dacie się zaprosić do Radgoszczy.
Całusy dla Kasi, uściski dla Ciebie. Gratuluję!
Krzysztof

gratulacje!!!! Mam nadzieje, że wychowasz go na winiarza

Gratulacje!
Luźna refleksja: o ile dobrze pamiętam to w naszym gronie na przestrzeni ostatniego roku na świat przyszło więcej (potencjalnych) winiarzy niż winiarek.....
Gratulacje,
niech Hubercik zdrowo rośnie
Wielkie cmokasy dla Huberta, dzielnej mamy i odważnego taty.
Gratulacje!
Wielkie,ale to Wielkie,gratulacje,dla ciebie i twojej kobiety,oraz bardzo dużo zdrowia,dla twojego syna Huberta.
Przesyła - Hycel.
Za zdrowie Syna Twego, niech mu się darzy ! Gratulacje !