Forum Domowych Winiarzy

Pełna wersja: Moderator Konkursowy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Po rezygnacji Servatora z funkcji Moderatora Konkursowego (raz jeszcze dziękuję, Krzysztof za Twoją pracę) trudnego obowiązku Konkursmistrza podjął się Maciej-Plecionka. Decyzją Zarządu Plecionka od dzisiaj zajmuje się forumowymi konkursami, jednocześnie nabywa uprawnień Supermoderatora.

Gratulacje i do roboty, Macieju.
Gratulacje Plecionka
Macieju, gratuluję i obiecuję, że nie będziesz sam :)

pozdrawiam
Przepraszam za ten kiks ale jest to przypadkowe, udane wyslanie fotki od prawie połowy roku a znajduje się na nim moj pierwszy ,tegoroczny przeszczep Dornfeldera na okropnej labrusce zielonej. Przeszczepu dokonalem za namowa Macieja i może będzie udany. Jednocześnie gratuluję podjęcia się odpowiedzialnej funkcji na Forum. Pozdrawiam---:helo:--Tadeusz
Plecionka życzę powodzenia i jeszcze raz powodzenia.

drajla

Witam.
Le Roi Est Mort, Vive le Roi!
Pozdrawiam Jacek.
Ps. Właśnie mi sie skojarzyło, że to zdanie pasuje także do innego wątku założonego w ostatnich dniach kwietnia.
Cytat:Wysłane przez Tadeusz Przepraszam za ten kiks ale jest to przypadkowe, udane wyslanie fotki...
Tadziu, udało Ci się nawet wstawić fotkę nieregulaminową - ma ciut za dużo pikseli. Mi takie coś nie przechodzi nigdy.

Cytat: ...przeszczep Dornfeldera na okropnej labrusce zielonej. Przeszczepu dokonalem za namowa Macieja i może będzie udany.
Wygląda nieźle - pąk nabrzmiał, a nie wystartował zbyt szybko. Swoją drogą to ciekawe - poradzić umiem dobrze, a szczepić - beznadziejnie.

Cytat:Wysłane przez jacuś
Ps. Właśnie mi sie skojarzyło, że to zdanie pasuje także do innego wątku założonego w ostatnich dniach kwietnia.
A Ty, Jacuś, o czym? :niewiem:
Cytat:Wysłane przez Maciej
...A Ty, Jacuś, o czym? :niewiem:
A tak jakoś mi się skojarzyło, ale nic to, przecież:
"...skojarzenia to przekleństwo
więc możemy dziś dać głowę
jakiekolwiek podobieństwo
było czysto przypadkowe..."
Pozdrawiam Jacek.
Skoro jest już oficjalna informacja o nowym moderatorze, to przelew finansowych środków konkursowych i paczka z gadżetami wyjdzie ode mnie jeszcze dziś.
Plecionka,
szczere gratulacje i powodzenia w realizacji zadań konkursowych:-)
powodzenia
Gratuluję Macieju i pozdrawiam. Powodzenia!!!
@plecionka: czy doszła moja paczka z forumowymi gadżetami?
Cytat:Wysłane przez SERVATOR
Tak doszła,odebrałem wczoraj.Z braku czasu na odbiór,poleżała sobie na poczcie.
Cytat:Wysłane przez plecionka
Cytat:Wysłane przez SERVATOR
Tak doszła,odebrałem wczoraj.Z braku czasu na odbiór,poleżała sobie na poczcie.
A czy można wiedzieć,co to za gadżety ?
Korki z nadrukiem forumowym,forumowe smycze i naklejki na szybę
A jak zdobyć takie gadżety??
Cytat:Wysłane przez Muradin_Miedziobrody
A jak zdobyć takie gadżety??

Brać udział w konkursach,oraz w aukcjach.
Smycze i naklejki do wygrania w Radgoszczy na zlocie.