05-08-2012, 22:54
Dostałem i ja :
F- węgięrkę
Aromat suszonęj śliwki ładnie zachowany ale jak na mój gust fermentacja trochę za daleko poprowadzona. Równowaga kwasu do cukru została zaburzona.
Karatówka.
Bardzo aromatyczna i wyjątkowo słodka esencja z chleba świętojańskiego.
Często ją używam do aromatyzowania innych trunków.
Ciekaw jestem postaci surowca podstawowego jaki został użyty i ewentualnych dodatków jeśli takowe były.
Dzięki za nowe doznania smakowe.
Jacek
F- węgięrkę
Aromat suszonęj śliwki ładnie zachowany ale jak na mój gust fermentacja trochę za daleko poprowadzona. Równowaga kwasu do cukru została zaburzona.
Karatówka.
Bardzo aromatyczna i wyjątkowo słodka esencja z chleba świętojańskiego.
Często ją używam do aromatyzowania innych trunków.
Ciekaw jestem postaci surowca podstawowego jaki został użyty i ewentualnych dodatków jeśli takowe były.
Dzięki za nowe doznania smakowe.
Jacek


)
.
, wsparł Go.... a ja mam remont i jak tu przez obłoki kurzu wyniuchać zapach? Dotarła do mnie Wiśniowka przezacna w smaku. Moja LP wyżlopała prawie cała próbkęzanim przemoca wydarłem z ukochanych rącząt kropelek kilkanaście. Kolor - piękny, stary rubin. Zapach delikatny, cynamonowaty, choć to nie cynamon. Smak...no cóż Panie Pawle - kolejny trunek który jak dla mnie jest REWELACJĄ. Gratuluje i dziękuję.
jak zwykle wykonał dobrą robotę