• Strona główna
  • SWiMP
  • Forum
  • Artykuły
  • Kalendarz
  • Galeria
  • Blogi
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Chat (0)
  • Shoutbox
  • Regulamin
  • Pomoc
Witaj! Logowanie Rejestracja
  • Pokaż dzisiejsze posty

Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła
 
Forum Domowych Winiarzy › Technologia win domowych oraz miodów pitnych › Podstawy technologii... › Sporządzanie nastawów, obliczenia v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 17 Dalej »

Obliczenie BLG w nastawie

Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Obliczenie BLG w nastawie
Tomaszpol Offline
Winiarz
***
Liczba postów: 609
Liczba wątków: 35
Dołączył: 01 2013
Lokalizacja: Skibbereen/Irlandia/planeta Ziemia
Nastrój: Letni :-)
#1
22-09-2013, 19:22
Witam. Czy któs może mi wyjaśnić jak przewidzieć wyokość BLG na podstawie dodanego cukru?
Na przykład jeżeli mam nastaw 25 Litrów i dodam do niego 4.250 cukru
to ile bedzie wynosiło Blg po dodaniu tego cukru?
Szukaj
tata1959 Offline
Cysorz 2017 i 2019
******
Liczba postów: 5.626
Liczba wątków: 236
Dołączył: 08 2008
Lokalizacja: Radymno
Nastrój: Nareszcie!
#2
22-09-2013, 19:26
http://wino.org.pl/forum/showthread.php?tid=1973
Szukaj
Tomaszpol Offline
Winiarz
***
Liczba postów: 609
Liczba wątków: 35
Dołączył: 01 2013
Lokalizacja: Skibbereen/Irlandia/planeta Ziemia
Nastrój: Letni :-)
#3
22-09-2013, 20:13
(22-09-2013, 19:26)tata1959 napisał(a): http://wino.org.pl/forum/showthread.php?tid=1973

Dzięki za link. Oto mi chodziło :)
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Forum Domowych Winiarzy › Technologia win domowych oraz miodów pitnych › Podstawy technologii... › Sporządzanie nastawów, obliczenia v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 17 Dalej »

Obliczenie BLG w nastawie
Wątek zamknięty 


  • Pokaż wersję do druku
Skocz do:

  • Ekipa forum
  • Kontakt
  • SWiMP
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 19-07-2025, 09:59 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem
Tryb normalny
Tryb drzewa