14-06-2012, 11:30
Już od jakiegoś czasu korzystam z Waszych porad na tym forum zamieszczanych. A że moje zainteresowanie domową produkcja wina wzrasta, dołączyłem do Waszego grona.
Mam juz parę produkcji wina gronowego za sobą i dwa razy udało mie sie wino z ryżu wyprodukować. A tak dokładnie to obecne ryżowe jeszcze ma czkawkę w 35l balonie.
Do tej pory robiłem te nastawy bardziej na czuja ale widze że już czas podejść do tematu bardziej profesjonalnie. Proszę więc o wyrozumiałość jak bedę was nękał pytaniami laika.
Mam juz parę produkcji wina gronowego za sobą i dwa razy udało mie sie wino z ryżu wyprodukować. A tak dokładnie to obecne ryżowe jeszcze ma czkawkę w 35l balonie.
Do tej pory robiłem te nastawy bardziej na czuja ale widze że już czas podejść do tematu bardziej profesjonalnie. Proszę więc o wyrozumiałość jak bedę was nękał pytaniami laika.